You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Την εφαγα την πατατα μου παιδες.
Πηγα λεκα σημερα το μεσημερι.
Τι το ηθελα .
Πηρα ενα καλο μουνι μαλλον ρωσακι ή βουλγαρακι .... αλλα ΟΥΤΕ να το ακουμπησω με αφησε .
Ουτε φραπε ...
Σκ@τ@.
Δεν ξαναπω εκει
Τελος
..μην πτοεισαι με τη λεκκα.... θελει λιγο κοπο και πολυ τροπο..
150 γεμάτες σελίδες δέν σου φτάνουν;καλησπερα σε ολους...θα ηθελα καποια ενημερωση για χωρο μασαζ που να εχετε τσεκαρει ...ευχαριστω
hahaha το ακουσαμε κι αυτο...καλησπερα σε ολους...θα ηθελα καποια ενημερωση για χωρο μασαζ που να εχετε τσεκαρει ...ευχαριστω
για Στουρναρη......Σιγουρο δεν ειναι τίποτα ...Πάντως έχει αρκετές κοπέλες με πλούσιο και full πρόγραμμα .....πολύ καλή η Αννα με πολύ special περιποίηση ....από τις καλύτερες στο είδος ....καλημέρα παίδες αν και παλίος εδώ , δεν έχω πολυσυμπαθήσει τα μασαζάκια , καθώς πελάτης μανιακός των στούντιο , η μόνη εμπειρία μου είναι στην Σκρά 4 στην Καλλιθέα , αλλά δεν έλεγαν τιπότα η κοπέλες αν και ήταν αρκετές , αν την κάνω για Στουρνάρη έχω σίγουρο το μαμήσι η μπορεί να την πατήσω και να μείνω με το πουλί στο χέρι , μην αρχίσετε να με κράζετε αν κα΄ποιος μπορεί με πληροφωρεί ...ευχαριστώ τους φίλους μασαζάκιδες ...
Καλησπέρα παιδιά.
Είχα γράψει ένα post πριν 2 μέρες, ούτε που το βρίσκω
ʼσχετος από pc.
Έχει πάει κανείς στην Ομήρου 44, τώρα τελευταία ? Ξέρει τί κοπέλες έχει και ποιές είναι στάνταρ ότι κάνουν σεξ με κάτι παραπάνω ?
Και μια ερώτηση σοβαρή.
Με την ξανθιά την Στέλλα που τώρα δεν δουλεύει πια, είχε κάνει κανείς σεξ ή έκανε μόνο φραπέ ? Αν έκανε σεξ, πείτε το μου να πάω να την σκοτώσω, είχα σκάσει άπειρα 80ευρα και έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Είχα γράψει ένα post πριν 2 μέρες, ούτε που το βρίσκω
ʼσχετος από pc.
Έχει πάει κανείς στην Ομήρου 44, τώρα τελευταία ? Ξέρει τί κοπέλες έχει και ποιές είναι στάνταρ ότι κάνουν σεξ με κάτι παραπάνω ?
Και μια ερώτηση σοβαρή.
Με την ξανθιά την Στέλλα που τώρα δεν δουλεύει πια, είχε κάνει κανείς σεξ ή έκανε μόνο φραπέ ? Αν έκανε σεξ, πείτε το μου να πάω να την σκοτώσω, είχα σκάσει άπειρα 80ευρα και έπαιρνα τα αρχίδια μου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Μια ηλίθια ερώτηση.. Βείκου στο Κουκάκι η στο Γαλάτσι ?
..γαλατσι....
Την εφαγα την πατατα μου παιδες.
Πηγα λεκα σημερα το μεσημερι.
Τι το ηθελα .
Πηρα ενα καλο μουνι μαλλον ρωσακι ή βουλγαρακι .... αλλα ΟΥΤΕ να το ακουμπησω με αφησε .
Ουτε φραπε ...
Σκ@τ@.
Δεν ξαναπω εκει
Τελος
όνομα της νεαράς ?
Επισκέπτης
Καλημερα ... Καποιος που να εχει παει στουρναρη 63 να μου δωσει λεπτομερειες με pm (κοστος,υπηρεσιες,ποια ειναι καλυτερη....) γιατι θελω να καταθεσω την δευτερα το μεσημερι? Ευχαριστω ....
γκουντ μορνινγκ γκαυς........!!!......αυτο το μαγαζακι μηπως ειναι ανοικτο και τα σαββατοκυριακα?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑΖ ΝΑ ΓΑΜΑΣ?
..εχει αρκετα....
σαφέστατος ο giorgospapa και με τα αποσιοπιτικά του όπως πάντα..εχει αρκετα....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66