You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ανοιξε και το καινούργιο μαγαζί της κυρα Ελένης... Υπερχλιδάτο, σούπερ μωρά αλλά περιορισμένες υπηρεσίες... και οι τιμές ανάλογες της χλίδας....
Ενταξει, εντάξει, το εμπεδώσαμε, άνοιξε. Ας φτιάξει κάποιος που έχει επισσκεφτεί το νέο ίδρυμα ξεχωριστό θρεντ για το νέο μαγαζί. Τώρα όλα τα σχόλια (ουδεμία κριτική ακόμα) είναι στο θρεντ της Ομήρου.
μαλακειες τούμπανα, τί έγιενε μέγαλε? διαφημιστές και χορηγοί.. καριόληδες ολοι για φραγκα πάτε, γαμώ την κυρία ελένης σας,ρε ποσοστά παίρνετε μουνοπανάδες???????????????????Ανοιξε και το καινούργιο μαγαζί της κυρα Ελένης... Υπερχλιδάτο, σούπερ μωρά αλλά περιορισμένες υπηρεσίες... και οι τιμές ανάλογες της χλίδας....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 506
μαλακειες τούμπανα, τί έγιενε μέγαλε? διαφημιστές και χορηγοί.. καριόληδες ολοι για φραγκα πάτε, γαμώ την κυρία ελένης σας,ρε ποσοστά παίρνετε μουνοπανάδες???????????????????
...Κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ μέσα διαφημίζουν μασατζίδικα που για να γαμήσεις (και αν) σου λένε ότι πρέπει να έχεις φέρει εσύ την καπότα (αφού πρώτα σκας το 100άρι)...Ε???
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
άσε τις παπαριές που ρώτησες για το "ανανεωθήκαμε". Σε όσες αγγελίες είδες πιο πάνω ή πιο κάτω είδες άλλη έκφραση;λοιπον βασιλια των ξωτικων ακου κατι διοτι η απο καιρου χρηση ενος σαιτ δεν σε κανει και ειδικο σε ολα .....δεν ρωτησα εσενα προσωπικα ρωτησα γενικα....δεν με ενδιαφερουν οι αποψεισ σεχτικα με το αν γαμησω η οχι.και ειδικα με το στυλακη ειρωνιας που κουβαλας ....και τελος ρε φιλαρακι οταν καποιος ειναι νεος στην πολη και δεν ξερει καλα καλα τους δρομους πρεπει να ρωτησει για να μαθει εστω και μαλακισμενα πολλες φορες ...στα μερη μου θα σου εδινε 5-10 τηλεφωνα για οτι τραβαει η ψυχη σου...ασε λοιπον το στυλ του βλαχοπαλιουρα λες κα ιειμαστε φανταρια και αν θελεις βοηθα οταν δεις μια ερωτηση οχι μονο δικη μου αλλα και οποιου ειναι νεος στο σαιτ στην πολη ...η θελει να αρχισει να κανει "αταξιες" ....οκ φιλαρακι!
Αν όντως ρωτάς για αυτό, τότε σημαίνει πως έχεις πάει πιο πριν εκεί και ρωτάς για τις νέες κοπέλες. Οκ, τότε να δούμε πρώτα τις ενημερώσεις σου για τις παλιές που πήγες και μετά να γράψουμε για τις καινούργιες όσοι έχουνε πάει.
Αν θες να μάθεις απλά τι παίζει, τράβα στο αντίστοιχο θρεντ, αυτό δηλαδή που σου είπε να κάνεις και ο συνάδελφος.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έχιε ολόκληρη λίστα με τα μασατζίδικα σε χάρτη. Ψάχτε πρώταμασαζιδικο καλο στη θησεως που γαμας κιολας που μπορω να βρω,και τι τιμες παιζουν?και στον πειραια να ειναι ακομα καλυτερα απλα νομιζω δεν εχει ο πειραιας
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γ' Σεπτεμβρίου 166.
Κουδούνι "ΑΡΟΜΑ 1ος ΟΡΟΦΟΣ" , γραμμένο σε λευκό χαρτάκι με μπλε στυλό διαρκείας!
Ανοίγει πόρτα χοντρούλικο ξυπόλυτο (λόγω καθαριότητας) ξενικής προφοράς, το οποίο αφού ρωτά το γνωστό "πρώτη φορά?" , παρουσιάζει αμέσως τις ... κοπέλες, ενώ παράλληλα ενημερώνει για "πλήρες πρόγραμμα" 50€!
Η πρώτη 100 Μαϊων, η δεύτερη ανεμικιά! Έχασα το ... φως μου :o, αλλά διατηρώντας όση ψυχραιμία μπορούσα, απεχώρησα διακριτικά ...!!! :S
Κάτι πάει ν' αλλάξει εδώ.
Άνοίγει η ... "γνωστή" πορτατζού από Χέϋδεν, Ρωσσίς ονόματι Αναστασία ? (ανάθεμα στο Αλτσχάϊμερ ). Μπας και έχουν σχέση μεταξύ τους ή είναι απλή μετακίνηση?!
Παρουσιάστηκε νεαρά (~ 23) μελαχρινή έως μαυριδερή, μακρυά μαλλιά, λεπτή, αγνώστων λοιπών στοιχείων και ... γρι Ελληνικά (ενδιαφέρουσα περίπτωση)!
Λοιπές απασχολημένες.
Αποχώρηση. :-
μακαρι ν΄αλλαξουν φιλε τα πραγματα γιατι θα κυνηγανε όλα τα ιδρυματα τον πελατη με το τουφεκι. με πρωτη ευκαιρια θα περασω να ταυτοποιησω την ανταποκριση σουΚάτι πάει ν' αλλάξει εδώ.
Άνοίγει η ... "γνωστή" πορτατζού από Χέϋδεν, Ρωσσίς ονόματι Αναστασία ? (ανάθεμα στο Αλτσχάϊμερ). Μπας και έχουν σχέση μεταξύ τους ή είναι απλή μετακίνηση ?!
Παρουσιάστηκε νεαρά (~ 23) μελαχρινή έως μαυριδερή, μακρυά μαλλιά, λεπτή, αγνώστων λοιπών στοιχείων και ... γρι Ελληνικά (ενδιαφέρουσα περίπτωση)!
Λοιπές απασχολημένες.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά και καμιά βοήθεια για το Ζανόσπιτο αν μπορεί κάποιος γιατί αν και διάβασα το σχετικό θρέατ, παίζουν πολλά main σκοτεινά σημεία όπως
1) 80 με μασάζ μισάωρο και μετά μπέργκερ μέχρι σταξίματος????
2) Τις πίτες τις παίρνουν με ή χωρίς λαδόκολλα, ή αυτό εξαρτάται από το ποια τρώει τον γύρο???
3) Εκεί πας διαλέγεις (έχει 2-3 συνήθως) κάνεις το ντουζάκι σου και μετά καλή τύχη ή όλες κάνουν τα ίδια ??? Γιατί άλλες τις
κράζανε στο θρέατ και άλλες οκ ..
Πολλά ρωτάω ο νιούφης εεεε ??? Καλά μην με κράξετε αν έχει κάποιος διάθεση ας απαντήσει αλλιώς θα πάω να χαντακωθώ να δω τι θα καταλάβετε
Αν πας για πρώτη φορά πάντα παίζει να μη σερβιριστείς.
Πήγαινε λοιπόν και πάρε Ναταλυ. Μπορεί να μην είναι θεα νομίζω όμως οτι θα γευτείς ενα πάρα πολυ καλό φραπε με καλαμάκι ίσως ποιο εύκολα από κάποια άλλη. Στην επόμενη σου επίσκεψη θα έχειςκατά 99% πλήρες γεύμα.
Καθε ένας έχει τα δικά του γούστα και αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μασαζιδικο καλο στη θησεως που γαμας κιολας που μπορω να βρω,και τι τιμες παιζουν?και στον πειραια να ειναι ακομα καλυτερα απλα νομιζω δεν εχει ο πειραιας
λοιπόν φίλε ψάχνεις τα εξής.....1)μασατζίδικο 2)καλό και 3)στη καλλιθέα ή στον πειραιά!!!!!!!
υ.γ.εδώ γελάμε...
ZaxosDoganosxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν πας για πρώτη φορά πάντα παίζει να μη σερβιριστείς.
Πήγαινε λοιπόν και πάρε Ναταλυ. Μπορεί να μην είναι θεα νομίζω όμως οτι θα γευτείς ενα πάρα πολυ καλό φραπε με καλαμάκι ίσως ποιο εύκολα από κάποια άλλη. Στην επόμενη σου επίσκεψη θα έχειςκατά 99% πλήρες γεύμα.
Καθε ένας έχει τα δικά του γούστα και αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ Πραγματικά πολύ αναλυτικός και με πρόταση Να σε καλά. Αλλά να σου πω την αλήθεια μου το σκέφτομαι πολύν μετά από όσα έχω διαβάσει εδώ ... Ρε γαμώτο με 100 ξεκολιάζεις ένα cg για μία ώρα ... Θα μου πεις άλλο μασάζ + γαμάζ άλλο γαμάζ μόνο...!! Αλλά άμα το μασάζ είναι για κλοτσιές και αντί για γαμάζ δεν στον παίξει καν !!!!!???? Τότε ??? Anyway όπως είπες και εσύ[glow=red,2,300]" Καθε ένας έχει τα δικά του γούστα και αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος " [/glow]...
Και πάλι thanks για την απάντηση
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ Πραγματικά πολύ αναλυτικός και με πρόταση Να σε καλά. Αλλά να σου πω την αλήθεια μου το σκέφτομαι πολύν μετά από όσα έχω διαβάσει εδώ ... Ρε γαμώτο με 100 ξεκολιάζεις ένα cg για μία ώρα ... Θα μου πεις άλλο μασάζ + γαμάζ άλλο γαμάζ μόνο...!! Αλλά άμα το μασάζ είναι για κλοτσιές και αντί για γαμάζ δεν στον παίξει καν !!!!!???? Τότε ??? Anyway όπως είπες και εσύ[glow=red,2,300]" Καθε ένας έχει τα δικά του γούστα και αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος " [/glow]...
Και πάλι thanks για την απάντηση
Νομίζω οτι πάει πάνω από 100 (βάλε και το ξενοδοχείο)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Για τις παρακάτω αγγελίες ξέρουμε τίποτα?
"ANANEΩΘΕΙΤΕ!! Μαγευτική εμπειρία χειρομασάζ. Ανατολίτικες θεραπείες χαλάρωσης, ευεξίας. Χαμάμ-σάουνα-τζακούζι. Πανέμορφες κοπέλες. Ραντεβού τηλ. 210-9........9, 210-92......7, 69.......5 Φαλήρου 15, "Σταθμός Μετρό Ακρόπολη", "
"ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Πανέμορφες καλονές, για όλα τα προγράμματα και χαλαρωτικό τζακούζι και μασάζ. Χαλκιδικής 83, Βοτανικός. 210-34......4, 10πρωί - 12 νύχτα"
"ANANEΩΘΕΙΤΕ!! Μαγευτική εμπειρία χειρομασάζ. Ανατολίτικες θεραπείες χαλάρωσης, ευεξίας. Χαμάμ-σάουνα-τζακούζι. Πανέμορφες κοπέλες. Ραντεβού τηλ. 210-9........9, 210-92......7, 69.......5 Φαλήρου 15, "Σταθμός Μετρό Ακρόπολη", "
"ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Πανέμορφες καλονές, για όλα τα προγράμματα και χαλαρωτικό τζακούζι και μασάζ. Χαλκιδικής 83, Βοτανικός. 210-34......4, 10πρωί - 12 νύχτα"
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για τις παρακάτω αγγελίες ξέρουμε τίποτα?
Για studio μου μυρίζεται!
Για το μαγαζί στην Φαλήρου 15,να σου πώ εγω....πήγα πριν κανένα μήνα...
Ο χώρος είναι καλός,σε ενα διοροφο στεγάζεται το ίδρυμα,τα δωματια ανετα και η σερίφισσα ευγενής.Τώρα,χαμάμ και τα τοιαυτα,δεν τα είδα...
Παίζουν 3-4 τεμάχια,μεταξύ των οποίων μια μαυρούλα....Εγω με αυτήν πήγα...
Μασαζ καλό,αλλά μετά θέλει....μάχη!!! μη το ένα,μη το άλλο,πίπα με σκούφο,μπριζόλα εγω δεν πήρα διοτι βάρυνα με τα πρώτα.....
Γενικά,καλούτσικο μαγαζί,ίσως θελει 1 επίσκεψη ακόμα....80 ευρώ το αντίτιμο.....
Ο χώρος είναι καλός,σε ενα διοροφο στεγάζεται το ίδρυμα,τα δωματια ανετα και η σερίφισσα ευγενής.Τώρα,χαμάμ και τα τοιαυτα,δεν τα είδα...
Παίζουν 3-4 τεμάχια,μεταξύ των οποίων μια μαυρούλα....Εγω με αυτήν πήγα...
Μασαζ καλό,αλλά μετά θέλει....μάχη!!! μη το ένα,μη το άλλο,πίπα με σκούφο,μπριζόλα εγω δεν πήρα διοτι βάρυνα με τα πρώτα.....
Γενικά,καλούτσικο μαγαζί,ίσως θελει 1 επίσκεψη ακόμα....80 ευρώ το αντίτιμο.....
Στουντιο στο Βοτανικο. Το ειχε μια γκιλφ Ρωσιδα Φρανκεσταιν και ειχε και μασαζοκρεβατο. Μερικες ηξεραν καποιο υποτυπωδες μασαζ αλλα βασικα ειναι ενα στουντιο οπως ολα. Τωρα εχει αλλαξει ιδιοκτησια, το εχει η Νταρια απο το Στουντιο της Αγ. Μελετιου και εχει παραπλησιο ροστερ με αυτο."ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Πανέμορφες καλονές, για όλα τα προγράμματα και χαλαρωτικό τζακούζι και μασάζ. Χαλκιδικής 83, Βοτανικός. 210-34......4, 10πρωί - 12 νύχτα"
φορουμ εδω: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=46545.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=46545.0[/url]
κριτικες εδω: www.bourdela.com/stountio/athina/xalkidikhs-83/]http://www.bourdela.com/stountio/athina/xalkidikhs-83/[/url]
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μάγκες sorry για το spam αλλα θέλω να ρωτήσω τι έγινε το thread με τα μασατζίδικα που είναι ανοιχτά κυριακές και αργίες...
Εψαξα και δεν το βρίσκω πουθενα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
λοιπόν φίλε ψάχνεις τα εξής.....1)μασατζίδικο 2)καλό και 3)στη καλλιθέα ή στον πειραιά!!!!!!!
υ.γ.εδώ γελάμε...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις