You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εχει κανεις καποια λιστα με τα πριβε μασατζιδικα με τα 50 ευρω μια ωρα φουλ ?
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Φοβερες ερωτησεις.....!!!
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Ερώτηση για τους έμπειρους πελάτες των μασατζίδικων. Κάνει καμμία γλειφοκώλι μαζί με την πίπα και που γίνεται αυτό?
να τον πλένεις boy... μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με γλύψιμο...!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε συ αν το κάνει καμιά θα έχει γλώσσα βατράχουΕρώτηση για τους έμπειρους πελάτες των μασατζίδικων. Κάνει καμμία γλειφοκώλι μαζί με την πίπα και που γίνεται αυτό?
και πίπα και γλειφοκώλι....
πάντως αν θες να μεταφέρεις το σκατό σου στον πούτσο σου υπάρχει και πιο απλός τρόπος, δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 80άρι+
ρε συ αν το κάνει καμιά θα έχει γλώσσα βατράχου
και πίπα και γλειφοκώλι....
πάντως αν θες να μεταφέρεις το σκατό σου στον πούτσο σου υπάρχει και πιο απλός τρόπος, δεν είναι ανάγκη να σκάσεις 80άρι+
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
κηφησιας 38 ξερει κανενας?τι πεζει?περνας καλα δηλαδη.?και αν μπορει να πει και ταριφα..για τον φουκαριαρη τον μητσο....που τον ποναει η μεση.
μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα, αλλά πριν κάτι μήνες που είχα περάσει, δεν είχα παράπονο.
Παιδιά καλησπέρα σας,είμαι μέλος κανα χρόνο και διαβάζω συνέχεια ότι γράφετε.Είμαι μόλις 20,και έχω εμπειρία απο στριπ,ρδελαμπού studio και 1-2 φορες call girls. Πρώτη φορά ποστάρω και θέλω βοήθεια απο πιο εμπείρους αλλα μην κράξετε,οτι δεν εχω ποσταρει τιποτα και περιμένω τζαμπα help,δικιο εχετε..όποιος ειναι προθυμος ας μου πει.Θα ναι πρωτη μου φορα σε μασατζιδικο οποτε δεν ξερω πως δουλευει το πραγμα,ξεκαθαριζω στην αρχη την τιμη και τι υπηρεσιες θα κανει η κοπελα?.Μην παμε και μεινουμε με την ψωλη στο χερι.Ψαχνω για μεγάλα βυζόμπαλα,για νταρντάνες κοπέλες,αλλα οχι χοντρές,μη το ξεφτιλισουμε,αν υπαρχει κατι τετοιο σε σχιστοματισσα,ασιατακι φαση θα ταν το ιδανικό,αλλιΩς απλα βύζους,οποιος ψηνεται να με κατατοπισει λίγο,ευχαριστω,την κανω σε 10 μερες για εξωτερικο,σπουδές και πρεπει ν ευχαριστιθω λιγο ελλαδίτσα.
Καλη συνέχεια.
Καλη συνέχεια.
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
καλιροης 48 λουλου μπουμπου ντουντου καπως ετσι τιν λενε σχιζοματα νταρτανα
Είχα πάρει πριν μηνες στην Σολωμού την Πάολα δίδυμο με μια άλλη (δεν θυμάμαι την άλλη) και ενω η δευτερη ήταν πάνω μου η Πάολα μου γλειφε τον κώλο χώρις να το ζητήσω.... Τώρα η Πάολα έχει αλλάξει απότι διαβάζω είναι στην Στουρνάρη..Ερώτηση για τους έμπειρους πελάτες των μασατζίδικων. Κάνει καμμία γλειφοκώλι μαζί με την πίπα και που γίνεται αυτό?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
η παολα ειναι στουρναρη 29Είχα πάρει πριν μηνες στην Σολωμού την Πάολα δίδυμο με μια άλλη (δεν θυμάμαι την άλλη) και ενω η δευτερη ήταν πάνω μου η Πάολα μου γλειφε τον κώλο χώρις να το ζητήσω.... Τώρα η Πάολα έχει αλλάξει απότι διαβάζω είναι στην Στουρνάρη..
Φιλοι καλημερα, εξεταζω το ενδεχωμενο να κανω καταδρομικη ματζαρου και δημοκριτου, εχω διαβασει ολα οσα εχουν γραφτει και δεν εχω βγαλει ακρη, δεν υπαρχει και τιποτα προσφατο. Μηπως μπορει καποιος να πει αν παιζει , τι παιζει ? οκ να ρισκαρουμε το θεμα "συνανταμε μπαζα" αλλα θα εχει αποτελεσμα τουλαχιστον? ειναι μεχρι φραπε ? ειναι φουλ? αν ξερει καποιοσ και δεν βαριεται θα με υποχρεωση. thank u
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου, όλοι αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε... να μας τον παίξουν...μόνο.
Το να βρείς μασατζίδικο να σου τον παίξουν είναι το πιο εύκολο...
Γίνεται σε όλα (ακόμα και στο Θησέως 27 στο Μαρούσι - πιστεύω, από πολύ παλιά επίσκεψη).
Υπάρχει ειδική κατηγορία που λέγεται MΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΦΡΑΠΑΣ.
Το να βρείς μασατζίδικο να σου τον παίξουν είναι το πιο εύκολο...
Γίνεται σε όλα (ακόμα και στο Θησέως 27 στο Μαρούσι - πιστεύω, από πολύ παλιά επίσκεψη).
Υπάρχει ειδική κατηγορία που λέγεται MΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΦΡΑΠΑΣ.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
η παολα ειναι στουρναρη 29
---
Αφου.. το έκανε η Πάολα, και το κανει και η θεια Ελένη,
οποιος τις παρει διπλο στο στ29 θα εχει αυτο το service επι δύο ,, ταυτόχρονα-->
---
Αφου.. το έκανε η Πάολα, και το κανει και η θεια Ελένη,
οποιος τις παρει διπλο στο στ29 θα εχει αυτο το service επι δύο ,, ταυτόχρονα-->
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
καληπερα,,, το καταστημα στη Φερρων εκλεισε?
Το Φερρων 19 μεχρι οριν 2 βδομαδες λειτουργουσε κανονικά, εαν λες αυτό..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ποιο παλια ηταν λιγακι ποιο ευκολο....τωρα ομως δεν πολυπαιζει γιατι δεν εχουν να αφησουν καποια στο ποδι τους οταν αυτες θα ειναι στο δωματιο,επειδη δεν της αφηνουν οι ιδιοκτητες , πρεπει να εχεις κ καποια σχετικη προιστορια με καποια απο αυτες κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα κατσει....δε μπορω να καταλαβω τοσο δυσκολο ειναι να περασει σεριφ;;;;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66