Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
επειδη γνωριζετε ολοι φανταζομαι οτι ειμαι ενας πεζος και κενος ανθρωπος χωρις ιχνος ρομαντισμου, αλλα με υψηλη αισθηση της αντικειμενικοτητας... χμ χμ... θα μπορουσε κανεις να μου μεταφρασει σε απλα πορνο-ελληνικα? ητοι: ακα-πιπα? πρωκτικο? τελειωμα στο προσωπο στομα? συμμετοχη και διαθεση? χαλαροτητα χρονου ή βιασυνη? περιγραφη εμφανισης? κοστος συνεδριας μετα φουλ σερβις?... αν ολα αυτα συνιστουν στο χαρακτηρισμο εκπληκτικο πλασμα πειτε το μην σας πιανουν οι ντροπες!!! αλλοιως να πεταχτω να δω μονος μου!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη γνωριζετε ολοι φανταζομαι οτι ειμαι ενας πεζος και κενος ανθρωπος χωρις ιχνος ρομαντισμου, αλλα με υψηλη αισθηση της αντικειμενικοτητας... χμ χμ... θα μπορουσε κανεις να μου μεταφρασει σε απλα πορνο-ελληνικα? ητοι: ακα-πιπα? πρωκτικο? τελειωμα στο προσωπο στομα? συμμετοχη και διαθεση? χαλαροτητα χρονου ή βιασυνη? περιγραφη εμφανισης? κοστος συνεδριας μετα φουλ σερβις?... αν ολα αυτα συνιστουν στο χαρακτηρισμο εκπληκτικο πλασμα πειτε το μην σας πιανουν οι ντροπες!!! αλλοιως να πεταχτω να δω μονος μου!!!
Πετάξου.. Πετάξου

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπορειτε να προτεινεται κοπελεσ για μονο pse το παντα ολα καθωσ ειμαι πελατησ μαριαννασ και ντονασ και βαρεθηκα!!!
και πριβε απντηση :sunglasses:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μπορειτε να προτεινεται κοπελεσ για μονο pse το παντα ολα καθωσ ειμαι πελατησ μαριαννασ και ντονασ και βαρεθηκα!!!
και πριβε απντηση :sunglasses:

Περνα απο σκαραβεο εχει πολλες πσε...

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ στο σαιτ.Σιμερα 10:30-18:00 ΟΛΓΑ,ΕΒΑ,ΤΖΟΥΛΙΑ ΒΙΖΑΡΟΥ,ΧΑΡΑ,ΓΙΟΤΑ,ΤΑΝΙΑ,ΕΛΕΝΙ19,νεα αφιξη να εχετε μια ομορφι μερα ολη και πολα φιλακηα απο μασ  :-* :-* :-* :-* :-*

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απο 18:00-1:00 ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΟΤΑ,ΑΝΙΑ,ΝΑΝΣΙ,ΣΑΡΑ, :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Οι λαδοκορες απο Γαλατσιου 2-4 το κλεισανε?

Πηγα την τεταρτη το απογευμα και ηταν κλειστα.....

Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει......... :rockon: :rockon: :rockon:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οι λαδοκορες απο Γαλατσιου 2-4 το κλεισανε?

Πηγα την τεταρτη το απογευμα και ηταν κλειστα.....

Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει......... :rockon: :rockon: :rockon:
[/quote)

Τυχαία με έπιασε μποτιλιάρισμα στη γωνία από Πατησίων για Γαλατσίου σήμερα. Μέσα στη βαρεμάρα, κοιτώ δεξιά και είδα το 2-4. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει σκέφτηκα. Το θυμήθηκα κι αφού άνοιξε ο δρόμος πάρκαρα. Τσάμπα μανούρα. Χτύπαγα, ξαναχτύπαγα...τίποτα. Μάλλον έκλεισε...(δεν θα εκπλαγώ αν ξανανοίξει...φοριέται και αλλού το προσωρινό κλείσιμο)

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλισπερα σε ολουσ,σιμερα 18:00-1:00 ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΓΙΟΤΑ,ΑΝΙΑ φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως είσθε ο ηθικός αυτουργός του λαϊκού προσκυνήματος στο Αχιλλέως? :grin:

Για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα να περάσω από το ίδρυμα λόγω της τόσο καλής κριτικής του εκλεκτού peonius αλλά δεν το έπραξα αφενός επειδή είχα πεί σε συναγωνιστή ότι εάν  θα τράβαγα προς το Νότο, θα πήγαινα μαζί του κι αφετέρου επειδή φοβόμουν μην ξεσπάσει καταιγίδα στο ίδρυμα αν όντως η νεαρά ήταν τόσο καλή και διαφημισμένη (με την καλή έννοια) περιορισμένα αλλά από δυνατό χαρτί του χώρου. Εάν πάντως πήγαινα θα το έπραττα καθαρά λόγω peonius, το ομολογώ. 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κι αφετέρου επειδή φοβόμουν μην ξεσπάσει καταιγίδα στο ίδρυμα αν όντως η νεαρά ήταν τόσο καλή και διαφημισμένη (με την καλή έννοια) περιορισμένα αλλά από δυνατό χαρτί του χώρου.

Κι' εγώ ετήρησα στάση αναμονής, μέχρι να απομακρυνθεί η καταιγίδα..... :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ευτυχώς που ένα από τα θέματα τώρα τελευταία είναι και η επικινδυνότητα για νόσους στα ιδρύματα αυτά

....
η παραπάνω περιγραφή σέρβις αποτελεί το πλέον ατράνταχτο επιχείρημα για μεγάλη επικινδυνότητα

κρίμα

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
βρε συναδελφοι ξερει κανεις εαν υπαρχει σε μαγαζι καμια μαυρουλα ;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ευτυχώς που ένα από τα θέματα τώρα τελευταία είναι και η επικινδυνότητα για νόσους στα ιδρύματα αυτά

....
η παραπάνω περιγραφή σέρβις αποτελεί το πλέον ατράνταχτο επιχείρημα για μεγάλη επικινδυνότητα

κρίμα
η παραπανω περιγραφη σερβις λεγεται φουλ... και υπαρχει παντου εδω και χρονια... οι κινδυνοι ειναι τεκμηριωμενοι και γνωστοι...
οποιος φοβαται γαμαει την παλαμη του ή την γυναικα του μονον, εαν καθεσαι συνεχεια μεσα στο σπιτι δεν θα σου πεσει ποτε γλαστρα στο κεφαλι, αν δεν οδηγεις δεν θα σε τρακαρουν, εαν δεν ταξιδευεις με πλοιο δεν θα πνιγεις και ουτω καθ'εξης...
Το γαμησι παντα ηταν βρωμικη υποθεση... υγρα σαλια ιδρωτας και αλλα πολλα...
Δεν προμοταρουμε το σεξ χωρις προφυλαξεις αλλα και το να μου τον πιανουν με το τσιμπιδακι.. να μου φορανε το προφυλακτικο σε πεσμενο πεος... δηλαδη μια αποστειρωμενη φαση... ΚΡΙΜΑ τα λεφτουδακια μου... ας κατσω σπιτι μου καλυτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom