giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εσυ μου το πες....
επισης σου ειπα πως ''εγω δεν ξερω τιποτα''....
εσυ μου το πες....
Γεια χαρα σε ολους. Ξερει κανεις τι παιζει σε Νεα Σμυρνη κεντρο (δε μου ειπε διευθυνση η τσατσα, ονομα Εβελινα), προσφατα ανακαινισμενο μασατζιδικο, με εξαιρετικο χωρο λεει, ολα τα προγραμματα 2 κοπελες, μεχρι και 2ωρο (80 ?) και αριστες υπηρεσιες σε οτι θελει ο πελατης. Ολ αυτα με πολυ γλυκια φωνη. Ξερει κανεις σας? Εχετε εμπειρια απο παλιοτερα?
Γεια χαρα σε ολους. Ξερει κανεις τι παιζει σε Νεα Σμυρνη κεντρο (δε μου ειπε διευθυνση η τσατσα, ονομα Εβελινα), προσφατα ανακαινισμενο μασατζιδικο, με εξαιρετικο χωρο λεει, ολα τα προγραμματα 2 κοπελες, μεχρι και 2ωρο (80 ?) και αριστες υπηρεσιες σε οτι θελει ο πελατης. Ολ αυτα με πολυ γλυκια φωνη. Ξερει κανεις σας? Εχετε εμπειρια απο παλιοτερα?
Tσαμπα λεφτα.....στην καλυτερη περιπτωση μια μαλακια αν και αυτο δεν ειναι σιγουρο απο την ευη μια μελαχρινη με ομορφο σωμαΓεια χαρα σε ολους. Ξερει κανεις τι παιζει σε Νεα Σμυρνη κεντρο (δε μου ειπε διευθυνση η τσατσα, ονομα Εβελινα), προσφατα ανακαινισμενο μασατζιδικο, με εξαιρετικο χωρο λεει, ολα τα προγραμματα 2 κοπελες, μεχρι και 2ωρο (80 ?) και αριστες υπηρεσιες σε οτι θελει ο πελατης. Ολ αυτα με πολυ γλυκια φωνη. Ξερει κανεις σας? Εχετε εμπειρια απο παλιοτερα?
Καλημέρα σε όλους.
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει από το κατάστημα στον Πειραιά Γρ.Λαμπράκη 106-108;
Επίσκεψη και κατάθεση πριν από λίγο στο ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού που εδρεύει Θησέως 79.
ΠΑΤΑΤΑ!!!! Ειλικρινά μάγκες έκλαψα τα 80Ε που έδωσα!Το μαγαζί απαράδεκτο μέσα στη βρώμα.Η Κλεοπάτρα ασορτί με το μαγαζί.Χάλια!!!! Πολύ βιαστική και με υπηρεσίες και συμπεριφορά Φυλής.Κρίμα γιατί πριν από κάποια χρόνια που πήγαινα εκεί ήταν μαγαζί με κάποιο επίπεδο.Οσο
για τις κριτικές κάποιων φίλων για τη συγκεκριμένη κοπέλα,δεν τις σχολιάζω γιατί τα γούστα είναι υποκειμενικά.Εγώ την έφαγα και πολύ απλά δεν θα ξαναπατήσω εκεί!!!!