Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε σεις... Σκαβάτζου να περάσω ή τσάμπα κόπος;
ρώτα την danaiρε σεις... Σκαβάτζου να περάσω ή τσάμπα κόπος;
...
Παρούσα στο χώρο υποδοχής και η γλυκύτατη Ντίνα, για μένα κάνει από τα καλύτερα μασάζ και είναι εξαιρετικά ευγενική και γλυκιά κοπέλα (παρότι σαν σώμα θα την ήθελα λίγο λεπτότερη). Δεν αρτήθηκα μια και την είχα δοκιμάσει ήδη.
...
Δεν υπάρχει κανένα θέμα και τον ίδιο καιρό στο Καλλιρόης όλα κανονικά!οχι
κανονικά όλα.
χωρίς παρεξήγηση για το φίλο σου... είχε πλυθεί; Έχει μήπως τίποτα που να φοβίζει η θέα του; (μην το πας στο μέγεθος και στην πλάκα, σοβαρά ρωτάω)
μη κατεβεις τσαμπα βενζινη 1.7 το λιτρο πηρε παλι πανωρε σεις... Σκαβάτζου να περάσω ή τσάμπα κόπος;
μη κατεβεις τσαμπα βενζινη 1.7 το λιτρο πηρε παλι πανω
εγώ πάντως κατέβηκα.... απογοήτευση...δεν το συνιστώ.μη κατεβεις τσαμπα βενζινη 1.7 το λιτρο πηρε παλι πανω
Χρησιμοποίησε και σε σένα 2 προφυλακτικά το ένα πάνω στο άλλο όπως μου είπε πρόσφατα φίλος ότι κάνει η συγκεκριμένη;
αν πραγματι βαζει 2 προφυλακτικα , πρεπει να ειναι πολυ ασχετη. και θα πρεπει να ρωτησει και να της κανουν καποια μαθηματα. ειναι οτι χειροτερο ως προς την ασφαλεια. λογω της τριβης του ενος με το αλλο.
Με πρόλαβες! Θα έγραφα αυτό ακριβώς που ήδη έγραψες! Είναι απαράδεκτο μια επαγγελματίας να μην γνωρίζει τόσο στοιχειώδη πράγματα (που είναι όμως σημαντικά για την υγεία και εκείνης και του πελάτη).
εγώ πάντως κατέβηκα.... απογοήτευση...δεν το συνιστώ.
γράφω και εδώ και θα αναρτήσω και κριτική γιατί χαλάστηκα
χώρος υποδοχής μια χαρά. Η κοπέλα μου εξήγησε πως την προηγούμενη μέρα δεν μου είχε πει για παραπάνω από μασάζ γιατί είχε εμφανιστεί σκουφάκι και φοβότανε.
ακόμα και όταν της είπα πως μου είπε η Δανάη για 60 φουλ με κοίταζε με καχυποψία.
Σπούτσαμ.
Παούσες κοπέλες 2 μόνο. Ροζαλίντα και Λία (το έμαθα πια το όνομα της μιλφ).
Το μάτι μου με γέλασε ωστόσο. Ενώ το μίλφ το είχα απορρίψει και από την προηγούμενη ημέρα, η εμφάνιση της ποδιάς έκρυψε καλά τα "θέματα" σωματότυπου της Ροζαλίντας.
Την διάλεξα λοιπόν. Εντός με το που μπήκε γδύθηκε. Κοιλίτσα, χαλάρωση στον κώλο, βυζί ελαφρώς πεσμένο - 2άρι. ξενερωτέν.
Μασάζ ξέρει και έκανε καλό. Αλλά πάρα πολύ λάδι...ούτε για ψήσιμο στο φούρνο γμτ. Έσταζα λάδι μετά.
μετά από κανά 20λεπτο μεσάζ, διεκπεραιωτικά εντελώς στήνεται και μία και "έλα μωρό μου" κλπ.
Δεν ήθελα και παραπάνω για να πω την αλήθεια... είχα ξενερώσει με την εμφάνιση.
Σημ. - χρησιμοποίηση σκούφας κατά το στοματικό.
συμπέρασμα - δεν ξαναπατώ
στο τέλος μου εδώθη και κάρτα συχνού επισκέπτου. Σπούτσαμ και πάλι
Μου εκανε ακριβως τα ιδια. γλωσσοφιλα, τρελλο γλυφοκολι, πιπα ακαποτη και μετα το γαμησι (με προφυλακτικο), χυσιμο στο στομα. και μετα ηρθες εσυ..και σου εκανε τα ιδια..εκει που εχυσα εγω, εγλειψες εσυ, σου εγλειψε τον κολο και μετα παμε στον επομενο...Συναντηση πριν καιρο με την Ελενη που δουλευε για χρονια Στουρναρη 29 και τωρα εχει παρει μεταγραφη Συγγρου 45. Με το μπαινει στο δωματιο αρχισαμε γλωσσοφιλα και πιπα ακαποτη με εκεινη γονατιστη. Μετα απο λιγο τη σταματησα γιατι η Ελενη ξερει και απο μασαζ και δεν θα εχανα τετοια ευκαιρια. Το μασαζ της λοιπον δυνατο και καλο, σε ολο το σωμα μου. Το χαιλαϊτ ήταν το απιστευτο γλυφοκωλι που μου εκανε. Ειχε επισης το μενου, ισπανικο αναμεσα στα βυζια της. Και μετα αυτη από πανω. Μετα στα 4. Εχυσα στο στομα της. Τα περισσοτερα τα καταπιε.
Ειναι γυρω στα 50 αλλα για τα χρονια της κρατιεται καλα. Απο υπηρεσιες βαζει κατω πολλες μικροτερες πουτανες.