n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.775
- Πόντοι
- 46.232
κάτι γράφτηκέ χθές για το Βικτορίας 11.........βρε συναδελφοι ξερει κανεις εαν υπαρχει σε μαγαζι καμια μαυρουλα ;
κάτι γράφτηκέ χθές για το Βικτορίας 11.........βρε συναδελφοι ξερει κανεις εαν υπαρχει σε μαγαζι καμια μαυρουλα ;
Οι λαδοκορες απο Γαλατσιου 2-4 το κλεισανε?
Πηγα την τεταρτη το απογευμα και ηταν κλειστα.....
Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.........
και εγω που πηγα πριν δεκα μερες δεν μου ειπαν κατι γιατι τους ειπα οτι θα ειμαι εκτος αθηνων δεκα μερες και με την επιστροφη μουεγω ειχα παει πριν 2 βδομαδες δουλευε κανονικα...και μου ειπαν να ξαναπερασω...δε νομιζω να ειχαν σκοπο να το κλεισουν
Εσύ με την καταιγίδα τη σχέση έχεις;και εγω που πηγα πριν δεκα μερες δεν μου ειπαν κατι γιατι τους ειπα οτι θα ειμαι εκτος αθηνων δεκα μερες και με την επιστροφη μου
αθηνα θα ξαναπερνουσα απο εκει αν ηταν θα μου το ελεγαν
Οι λαδοκορες απο Γαλατσιου 2-4 το κλεισανε?
Πηγα την τεταρτη το απογευμα και ηταν κλειστα.....
Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.........
τεταρτη 13 το μεσημερι πηγα και γω... δεν ανοιγανε οντως ... η την κανανε ή τυχαιο γεγονος της μερας . αν παει κανεις ας ενημερωσει
Την παρασκευή 15/05 στις 6 ήταν κλειστά. Χτύπησα 2-3 φορές αλλά ΔΕΝ...
Άλλη μία επιχείρηση που άγγιξε το μνημόνιο....
Η ο αρχιμαγαζατορας
Γαλατσίου 2-4 έκλεισε δια παντός.Κατόπιν ενημέρωσης από την ιδιοκτήτρια, δεν πρόκειται να ξανανοίξει, για πολλούς και διάφορους λόγους.....
[size=30pt]ή[/size]
Γεια σας συναγωνιστές.
Την άλλη βδομάδα θα έρθω Αθήνα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε που υπάρχουν λαδοκόρες από Ασία?
Σας ευχαριστώ
Καλημερα ΟΚ αδελφια σε ολα οτι γραφεται αλλα ας μου πει οποιος ξερει που στον κοσμο 2 φορες αρα 65ευρο και με μασαζ και εγω θα παο!!!!!!