Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κ46=καλλιροησ 46?
αποφασιστε 46 η 48 τελικα?
επισησ οταν λεω διπλο εννοω οχι μονο μασαζ αλλα και μπιζολα φυσικα.
αντε να το ξεκαθαρισουμε ν ξερω τι θα ζητησω.μη παω και ψαρωσω και φαω ακυρο.

Θεωρώ, ότι ο συνάδελφος εννοεί το Κ48 (δεν θυμάμαι κάτι για Κ46)
Τώρα, στο εν λόγο ίδρυμα εννοείτε ότι είναι με μπριζόλα μέσα στο πρόγραμμα. Άλλωστε, δεν νομίζω να προλάβεις να κάνεις και μασάζ, έτσι και διαλέξεις διπλό (και ειδικά με Μαριάννα)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τώρα, στο εν λόγο ίδρυμα εννοείτε ότι είναι με μπριζόλα μέσα στο πρόγραμμα. Άλλωστε, δεν νομίζω να προλάβεις να κάνεις και μασάζ, έτσι και διαλέξεις διπλό (και ειδικά με Μαριάννα)
δε μπορουν να διαβασουν κ46 ή κ48 :headbang: :headbang:δε σπαει το γαμημενο βαλτε ενα που να σπαει ZERO :priest: :priest:{σε προσκυνω}

alexalex777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σας χαιρετω με νεο ονομα...παλιο ονομα  alexalex7.εχω ξεχασει στο χαλανδρι τι παιζει απο μασαζ...εχουμε κανα σημειο???

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εννοειται οτι για το κ48 μιλαω!!εκ παραδρομης εγραψα 46 και σορρυ!!!διπλο ευκολα με παζαρι να μην πληρωσεις κι ενα σωρο €..κι εννοειται οταν λεμε διπλο εννοουμε διπλη μπριζολιτσα καλοψημενη κι απο τις 2 πλευρες!!!αρκιε να αντεξεις και να προλαβεις.....γιατι αν σε βαλει κατω το μαριαννακι.... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:

alexalex777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
διαβασε και θα καταλαβεις
ξερω ενα που εινια χαλανδρι ηρακλειου κατι...εαν μπορει καποιοσ που το ξερει να ο μου πει...θα ημουν υποχρεος  και θα το προτιμουσα να διαβασω 1000 σελιδες  λεσ κα 1η φορα μπηκα στο σαιτ...

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ξερω ενα που εινια χαλανδρι ηρακλειου κατι...εαν μπορει καποιοσ που το ξερει να ο μου πει...θα ημουν υποχρεος  και θα το προτιμουσα να διαβασω 1000 σελιδες  λεσ κα 1η φορα μπηκα στο σαιτ...
Ρε σειρά αυτό είναι μπροστά στις καφετέριες στον πεζόδρομο  :jerking: :jerking: , μπαίνεις βγαίνεις και πέφτει χειροκρότημα  :headbang: :headbang:. Και μόνο στην ιδέα της κερκίδας δεν πας εκεί  :think:.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φανταζεσται τζουλια σε κανα μασατζιδικο κ48;;οπως παλαιοτερα η μαρια...της πουτανας θα γινει ο πρωτος που θα παει μυστικα ο ZERO :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φανταζεσται τζουλια σε κανα μασατζιδικο κ48;;οπως παλαιοτερα η μαρια...της πουτανας θα γινει :2funny: :2funny:

Εχει δίκιο ο συναγωνιστής.... η Μαρία..., από τις φοιτήτριες, παραγωγή Sirina.
Τι να έγινε αυτή η ψυχή....? Που το δίνει? :grin: :grin: :grin:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Χθεσινή επίσκεψη Στουρνάρη 63 κατά τις 3 παρά ... όλες πιασμένες! Αναδουλειές .. χαχαχα
Η κυρία επί της υποδοχής μου πρότεινε να περιμένω για τη Χριστίνα που θα τελείωνε σε κανά μισάωρο ... δυστυχώς χρόνος δεν υπήρχε. Next time ...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Ρε σειρά αυτό είναι μπροστά στις καφετέριες στον πεζόδρομο  :jerking: :jerking: , μπαίνεις βγαίνεις και πέφτει χειροκρότημα  :headbang: :headbang:. Και μόνο στην ιδέα της κερκίδας δεν πας εκεί  :think:.

Σιγά βρε παιδιά, ας μην υπερβάλλουμε... Μια πολυκατοικία είναι που δεν προϊδεάζει κανέναν πως είναι ίδρυμα. Λογικό είναι να σε κοιτάνε όταν κατεβαίνεις από ένα κτίριο που είναι απέναντι, αλλά το ίδιο θα ήταν και αν ήταν σπίτι σου.

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερει κανεις τι παιζει στο lilya spa σισινη 22 οπισθεν χιλτον  αγγελια που υπαρχει στην εφημεριδα τα νεα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχουν καυλοπουτσοφορτωση τα σχολια με τη τζουλια και αφησαμε τα σχολια πισω,ανεβηκαν και οι τιμες γαμησε τα

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σιγά βρε παιδιά, ας μην υπερβάλλουμε... Μια πολυκατοικία είναι που δεν προϊδεάζει κανέναν πως είναι ίδρυμα. Λογικό είναι να σε κοιτάνε όταν κατεβαίνεις από ένα κτίριο που είναι απέναντι, αλλά το ίδιο θα ήταν και αν ήταν σπίτι σου.
Ίσως να είναι κι έτσι, ίσως όμως αυτό που εσύ εγώ και μερικές εκατοντάδες άλλοι γνωρίζουμε για το εν λόγω ίδρυμα να έχουν τούμπανο και οι θαμώνες των cafe μπροστά. Don't u think?  :sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γυρω στα 3 χρονια που το ξερω γω παντα κοιταζανε διακριτικα

orgio78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα μήπως ξέρει κανείς που πήγε η μαρση απο στουρναρι στο πλαίσιο διπλα αν ξέρει κανείς ας ενημέρωση και με pm ευχαριστώ εκ το προτέρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom