Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Μήπως εννοείς Βέρα από Ματζαγριωτάκη? (κοντή, σφιχτή, μικρό στήθος, κοντό μαλί, κοκινίζων??)

Μπά πήρε μετάθεση η Βέρα; Κοίτα να δεις η Τατιάνα (η σερίφιασσα της Ματζαγριωτάκη) την έσπρωχνε αρκετά και μια φορά έκανα το λάθος και την πήρα. Οταν της είπα για σεξ μού είπε "ότι έχει περίοδο" (all time classic ατάκα στο εν λόγω ίδρυμα) αλλά την άλλη φορά που θα την ξαναπάρω "θα τα κάνουμε όλα". Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε "άλλη φορά" (έχω και κάμποσο καιρό να περάσω από εκεί).

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
blis,,  φιλε  με  εγραψεσ  κανονικοτατα,ε?!!!  αν  δεν  θελεισ  να  δωσεισ  λεπτομερεισ   φιλε  πεσ  μου!  ι  εστω  καποια λινκ  που  μπορει να  με  βοηθησουν!

Σε  ευχαριστω!
διαβασε αγορι μου το θρεντ για πρωταρηδες...

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Σημερινή μεσημεριανή βόλτα ...
Μάρνη 28 παρέλασαν Άννα, Βίκυ (βυζαρού), Πάολα (αξιόλογη ψηλή μελαχροινή καλίγραμμη), και η κυρία επί της υποδοχής (δεν συγκράτησα όνομα .. νταρντάνα με μαύρο κατσαρό μαλλί) ... τιμή 60 + 20
Λίγο πιο δίπλα Στουρνάρη 63, παρούσες η Τζούλη, Ειρήνη, Νατάσα, Βίκη (άλογο με κοκινωπό καρέ μαλλί και ωραίο νταρντανέ σώμα) και η Χριστίνα (κοντοπούτανο καλλίγραμμο καστανό) η οποία και ετιμήθη (50+20, πρόθυμη, φιλική, συνεργάσιμη με καλούτσικο μασσάζ και καλό ρεπερτόριο στη συνέχεια).
Μου ειπώθηκε ότι το ρόστερ έχει και Μάρσυ (δεν θυμάμαι πραγματικά αν έχει αναφερθεί ότι είναι εκεί .. απλά το αναφέρω κι εγώ με κάθε επιφύλαξη)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
το απογευματακι λεω να περασω απο γλυφαδα για δουλεια κ να επισκευτω ζησιμοπουλου...υπαρχει κατι αξιολογο να επιλεξω???δεν εχω ξαναπαει εκει..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το απογευματακι λεω να περασω απο γλυφαδα για δουλεια κ να επισκευτω ζησιμοπουλου...υπαρχει κατι αξιολογο να επιλεξω???δεν εχω ξαναπαει εκει..

παρε την κιμ για τελειο μασαζ. ως νεος βεβαια, πρεπει να δουλεψεις παραπάνω για περαιτερω...

Υγ. Για να μη πει κανεις καμια μαλακια οτι προμοταρω το μαγαζι, λογω νοτιας προελευσης και βαρεμαρας ειμαι τακτικός των 2 γλυφαδιώτικως ιδρυμάτων. φτανει η χάρη μου μέχρι τον άλιμο, το μακρυτερο  :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπά πήρε μετάθεση η Βέρα; Κοίτα να δεις η Τατιάνα (η σερίφιασσα της Ματζαγριωτάκη) την έσπρωχνε αρκετά και μια φορά έκανα το λάθος και την πήρα. Οταν της είπα για σεξ μού είπε "ότι έχει περίοδο" (all time classic ατάκα στο εν λόγω ίδρυμα) αλλά την άλλη φορά που θα την ξαναπάρω "θα τα κάνουμε όλα". Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε "άλλη φορά" (έχω και κάμποσο καιρό να περάσω από εκεί).

Το εν λόγω τεμάχιο μπριζολιάζεται μέχρις εσχάτων. Και το γουστάρει. Κάνει και καλό μασάζ.

Αλλά έχει ανασφάλειες και έναν τεράστιο κάλο στον εγκέφαλο, δυστυχώς.

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν της είπες να βρεθείτε έξω?
Εννοώ τώρα που ανοίγει ο καιρός για κανένα μονό? :2funny:
Προχθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της καλλιροης 48,παρέλαση τεμαχίων που ούτε που θυμάμαι πόσες ήταν 7-8; Τέλος πάντων επέλεξα μια ξανθιά πιτσιρικά ονόματι Μαρίνα κατα δηλωση της Βουλγάρα,έντιμη πρόταση με πολλή προσπάθεια στο μασάζ διαρκείας 20-25 λεπτών,καλό ξεσκουφωτο μπουλκουμε αλλά με ξενερωσαν 2 πραγματα: 1) όταν βαραγα δυνατά με έσπρωχνε προς τα έξω με τα πόδια για να μην μπαίνω στο βάθος και 2) και χειρότερο όταν είδα την πλάτη της  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ!!!! Τι τρίχα ήταν αυτή ρε μάγκες;;; Σε όλη την πλάτη όχι αστεία και μαύρη μαύρη! Τέλος πάντων ας κρατήσουμε το ότι οποία έχει τρίχα είναι και πιο θέρμη!!

και χειρότερο όταν είδα την πλάτη της  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: ΠΗΔΑΓΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikiko

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η μαρσι και η ατζελινα απο σολωμου και η δεσποινα εχουμε κανα νεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom