jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
σερβις?Ζωή. Ένα εκπληκτικό πλάσμα στην Βενιζέλου.
σερβις?Ζωή. Ένα εκπληκτικό πλάσμα στην Βενιζέλου.
Ζωή. Ένα εκπληκτικό πλάσμα στην Βενιζέλου.
σερβις?
Εμεινα άναυδος... ξέχασα και το όνομα μου lolΖωη, ενα ονομα με μεγαλη σημασια !!!
Τυχαιο, δεν νομιζω !!!
Πετάξου.. Πετάξουεπειδη γνωριζετε ολοι φανταζομαι οτι ειμαι ενας πεζος και κενος ανθρωπος χωρις ιχνος ρομαντισμου, αλλα με υψηλη αισθηση της αντικειμενικοτητας... χμ χμ... θα μπορουσε κανεις να μου μεταφρασει σε απλα πορνο-ελληνικα? ητοι: ακα-πιπα? πρωκτικο? τελειωμα στο προσωπο στομα? συμμετοχη και διαθεση? χαλαροτητα χρονου ή βιασυνη? περιγραφη εμφανισης? κοστος συνεδριας μετα φουλ σερβις?... αν ολα αυτα συνιστουν στο χαρακτηρισμο εκπληκτικο πλασμα πειτε το μην σας πιανουν οι ντροπες!!! αλλοιως να πεταχτω να δω μονος μου!!!
μπορειτε να προτεινεται κοπελεσ για μονο pse το παντα ολα καθωσ ειμαι πελατησ μαριαννασ και ντονασ και βαρεθηκα!!!
και πριβε απντηση
Ου πανδυσκολοΕύκολο είναι......: Ιουλιανού 51-53. ;)
Οι λαδοκορες απο Γαλατσιου 2-4 το κλεισανε?
Πηγα την τεταρτη το απογευμα και ηταν κλειστα.....
Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει.........
[/quote)
Τυχαία με έπιασε μποτιλιάρισμα στη γωνία από Πατησίων για Γαλατσίου σήμερα. Μέσα στη βαρεμάρα, κοιτώ δεξιά και είδα το 2-4. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει σκέφτηκα. Το θυμήθηκα κι αφού άνοιξε ο δρόμος πάρκαρα. Τσάμπα μανούρα. Χτύπαγα, ξαναχτύπαγα...τίποτα. Μάλλον έκλεισε...(δεν θα εκπλαγώ αν ξανανοίξει...φοριέται και αλλού το προσωρινό κλείσιμο)
Εμεινα άναυδος... ξέχασα και το όνομα μου lol
Μήπως είσθε ο ηθικός αυτουργός του λαϊκού προσκυνήματος στο Αχιλλέως?
κι αφετέρου επειδή φοβόμουν μην ξεσπάσει καταιγίδα στο ίδρυμα αν όντως η νεαρά ήταν τόσο καλή και διαφημισμένη (με την καλή έννοια) περιορισμένα αλλά από δυνατό χαρτί του χώρου.
Καλημερα φιλτατε !!!Κι' εγώ ετήρησα στάση αναμονής, μέχρι να απομακρυνθεί η καταιγίδα.....
ευτυχώς που ένα από τα θέματα τώρα τελευταία είναι και η επικινδυνότητα για νόσους στα ιδρύματα αυτάεπειδη γνωριζετε ολοι φανταζομαι οτι ειμαι ενας πεζος και κενος ανθρωπος χωρις ιχνος ρομαντισμου, αλλα με υψηλη αισθηση της αντικειμενικοτητας... χμ χμ... θα μπορουσε κανεις να μου μεταφρασει σε απλα πορνο-ελληνικα? ητοι: ακα-πιπα? πρωκτικο? τελειωμα στο προσωπο στομα? συμμετοχη και διαθεση? χαλαροτητα χρονου ή βιασυνη? περιγραφη εμφανισης? κοστος συνεδριας μετα φουλ σερβις?... αν ολα αυτα συνιστουν στο χαρακτηρισμο εκπληκτικο πλασμα πειτε το μην σας πιανουν οι ντροπες!!! αλλοιως να πεταχτω να δω μονος μου!!!
η παραπανω περιγραφη σερβις λεγεται φουλ... και υπαρχει παντου εδω και χρονια... οι κινδυνοι ειναι τεκμηριωμενοι και γνωστοι...ευτυχώς που ένα από τα θέματα τώρα τελευταία είναι και η επικινδυνότητα για νόσους στα ιδρύματα αυτά
....
η παραπάνω περιγραφή σέρβις αποτελεί το πλέον ατράνταχτο επιχείρημα για μεγάλη επικινδυνότητα
κρίμα