Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μα τι άλλο να πεί ο άνθρωπος? Δεν συνΕΧΥΣΕΠάνω στά καλά μάς άφησες, για συνέχισε άγαπητέ στό μετά
έχει ζουμί έδώ !!!!!!!!!!!
Μα τι άλλο να πεί ο άνθρωπος? Δεν συνΕΧΥΣΕΠάνω στά καλά μάς άφησες, για συνέχισε άγαπητέ στό μετά
έχει ζουμί έδώ !!!!!!!!!!!
Μα τι άλλο να πεί ο άνθρωπος? Δεν συνΕΧΥΣΕ
το θεμα ειναι οτι εχω παει κι εγω εκει μια φορα!
και ειναι μονο μασαζ!!! και σου βαζει και πετσετα.
Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω μια αστάθεια στο Forum. Ας μου επιτραπεί, λοιπόν, μια τοποθέτηση με αφορμή το παραπάνω που παραθέτω:
Η διχόνοια είναι επ' ωφελεία "άλλων"!
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία επέζησε τόσα χρόνια επωφελούμενη και εφαρμόζοντας την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε". Ας μη υποπέσουμε στο ίδιο σφάλμα!
RESPECT!
σωστα ηαυτοκρατοριες ποτε δεν πεφτουν απο εξω παντα απο μεσα ετσι και η ρωμαικη αυτοκρατορια επεσε απο μεσα.....
Έτσι, έτσι, μετανοείται αμαρτωλοί μασαζόπληκτοι...μου εμφανιστηκε με ξεκωλο φορεματακι και μπηκε στο δωματιο ντυμενο καλογρια!!!
τι ειναι αυτο ρε φιλε? ενα ακομα μασατζιδικο η κατι καινουργιο? εχει παει κανεις να τσεκαρει?Το παρακάτω το ξέρει κανείς?
"ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ αποκλειστικά σε άντρες! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στον χώρο μας την πιο έξτρα περιποίηση με την ονομασία "Men's & Care", που θα είναι μια επιλογή για άντρες με δυνατή προσωπικότητα. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive 694.......17"
Παιδιά συμβουλή προς όλους.
Τέρμα τα 80 €.
Πλέον γόλω της πραγματικής κρίσης η τιμή πέφτει στα 40€ το ανώτερο.
Δοκιμ΄λαστε και δεν θα χάσετε.
Ισχύει για όλα τα μαγαζιά
Παιδιά συμβουλή προς όλους.
Τέρμα τα 80 €.
Πλέον γόλω της πραγματικής κρίσης η τιμή πέφτει στα 40€ το ανώτερο.
Δοκιμ΄λαστε και δεν θα χάσετε.
Ισχύει για όλα τα μαγαζιά
Να σε ρωτήσω κάτι.
Εσύ με ποιους είσαι;
Με εμάς ή με τους άλλους.
Για τους άλλους σε κόβω .......
τι αλλο να σου πω αρχηγε μου?? ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Τ'ΑΡΧΕΙΔΙΑ Η ΚΑΡΓΙΟΛΑ!!! μη εδω...μη εκει...εμεις ειμαστε σοβαρο μαγαζι..και κατι τετοιες παπαριες! την αφησα και εγω λοιπον και ξεκολωθηκε στο μασαζ...1 ωρα γεματη με ετριβε!!
Κάτω υπάρχει θυρωρός
60 φουλ
50 φραπε αυτο πρεπει να ισχυει απο εδω και περα.........ασ το πολεμησουμε!