Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.275
Πόντοι
2.472
Γεια σας παιδια. αυριο σχεδιαζω να επισκεπτω για πρωτη φορα ενα μασατζιδικο. σκεπτομουν για ελ. βενιζελου νεα σμυρνη. επειδη δεν θελω να παω και να μεινω με το πουλι στο χερι ειναι εγγυηση το συγκεκριμενο;; επισης ισχυει ακομα η προσφορα στα 60 ευρω αν πω οτι ειμαι απο το σαιτ; και τελος αν καποις παλιος εχει να κανει καποια καλυτερη προταση οσο αναφορα καλυτερα κομματια και σιγουρο τελικο αποτελεσμα θα ηθελα να με βοηθησει.
σας ευχαριστω!

Πήγαινε απο Δευτέρα κ αν είσαι τυχερός μπορεί να φας μπριτζόλα δωρεάν !

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ναα σμυρνη σύνορα με φάληρο..........
στην addidas...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADDIDAS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADDIDAS;; ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.952
Πόντοι
42.697
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADDIDAS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ADDIDAS;; ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ;

φίλε γραφε με μικρους χαρακτηρες οχι κεφαλαια

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

όπως βλέπεις την adidas στο δεξί σου χέρι είναι μια πράσινη πόρτα που λέει "ΩΘΗΣΑΤΕ". Αυτή είναι η πόρτα, ανεβαίνεις στον τρίτο.

Είναι στο ίδιο κτίριο με την Adidas. Πάντως αν είναι μια μικρή παρηγοριά, πολλοί την πάτησαν όπως εσύ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
AYTHN ΠΑΤΑΓΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΧΤΥΠΑΓΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ. ΗΜΟΥΝ ΟΚΤΩ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ;; ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ;
Σε εσενα τα γραφει, ο Zero !!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
AYTHN ΠΑΤΑΓΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΧΤΥΠΑΓΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ. ΗΜΟΥΝ ΟΚΤΩ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ;; ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ;
Εδώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.960]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.960[/url] είναι το μαγαζί που πήγες, αν ψάξεις θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Σήμερα είναι Σάββατο και κλείνουν στις έξι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

το μαγαζί σήμερα, όπως είπε και ο G.G.XXX, κλείνει στις 6, είναι Σάββατο.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φίλε γραφε με μικρους χαρακτηρες οχι κεφαλαια

παιδια εντελως φιλικα να κανω μια ερωτηση? γιατι ενοχλουν τοσο τα κεφαλαια ? θυμαμαι κι εγω οταν ειχα πρωτογραψει εδω εγραψα με κεφαλαια και πεσαν ολοι να με φανε. μιλαμε και να εβριζα δεν θα εκαναν ετσι. ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι στους κανονισμους του σαιτ αλλα και να γραψει κατι καποιος τοσο πολυ πειραζει ?  γραμματα ειναι ολα και τα διαβαζουμε . θα μπορουσατε να ειστε τοσο αυστηροι με τα greekglish ασ πουμε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέρα απο τους κανονισμούς και πέρα απο το γεγονός οτι τελικά τίποτα δεν σβήνεται... :rockon:,τα κεφαλαια στην γλώσσα του Internet σημαίνουν ότι κάποιος "φωνάζει".και μάλιστα δυνατά...Γι' αυτό είναι ενοχλητικά...
Οσο για τα greeklish,δείχνουν αμορφωσιά και περιφρόνηση της γλώσσας μας....τα έχουμε ισοπεδώσει όλα,στο ονομα μιας δήθεν "προοδευτικότητος" τα διαγράφουμε όλα....Τις αρχές και τις αξίες με τις οποιες μεγαλώσαμε...ετσι ομως θα χάσουμε τελικά την ταυτότητά μας σαν λαός,και δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό...για κάποιους αυτά μπορεί να είναι "ψιλά γράμματα",για κάποιους αλλους ομως είναι σημεία αναφοράς....

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα απο τους κανονισμούς και πέρα απο το γεγονός οτι τελικά τίποτα δεν σβήνεται... :rockon:,τα κεφαλαια στην γλώσσα του Internet σημαίνουν ότι κάποιος "φωνάζει".και μάλιστα δυνατά...Γι' αυτό είναι ενοχλητικά...
Οσο για τα greeklish,δείχνουν αμορφωσιά και περιφρόνηση της γλώσσας μας....τα έχουμε ισοπεδώσει όλα,στο ονομα μιας δήθεν "προοδευτικότητος" τα διαγράφουμε όλα....Τις αρχές και τις αξίες με τις οποιες μεγαλώσαμε...ετσι ομως θα χάσουμε τελικά την ταυτότητά μας σαν λαός,και δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό...για κάποιους αυτά μπορεί να είναι "ψιλά γράμματα",για κάποιους αλλους ομως είναι σημεία αναφοράς....

για τα greekglish οπως θα καταλαβες και πιο πανω συμφωνω και επαυξανω , οσο για τις φωνες στο internet δεν το ηξερα (αν και δεν το θεωρω τοσο σοβαρο)  παω πασο

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195

ακριβώς έτσι :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μπραβο σου andy51 !!!

Τα εγραψες σωστα και παλι μπραβο σου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Διαφαίνεται μια ροπή προς το 60άρι ή μου φαίνεται; Σα να πέφτει ο τζίρος και άναψαν τα κομπιουτεράκια! ;)

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Διαφαίνεται μια ροπή προς το 60άρι ή μου φαίνεται; Σα να πέφτει ο τζίρος και άναψαν τα κομπιουτεράκια! ;)

καλημερα παιδια. περα απο ελ.βενιζελου που αλου εχει προγραμμα με 60;; και επισης σημερα υπαρχει κατι αξιολογο ανοικτο;

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ andy 51. Εξάλλου το να ακολουθείς τους κανόνες που τίθενται από κοινωνικά σύνολα στα οποία συμμετέχουμε, είτε αυτά είναι φόρουμ, είτε σύλλογοι είτε χώροι εργασίας κ.λ.π.  είναι δείγμα σεβασμού στο κοινωνικό αυτό σύνολο, πολιτισμού, δημοκρατικότητας και ευπρέπειας.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σχεδόν όλα τα μαγαζιά του κέντρου έχουν 60. Βέβαια δεν είναι όλες οι κοπέλες πρώτες αλλά μεμονωμένα βρίσκεις και καλές.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι οι τιμές θα διορθώσουν πολύ το 2012.  Το κακό με κάποια μαγαζιά είναι ότι ρίχνουν τις τιμές μόνο στους νέους πελάτες.  Εγώ το κατάλαβα στην Σ47 που έστειλα φίλο μου και πλήρωσε 70 αντί 80 που δίνω εγώ.  Πιστεύω ότι και στο Κολωνάκι έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις χωρίς κουπόνια. Στην κυρά Λένα το 90 αρχίζει και παίζει πιο δυναμικά αλλά και πάλι για νέους. Το κόλπο είναι να το κόψεις λίγο και να αρχίσεις την κουβέντα για λεφτά σαν καινούργιος.  Τι να πώ η λογική του παραλόγου!!! Αντί να διαφημίζουν την πτώση των τιμών κοιτούν να κάνουν αρπαχτές!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom