Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
συνεχιζω τα παραπονα.  παλια το παιχνιδι ηταν πιο τιμιο.   πχ πριν καποιεs μερεs περασα απο Σ59 για να δω αν ηρθε τιποτα νεο.  και βλεπω την ΔΕΣΠΟΙΝΑ.   τηs λεω ποτε ηρθεs εσυ? πριν 2 μηνεs περιπου μου απανταει.  και ομωs κανειs απο εδω μεσα δεν εχει πει τιποτα.  και δεν ειναι φυσικα υποχρεωμενοs να το κανει.  αλλα παλιοτερα δεν γινοταν το παιχνιδι ετσι. καποιοs θα ελεγε για τον ερχομο τηs και οσοι ειναι οι πιστοι θα πηγαιναν. εγω προσωπικα αν ηξερα οτι ηταν εδω, δεν θα πολυετρεχα σε αλλα μαγαζια, επειδη ρε παιδια δεν ειμαι και πολυ υπερ των συχνων αλλαγων. επισηs με αυτον τον τροπο δεν μαθαινουν και οι πιο νεοι.   αν κανω  καπου, καποιο λαθοs  ακουω τιs αποψειs σαs.   και μην το κανουμε το θεμα  οπωs το εχουν κανει και σκοτωνονται διπλα οι ειδημονεs  με τα cg.

:thumbsup:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ηταν και ο PATHOS ελεγε  και καμμια ενημερωση.  παει γερασε και αυτοs και δεν πολυβγαινει πια.   

Μπα, κάτι μου λέει ότι ψάχνει για εναλλακτικές :knockinb: ή περιμένει τον κατάλληλο χρόνο για να "χτυπήσει" :cool2:!
Είναι και η λεγόμενη ¨αγρανάπαυση" :sleeping: :grin:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με των LIO_1959 και πιστεύω ότι, πιο πολύ ανταλλάζονται "κονταρομαχίες" παρά "απόψεις και ενημέρωση" για τα μαγαζιά.
Ένα κομμάτι του ίσως ευθύνεται, επειδή υπάρχουν πλέον τα πιο εξειδικευμένα τμήματα εντός του side, οπότε ναι μεν λαμβάνεις την ενημέρωση απευθείας για το ίδρυμα που σε ενδιαφέρει και αποσυμφορείται το εδώ τμήμα, αλλά από την άλλη δεν παύει αρκετοί συνάδελφοι να "γράφουν" απ΄ευθείας σε αυτά (όποτε και όποιοι το κάνουν και αυτό).
Βλέπεις είναι και πολλά τα "μαγαζιά", αλλά και οι "άτιμες" αλλάζουν συνεχώς ιδρύματα.
Τέλος πιστεύω ότι επειδή εύκολα μπορεί να στην "πέσουν" και να κατηγορηθείς για "promotion" αρκετοί συνάδελφοι ίσως αποφεύγουν να γράψουν το τι πραγματικά πιστεύουν όταν επισκέπτονται τα μαγαζιά, και ίσως ακόμα και το ποιες είδαν εντός των καταστημάτων.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχώς, τα θρεντ για τα μασάζ έχουν γεμίσει με αγαπούληδες-πουτανοκαψούριδες, προμότορες του κώλου και σπαμεράδες.

Όταν υπήρχε μόνο το κεντρικό (παρόν) θρεντ, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τέλος πιστεύω ότι επειδή εύκολα μπορεί να στην "πέσουν" και να κατηγορηθείς για "promotion" αρκετοί συνάδελφοι ίσως αποφεύγουν να γράψουν το τι πραγματικά πιστεύουν όταν επισκέπτονται τα μαγαζιά, και ίσως ακόμα και το ποιες είδαν εντός των καταστημάτων.
τριζει η αμαξα, φωναζει ο αμαξάς..

πλακα εχεις..

ολα σου τα ποστ που αφορουν κριτικες σε μασατζιδικα ειναι για την καλλιροης 48. ωραιες κριτικες, με αρχη μεση και τελος.

ολα τα αλλα ποστ στα μασαζ ειναι χαζομαλακίες. βεβαια υπαρχει και ενα που αφορά τον ασπονδο εχθρο της καλλιροης, τη φρατζη 4. αντιγραφω για να καταλαβαινουν κι οι αδαείς..

''Μασάζ 2/10
Περιποίηση 3/10
Φραπέ 4/10
Μπριζόλα 5/10
..μαύρο καραμπινάτο πλέον από εμένα για την Φραντζή.
Δεν πρόκειται να με ξαναδούν εκεί πέρα...
Συνολικός χρόνος, 15-20 λεπτά.''

μιλας για ξεπετα, οταν υμνείς τον μαγαζι-ορισμό της ξεπετας..  :uglystupid: :uglystupid:

μπεεεεεε....

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όποιος θέλει να ενημερώσει το σωστό είναι να το γράψει το πόστ στο ιδιαίτερο θρέντ που αφορά το εκάστοτε ίδρυμα και να κάνει και ένα copy paste εδω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
όποιος θέλει να ενημερώσει το σωστό είναι να το γράψει το πόστ στο ιδιαίτερο θρέντ που αφορά το εκάστοτε ίδρυμα και να κάνει και ένα copy paste εδω.

Εφαρμόζοντας κατά γράμμα ;) τα παραπάνω, παραθέτω τα εξής:

Φερών 19, 4ος όροφος

... προς ναυτιλλομένους!  ;)

Νέο μαγαζί, στην άνωθεν διεύθυνση και όροφο. :bounce-glasses:
Στα κουδούνια χειρόγραφο "ΑΝΑΝΕΟΣΗ" (χε, χε) υπογραμμισμένο αχνά για να μη ξεφύγει η ευθεία. :idiot:  Ομοίως στην είσοδο του διαμερίσματος. :idiot:
Χώρος υποδοχής λιτός (μια καρέκλα σαν καλαμιά στον κάμπο :rolleyes:) σαν να μην έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, καθαρός.
Ωράριο καθημερινά 11:00 έως 21:00 συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων (μη ρωτήσετε :knuppel:, ίδιο ωράριο). :dancing:
Από τις κορασίδες που υπέπεσαν στην αντίληψη, Ρωξάνη ξανθιά κοντό μαλλί 30αρα(+?) τούμπανο :rockon:, Αλίκη καστανόξανθη 25αρα (με ... δύσκολα Ελληνικά) συμπαθής και ευγενική. Λοιπές, νομίζω περί τις τέσσερεις, ανάλογα με το ωράριο και τα ρεπό.
Τιμή 80€ (χωρίς όμως να συζητηθούν ... "εξειδικευμένα" θέματα). :-
Χωρίς άποψη για τα ... υπόλοιπα αφού δεν υπήρξε "συνεστίαση".
Πεποίθηση ότι πρόκειται περί ... "εξοχικού κέντρου - χασαποταβέρνας" με όλα τα κομφόρ, όπως ψησταριά, κάρβουνα, μπριζόλες κλπ :grin:

Υ.Γ. Σε περίπτωση που κριθεί ότι πρέπει να ανοιχτεί νέο thread παρακαλώ για την σχετική μέριμνα.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τριζει η αμαξα, φωναζει ο αμαξάς..

πλακα εχεις..

ολα σου τα ποστ που αφορουν κριτικες σε μασατζιδικα ειναι για την καλλιροης 48. ωραιες κριτικες, με αρχη μεση και τελος.

ολα τα αλλα ποστ στα μασαζ ειναι χαζομαλακίες. βεβαια υπαρχει και ενα που αφορά τον ασπονδο εχθρο της καλλιροης, τη φρατζη 4. αντιγραφω για να καταλαβαινουν κι οι αδαείς..

''Μασάζ 2/10
Περιποίηση 3/10
Φραπέ 4/10
Μπριζόλα 5/10
..μαύρο καραμπινάτο πλέον από εμένα για την Φραντζή.
Δεν πρόκειται να με ξαναδούν εκεί πέρα...
Συνολικός χρόνος, 15-20 λεπτά.''

μιλας για ξεπετα, οταν υμνείς τον μαγαζι-ορισμό της ξεπετας..  :uglystupid: :uglystupid:

μπεεεεεε....

