jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν της είπες να βρεθείτε έξω?
Εννοώ τώρα που ανοίγει ο καιρός για κανένα μονό?
Αχαχαχαχαχαχαχαχα.......
Έσπαγε και τη μέση στον αέρα?
Δεν της είπες να βρεθείτε έξω?
Εννοώ τώρα που ανοίγει ο καιρός για κανένα μονό?
Το μαγαζί έκανε ανακαίνιση στα τεμάχια λόγω αλλαγής ηγεσίας. Έχει κάνα δυο πολύ καλά τεμάχια εμφανισιακά αλλά μέχρι εκεί. Δοκίμασα τις προάλλες και δεν λένε τίποτα. Είναι πολύ ψυχρές και εντελώς διεκπεραιωτικές και συνεχώς όλο μη και μη. Ειδικά μια ξενέρωτη εκεί ονόματι Σαμπρίνα, μακριά. Οι τιμές που παίζουν είναι 100 για φούλ και 70 για μπριζόλα σκέτη.Γενικά το μόνο που αξίζει στο μαγαζί είναι η εμφάνιση και τίποτα άλλο. Καλύτερα λοιπόν τα άλλα ιδρύματα παρά αυτό. Όταν γίνει ανανέωση και στις παρεχόμενες υπηρεσίες τα λέμε.
νεα σμυρνη ειναι απενΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΛΑΚΙΕς
Το μαγαζί έκανε ανακαίνιση στα τεμάχια λόγω αλλαγής ηγεσίας. Έχει κάνα δυο πολύ καλά τεμάχια εμφανισιακά αλλά μέχρι εκεί. Δοκίμασα τις προάλλες και δεν λένε τίποτα. Είναι πολύ ψυχρές και εντελώς διεκπεραιωτικές και συνεχώς όλο μη και μη. Ειδικά μια ξενέρωτη εκεί ονόματι Σαμπρίνα, μακριά. Οι τιμές που παίζουν είναι 100 για φούλ και 70 για μπριζόλα σκέτη.Γενικά το μόνο που αξίζει στο μαγαζί είναι η εμφάνιση και τίποτα άλλο. Καλύτερα λοιπόν τα άλλα ιδρύματα παρά αυτό. Όταν γίνει ανανέωση και στις παρεχόμενες υπηρεσίες τα λέμε.
Μιλάω για το μαγαζί της Ελευθερίου Βενιζέλου πάνω απο Adidas.
Τι εννοείς 70 για μπριζόλα σκέτη ???
Κατ΄ευθείαν μπριζόλα χωρίς μασάζ ??
Και με το υστερογραφο καθαριζες.
μαγκεσ σε ποιο καταστημα μπορω να παρω διπλο?και ποσο στοιχιζει περιπου?
περνα μια βολτα απο Κ46 και θα σου λυθουν οι αποριες σου....φιλε μου και ποια ειναι τα καταστηματα που δεν εχουν δουλεια?και να εχουν και σχετικα καλα κοματια μεσα.βλεπεισ δεν ειμαι και συχνοσ επισκεπτησ.επισησ αν εχεισ ξερεισ το μενου τι περιλαμβανει?μπριζολα και απο τισ δυο ασ πουμε?
για πες και κανενα καταστημα για 100άρι..δε νομίζω να πάς κάπου να πείς ότι θές διπλό και να σου αρνηθούν....το κόστος είναι πάντα διαπραγματευόμενο ειδικά τώρα που έχει πέσει η δουλειά σε αρκετά ιδρύματα του χώρου(μπορείς να κλείσεις και με 100 διπλό σε κάποια μασατζίδικα που δεν έχουν πολύ δουλειά).Το ακριβότερο είναι 200αρι που έχω ακούσει.
πω πωωωωωω....αυτό πάλι?τί είν'τούτο?νέα προσφερόμενη υπηρεσία?εμείς γιατί είμαστε εδώ? θα σας πώ εγω βρέ τί εννοεί .Η σερίφισσα μπόσκο(έτσι δεν λεγόταν ο σερίφης στους dukes?)εγκαινίασε στο χωρό του μασάζ νέες υπηρεσίες ήτοι:
.
.
.
.
.
.
.
υ.γ.εγώ δεν ξαναπατάω εκεί πάντως!
αυτό πάλι?τί είν'τούτο?νέα προσφερόμενη υπηρεσία?εμείς γιατί είμαστε εδώ? θα σας πώ εγω βρέ τί εννοεί .Η σερίφισσα μπόσκο(έτσι δεν λεγόταν ο σερίφης στους dukes?)εγκαινίασε στο χωρό του μασάζ νέες υπηρεσίες ήτοι:
αυτό πάλι?τί είν'τούτο?νέα προσφερόμενη υπηρεσία?εμείς γιατί είμαστε εδώ? θα σας πώ εγω βρέ τί εννοεί .Η σερίφισσα μπόσκο(έτσι δεν λεγόταν ο σερίφης στους dukes?)εγκαινίασε στο χωρό του μασάζ νέες υπηρεσίες ήτοι:
.
.
.
πέσει το κατοστάευρω από τον λαχτάρη τον φίλο μας!
υ.γ.εγώ δεν ξαναπατάω εκεί πάντως!
προσεχε, διοτι στην αναρρωση κολλάει..Μας ξετίναξες!!!!!!!!!!
Είσαι υπό το κράτος πυρετού ή ανένηψες και αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ασθένειας...!!!