Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
των μπουρδελων η σχολη ειναι συγχρονη πολυ
κι οι καλοι της μαθητες δεν κουραζονται στο σεξ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κακές συμβουλές δίνεις.....ακόμα και αν πιάσει το κόλπο,το συγκεκριμένο μαγαζί το ξεγράφεις μετά....θα σε θυμούνται οπωσδήποτε...
Φίλος το έκανε κάποτε σε μασατζίδικο της Καλλιρόης...όχι "χειραψιακά",τα άφησε στο τραπεζάκι και η κοπέλλα τον πήγε στην πόρτα,τον ξεπροβόδισε,χωρίς να κοιτάξει τα χρήματα.Φεύγει ο φίλος,ικανοποιημένος για το "κατόρθωμά του"....για να ανακαλύψει μετά απο 100 μέτρα,ότι είχε ξεχάσει στο δωμάτιο το ρολοι του..... :think: την συνέχεια την αντιλαμβάβεσαι πιστευω.... :s&m_3:
πηγε να το παρει και
α.ελειπε
β.ηταν εκει
γ.δεν ανοιγαν
δ.το φοραγε η πορτιερισσα
ε.το φοραγε τυπος με μοτοσακο
ζ.αλλη επιλογη (αναφερατε ποια)
καλεσε τωρα 6969696969 η στειλε ΜΠΟΥ και την απαντηση σου στο 6969 και ενα κιλο γαβρο θα γινει δικο σου
η δεκα πρωτοι κερδιζουν μισο κιλο αθερινα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
μου φαίνεται κορόιδο πιάστηκες.Όπως βλέπεις πολλοί δίνουν λιγότερα εκεί που εσύ δίνεις 80αρια ακομη..οπότε όταν τελειώνεις και πρίν αποχαιρετήσεις πιάνεις το χέρι της λαδοκόρης ή της σερίφισσας της δίνεις "χειραψιακά" τα ευρώ,της δίνεις το φιλί(του ιούδα όπως θα αποδειχθεί αμέσως μετά) και ανοίγοντας το χέρι θα βλέπει τα 60 ή τα 50 ευρώ και θα αναφωνεί "οιμέ οιμέ στούδιο γίναμε στούδιο" :dancing:
αφου με ξερεις εγω ειμαι καλο παιδι(κοροιδο)δεν κανω τετεια πραγματα...........

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
έχει να προτήνει κανείς εδω γίρο στη μάρνη ή τέρμα παττησίων καμοία καλη κοπέλα? Ε¨χω βαρεθεί συννέχεια με τη Μάρση... για τώρα μηλάω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα κατα της 14.00 στουρναρη 47 για να πω τα χρονια πολλα στη βικη απο κοντα να με κερασει τουρτιτσα κ να της κανω δωρο ενα πουτσο :grin: :grin: , βικη απουσα ρεπουδακι ,παρουσες η λιζα(μακρια προσωπικη αποψη ετσι)η αννα η ρουμανα η χελεν το κινεζακι κ η βερονικα οπου κ περασα(κριτικη στο αντιστοιχο θεμα)ενω λογο "κρισης"ολα τα δωματια πιασμενα αρα περιμενα κανα 20λεπτο μεχρι να περασω στο δωματιο ,οι αλλες 2 κοπελες που δουλευαν δεν ειδα ποιες ηταν.
επομενη σταση συγγρου 108 για να τιμησω την νικολ που ειδα την προηγουμενη εβδομαδα , νικολ απουσα εφυγε για αλλες πολιτιες..
οπως κ η χαρα η σεριφησα απουσα(καποιες δουλιες με τον γιο της)χρεη σεριφησας η εβελινα ,παρουσες στην πασαρελα χριστινα μελαχρινη ψιλοενδιαφερον περιπτωση λεπτη , λαουρα η ρουμανα που ειναι απο την αρχη που ανοιξε το μαγαζι(παχυνε λιγουλακι ,θα επιασε λεφτα φαινεται...)κ νταιανα εχω ξαναγραψει γι αυτην.
επομενη επισκεψη κ85 γιατι ειχα καυλες κ ο οργανισμος μου ζητουσε χριστινα(που πηρα  αλλη χριστινα στο φ4)ανοιγει η σεριφησα καλωστον τι κανεις κλπ με παει στο δωματιο ,χωρις νατην ρωτησω μου λεει οτι η χριστινα δεν ειχε ερθει(16.00)κ οτι τα εχει παρει μαζι της γιατι συμπεριφερεται σαν ντιβα κ δεν μπορει να κανει παρατηρηση στις αλλες κοπελες που αργουν 5-10 λεπτα κ αυτη να μην ερχεται καθολου κ οτι σκεφτεται να την σταματησει...της λεω να δω της νεες κοπελες που μου ειπε την προηγουμενη εβδομαδα ,μου λεει δεν ηρθε καμια...την ρωταω ποιες εχεις μου λεει λογο απεργιας κλπ τζενη ολγα ελενη , της ειπα μην της φωναξει κ αποχωρησα για φ4 με στοχο το τουμπανο την αντριαννα.
τελος διαδρομης στο φ4 ανοιγει η σεριφησα με παει στο δωματιο κ ακριβος στην πορτα βρηκα ενα 50ευρω οπου κ το εδωσα στην μαρια(την αλβανεζα)που μολις ειχε βγει κ επεσε(ειμαι καλο παιδι τι να κανουμε)κ αυτη μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο για ευχαριστω ,οι συνεπειες της κρισης κ εδω ολα τα δωματια εκτος απο ενα πιασμενα...παρελαση ,μαρια , ανναμαρια ,χριστινα(οπου κ περασα ,λεπτομεριες στο αντοιστιχο θεμα)κ τζοαννα ,ρωτησα για την αντριαννα αλλα μολις ειχε μπει στο δωματιο , ενω στο αλλο δωματιο ηταν σε διπλο δυο κοπελες δεν ρωτησα ποιες.
Υ.Γ 1 για τον λογιστη του σαιτ που παρακολουθει τα οικονομικα μου  :grin: :grin: εδωσα 80+80=160ευρω συνολο δυο καταθεσεις
Υ.Γ 2 φιλε μου loop μην μπερδευτεις δεν ειναι ουτε τριτη ουτε ειχα ρεπο(εχω την πεμπτη) :grin:
Υ.Γ 3 σημερα ειχα 0/3 στις επιλογες που ειχα στο μυαλο μου , αλλα τελικα δεν με χαλασε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενω λογο "κρισης"ολα τα δωματια πιασμενα αρα περιμενα κανα 20λεπτο μεχρι να περασω στο δωματιο ,οι αλλες 2 κοπελες που δουλευαν δεν ειδα ποιες ηταν.

οι συνεπειες της κρισης κ εδω ολα τα δωματια εκτος απο ενα πιασμενα...

Υ.Γ 1 για τον λογιστη του σαιτ που παρακολουθει τα οικονομικα μου  :grin: :grin: εδωσα 80+80=160ευρω συνολο δυο καταθεσεις
δεν είμαι εγώ ο λογιστής
μόνος σου τα λες και μόνος σου τα αναιρείς
εγώ αναρωτιέμαι πού στον κόρακα είναι η κρίση

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Υ.Γ 2 φιλε μου loop μην μπερδευτεις δεν ειναι ουτε τριτη ουτε ειχα ρεπο(εχω την πεμπτη) :grin:
Υ.Γ 3 σημερα ειχα 0/3 στις επιλογες που ειχα στο μυαλο μου , αλλα τελικα δεν με χαλασε....
  την πεμπτη με το ρεπο ισωs να εισαι τυχερουληs και  τιs πετυχειs και τιs 3 επιλογεs.    3x80= 240    ;)  :tooth: :tooth:  :tooth:        πηδα εσυ και ασε  να λενε. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
δεν είμαι εγώ ο λογιστής
μόνος σου τα λες και μόνος σου τα αναιρείς
εγώ αναρωτιέμαι πού στον κόρακα είναι η κρίση
οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω.... :grin: :grin: :grin: πλακα κανω ρε φιλαρακι....
το μαυρο χρημα εχει σωσει πολλες οικογενειες απο την κριση....κανονικα με ολα αυτα που περναμε θα επρεπε οικονομικα να ηταν ολα πολυ χειροτερα...γιατι δεν ειναι ετσι τα πραγματα????????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
   την πεμπτη με το ρεπο ισωs να εισαι τυχερουληs και  τιs πετυχειs και τιs 3 επιλογεs.     3x80= 240    ;)   :tooth: :tooth:  :tooth:        πηδα εσυ και ασε  να λενε.   
το μπατζετ του μηνα για το λαδι τελος....απο πεμπτη παλι στα αγαπημενα μου μπουρδελα...πρεπει να ζησουν και αυτες οι κοπελες :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τελος διαδρομης στο φ4 ανοιγει η σεριφησα με παει στο δωματιο κ ακριβος στην πορτα βρηκα ενα 50ευρω οπου κ το εδωσα στην μαρια(την αλβανεζα)που μολις ειχε βγει κ επεσε(ειμαι καλο παιδι τι να κανουμε)κ αυτη μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο για ευχαριστω

Εισαι  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:  ????????????

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ναι οκ...διαβασα σε αλλο thread το λογο της δευτεριατικης μασαζοβολτας :)

Και για να πω και κατι,επειδη το μισο μπουρδελα κανουμε πλακα στον "76 παρατσουκλια"{σιφουνας,μαικ λαμαρ,γκιουλιβερ....κλπ κλπ--καλοπροαιρετα παντα}και στο τελος θα τον ματιασουμε,ο ανθρωπος δουλευει αρκετες ωρες την ημερα,δεν εχει κουτσουβελα και οικογενειακα βαρη απ΄οσο γνωριζω και στα ρεπο του εχει την πολυτελεια να τρωει οσα γουσταρει....
Αυτα  ;)

Ας του ριξουμε και ενα ξεματιασμα τωρα :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 9877ea.png
    9877ea.png
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 46

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΛΑΚΕΣ...Ο,ΤΙ ΓΑΜΗΣΑΤΕ, ΓΑΜΗΣΑΤΕ...ΤΕΡΜΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345

Stories

Νέο!