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

...επειδή τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, να σε ενημερώσω ότι στο κατάστημα της Καλλιρόης 48 πηγαίνω τακτικά, επειδή με βολεύει λόγω δουλειάς, και επειδή από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, αρκετοί συναγωνιστές που πηγαίνουν σε άλλα μαγαζιά, αντιμετωπίζουν και αυτοί το πρόβλημα της ξεπέτας, ανεξαρτήτου περιοχής.
Όσοι κάνουν τον κόπο (όπως έκανες εσύ) και διαβάσουν (όλες) τις κριτικές μου (άλλωστε δεν είναι πολλές) για το εν λόγο κατάστημα, θα δουν ότι πάντα αναφέρω ότι η λέξη "μασάζ" είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε αυτό το μαγαζί.
Για άλλη μία φορά αναγκάζομαι να πω ότι, ότι γράφω εδώ μέσα αποτελούν προσωπικές μου απόψεις, και δεν ζητώ από κανέναν να τις ασπαστεί, αλλά είναι δικαίωμα μου να γράφω όπως γράφεις και εσύ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Τέλος όσο αφορά την επιχειρηματολογία σου σχετικά με τα μπεεεεε..., να σου πω ότι σαν "ποιμένας", καλά το δουλεύεις το... επιφώνημα.
Να σέβεσαι για να σε σέβονται. Εδώ δεν είναι "τσιφλίκι" κανενός.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...επειδή τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, να σε ενημερώσω ότι στο κατάστημα της Καλλιρόης 48 πηγαίνω τακτικά, επειδή με βολεύει λόγω δουλειάς, και επειδή από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, αρκετοί συναγωνιστές που πηγαίνουν σε άλλα μαγαζιά, αντιμετωπίζουν και αυτοί το πρόβλημα της ξεπέτας, ανεξαρτήτου περιοχής.
Όσοι κάνουν τον κόπο (όπως έκανες εσύ) και διαβάσουν (όλες) τις κριτικές μου (άλλωστε δεν είναι πολλές) για το εν λόγο κατάστημα, θα δουν ότι πάντα αναφέρω ότι η λέξη "μασάζ" είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε αυτό το μαγαζί.
Για άλλη μία φορά αναγκάζομαι να πω ότι, ότι γράφω εδώ μέσα αποτελούν προσωπικές μου απόψεις, και δεν ζητώ από κανέναν να τις ασπαστεί, αλλά είναι δικαίωμα μου να γράφω όπως γράφεις και εσύ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Τέλος όσο αφορά την επιχειρηματολογία σου σχετικά με τα μπεεεεε..., να σου πω ότι σαν "ποιμένας", καλά το δουλεύεις το... επιφώνημα.
Να σέβεσαι για να σε σέβονται. Εδώ δεν είναι "τσιφλίκι" κανενός.

Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω μια αστάθεια στο Forum. Ας μου επιτραπεί, λοιπόν, μια τοποθέτηση με αφορμή το παραπάνω που παραθέτω:
Η διχόνοια είναι επ' ωφελεία "άλλων"!
Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία επέζησε τόσα χρόνια επωφελούμενη και εφαρμόζοντας την πολιτική του "διαίρει και βασίλευε". Ας μη υποπέσουμε στο ίδιο σφάλμα!
RESPECT! 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Υ.Γ. Σε περίπτωση που κριθεί ότι πρέπει να ανοιχτεί νέο thread παρακαλώ για την σχετική μέριμνα.
εχουε πει να ανοιγουμε νεο θεμα για νεο μαγαζι...
αυτο ακριβως λεει και ο παθος με το ζερο...
απορω τελικα μαζι σου βαλεντινε, μαλλον αλλα διαβαζουμε...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εχουε πει να ανοιγουμε νεο θεμα για νεο μαγαζι...
αυτο ακριβως λεει και ο παθος με το ζερο...
απορω τελικα μαζι σου βαλεντινε, μαλλον αλλα διαβαζουμε...

Μην απορείς αγαπητέ, το άφησα στην κρίση (αντισθένης λέγεται? ή όπως)! Διόρθωσέ με! Mea culpa! O.K.
(... και γράμματα γνωρίζω-νομίζω...!) :<

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μην απορείς αγαπητέ, το άφησα στην κρίση (αντισθένης λέγεται? ή όπως)! Διόρθωσέ με! Mea culpa! O.K.
(... και γράμματα γνωρίζω-νομίζω...!) :<
δε νομιζω να εχει προβλημα ο αντισθενης,
ειναι ενημερος σχετικα

στειλτου ενα πμ

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια,κηφησιας 18 δεν ειναι μπριζολαδικο?? πηγα εχτεσ..ειχε 2 τεμαχια...πηρα την ιωαννα απο την πολωνια. σεξυ μιλφ με προστυχο προσωπο...μου εμφανιστηκε με ξεκωλο φορεματακι και μπηκε στο δωματιο ντυμενο καλογρια!!! και με σκεπασε και με πετσετα!!!!! :s&m_3: πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο στα χρονικα!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
παιδια,κηφησιας 18 δεν ειναι μπριζολαδικο?? πηγα εχτεσ..ειχε 2 τεμαχια...πηρα την ιωαννα απο την πολωνια. σεξυ μιλφ με προστυχο προσωπο...μου εμφανιστηκε με ξεκωλο φορεματακι και μπηκε στο δωματιο ντυμενο καλογρια!!! και με σκεπασε και με πετσετα!!!!! :s&m_3: πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο στα χρονικα!!

Πάνω στά καλά μάς άφησες, για συνέχισε άγαπητέ στό μετά
έχει ζουμί έδώ !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom