Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.529
Πόντοι
46.232
και οσο αναφορα τις κοπελες + υπηρεσιες λενε κατι;;; γιατι πηγα ανδρου 13 και θα επρεπε αυτες να πληρωσουν για να παω μαζι τους
χα χα χα για ανδρου εχω ενημερώσει.....
στο συγκεκριμενο ειναι λιγο καλυτερο το επιπεδο........

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καιρό εδώ αλλά κατά κύριο λόγο ως παρατηρητης (μάλλον πρέπει να αλλάξει αυτό με το να γράφω και εγώ) και ευγνώμων για τη πληθώρα των πληροφοριών που απλόχερα δίνονται από όλους σας. Σκέφτομαι να κάνω μία βόλτα από Θησέως 27Α. Ξέρει κανείς τι παίζει με το μαγαζί αυτό? Να το τολμήσω μιας και θα είναι η πρώτη φορά σε μασατζίδικο?  :huh:

Επισκέπτης
ΑΑ ξέχασα είναι και το Δημητσάνας 1 κοντά και θα ήθελα και για εκεί μια γνώμη.
Ευχαριστώ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καιρό εδώ αλλά κατά κύριο λόγο ως παρατηρητης (μάλλον πρέπει να αλλάξει αυτό με το να γράφω και εγώ) και ευγνώμων για τη πληθώρα των πληροφοριών που απλόχερα δίνονται από όλους σας. Σκέφτομαι να κάνω μία βόλτα από Θησέως 27Α. Ξέρει κανείς τι παίζει με το μαγαζί αυτό? Να το τολμήσω μιας και θα είναι η πρώτη φορά σε μασατζίδικο?  :huh:

ΑΑ ξέχασα είναι και το Δημητσάνας 1 κοντά και θα ήθελα και για εκεί μια γνώμη.
Ευχαριστώ.

Και στα δυο αυτά μαγαζία, θα πρέπει να πας και να ξαναπάς, να δώσεις 80ευρα, 100ευρα και ακόμα περισσότερα και στο τέλος θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

Προφανώς μένεις κι εσύ μένεις στη γύρω περιοχή, εννοώ προς τα βόρεια.

Αν θέλεις μια σίγουρη επιλογή, που να είναι στην περιοχή σου, πήγαινε στο Ηρακλείου 5 στο Χαλάνδρι. Εκεί κατευθείαν θα πάρεις αυτό που θέλεις ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν θέλεις μια σίγουρη επιλογή, που να είναι στην περιοχή σου, πήγαινε στο Ηρακλείου 5 στο Χαλάνδρι. Εκεί κατευθείαν θα πάρεις αυτό που θέλεις ;)

Με μία λεπτομέρεια: Η σερίφισσα δεν κάνει πρόγραμμα!

Επισκέπτης
Και στα δυο αυτά μαγαζία, θα πρέπει να πας και να ξαναπάς, να δώσεις 80ευρα, 100ευρα και ακόμα περισσότερα και στο τέλος θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση dimit .Ναι δουλεύω στην περιοχή και είπα να (χαλαρώσω) μετά τη δουλειά.

Επισκέπτης

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση dimit .Ναι δουλεύω στην περιοχή και είπα να (χαλαρώσω) μετά τη δουλειά.

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. αυριο σχεδιαζω να επισκεπτω για πρωτη φορα ενα μασατζιδικο. σκεπτομουν για ελ. βενιζελου νεα σμυρνη. επειδη δεν θελω να παω και να μεινω με το πουλι στο χερι ειναι εγγυηση το συγκεκριμενο;; επισης ισχυει ακομα η προσφορα στα 60 ευρω αν πω οτι ειμαι απο το σαιτ; και τελος αν καποις παλιος εχει να κανει καποια καλυτερη προταση οσο αναφορα καλυτερα κομματια και σιγουρο τελικο αποτελεσμα θα ηθελα να με βοηθησει.
σας ευχαριστω!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.529
Πόντοι
46.232
Γεια σας παιδια. αυριο σχεδιαζω να επισκεπτω για πρωτη φορα ενα μασατζιδικο. σκεπτομουν για ελ. βενιζελου νεα σμυρνη. επειδη δεν θελω να παω και να μεινω με το πουλι στο χερι ειναι εγγυηση το συγκεκριμενο;; επισης ισχυει ακομα η προσφορα στα 60 ευρω αν πω οτι ειμαι απο το σαιτ; και τελος αν καποις παλιος εχει να κανει καποια καλυτερη προταση οσο αναφορα καλυτερα κομματια και σιγουρο τελικο αποτελεσμα θα ηθελα να με βοηθησει.
σας ευχαριστω!
ναι ισχύει...........
στουρναρη 29 , καλλιροης 48 ,φρατζη 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom