Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Προς ενημέρωση των ευγενών συναγωνιστών, το Σάββατο 25/7 δούλευε στο Καλ.48
η Κάτια από τις "Ελληνίδες φοιτήτριες". Η σερίφισα μου την παρουσίασε ως Μαρία.
Από εμφάνιση είναι jet. Μάλιστα μπορώ να πω ότι είναι καλίτερη από ότι φαίνεται
στο εξώφυλο. Αδύνατη σαν μοντέλο. Μου είπε ότι είναι 23 ετών.
Από υπηρεσίες μέτρια προς το καλό. Προσπαθεί πάντως,

ρε μαγκα δεν υπαρχει μαρια.
υπαρχει μια μαιρη και μια μαριαννα...
η μαιρη μια αδυνατουλα μελαχρινη.
τωρα αυτα τα ονοματα συνωνυμα ειναι.
περασα απο κει
να προσεχετε τις διατυπωσεις...
η πληρωφορηση απο την παρα-πληροφορηση απεχουν ελαχιστα,οσο μια τριχα.
και δεν βιάζεται. Έκατσε πάνω από 40 λεπτά.

Η Μαριάνα λείπει...πήγε να δει τη μαμά της.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
καλημερα σε ολους. Στο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ξερει κανεις τι παιζει αυτεσ τις μερες?
Επισης Πατησιων 131 χτυπησα σημερα στις 10 αλλα δεν βρηκα ανταποκριση. Υποθετω οτι ανοιγει κατα τις 11

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επισης Πατησιων 131 χτυπησα σημερα στις 10 αλλα δεν βρηκα ανταποκριση. Υποθετω οτι ανοιγει κατα τις 11
μήπως είσαι σε λάθος θρεντ; Λέω εγώ...
από πότε το Κλεοπάτρα έγινε μασατζίδικο;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
μήπως είσαι σε λάθος θρεντ; Λέω εγώ...
από πότε το Κλεοπάτρα έγινε μασατζίδικο;
Ειχα παει μια φορα παλια και μου ειχε κανει ενα αθλιο μασαζ ενα μιλφ. Δεν ηξερα οτι ειναι στην κατηγορια γαμαζ και οχι μασαζ
Συγνωμη!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ρε μαγκα τη 10 η ωρα????τη παλευεις???μετα της 11 και αν...ημαρτον ρε μαγκα...
ημαρτον... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
10.30 με 11

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
ρε μαγκα τη 10 η ωρα????τη παλευεις???μετα της 11 και αν...ημαρτον ρε μαγκα...
ημαρτον... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δικιο εχεις αλλα μονο εκεινη την ωρα μπορουσα σημερα. Αλλωστε ειναι ωραια να ξεκιναει η μερα αναλαφρα

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Βρε SSGT-i, μην κάνεις και παρατηρήσεις από πάνω στους άλλους για τις διατυπώσεις τους (πόσο μάλλον στον doctore, που δεν είναι και νέος εδώ μέσα).
Λοιπόν, περιήγηση σήμερα γύρω από την Καλλιρόης.

Καλλιρόης 48
5 τεμάχια. Όντως υπάρχουν μία Μαριάννα και μία Μαρία. Η Μαρία είναι όντως η Κάτια από τις ελληνίδες φοιτήτριες!
Από κοντά είναι σίγουρα πολύ καλύτερη (και πιο αδύνατη, με κορμί λαμπάδα) από το βίντεο. Οι υπόλοιπες δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά νομίζω πως ήταν πάνω από τον μέσο όρο. Η σερίφισσα μου είπε ότι όλες οι κοπέλες προσφέρουν φουλ πρόγραμμα με 80 ευρώ.
Τελικά, αποφάσισα να φύγω (αν και την Μαρία θα την πήδαγα πολύ άνετα).

Φραντζή 4
Ανοίγει η  :police: Θεοδώρα και με βάζει στο δωμάτιο. Ήταν εντελώς ξινισμένη σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας.
Παρέλασαν κι εδώ πέντε κοπέλες (αλλά κατάλαβα ότι υπήρχαν κι άλλες, που ήταν απασχολημένες εκείνη την ώρα).
Ξεχώρισα την Κατερίνα. 40άρα+ ρωσίδα, ξανθιά, με τριάρι στήθος και πολύ απαλό δέρμα.
Ήρθε στις 2 παρά δέκα, μου έκανε 10λεπτο μασάζ με λάδι και πολλή κουβέντα, και έφυγε στις 14.15. Δηλαδή, 25 λεπτά=80 ευρώ.
Με το που γύρισα, έβγαλε αμέσως τα ρούχα της, μου έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε αρκετά καλή  :pipa2:.
Την έστησα όρθια στα τέσσερα και τη σφυροκόπησα για πέντε λεπτά. Άλλα 10 λεπτά περίπου σε ιεραποστολικό (είναι πεντακάθαρη και καλοξυρισμένη, με μια λεπτή λωρίδα) και κατέθεσα στο στήθος της, μετά από δική της προτροπή. Με καθάρισε, με ευχαρίστησε και έφυγε.
Το κρίμα είναι ότι φαίνεται πως κατέχει πολύ καλά την τέχνη του μασάζ. Αν έκανε μασάζ για μισή ώρα αντί για βαριά 10 λεπτά, τότε θα μιλούσαμε για value for money.
Όπως και να'χει, θα την ξανατιμήσω, επειδή πρόκειται και για Κυρία (φάνηκε από τη συζήτηση).
Το μασατζίδικο κλείνει για 5 μέρες τον Αύγουστο (νομίζω 15 με 20).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φραντζή 4
Ανοίγει η  :police: Θεοδώρα και με βάζει στο δωμάτιο. Ήταν εντελώς ξινισμένη σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας.
Παρέλασαν κι εδώ πέντε κοπέλες (αλλά κατάλαβα ότι υπήρχαν κι άλλες, που ήταν απασχολημένες εκείνη την ώρα).
Ξεχώρισα την Κατερίνα. 40άρα+ ρωσίδα, ξανθιά, με τριάρι στήθος και πολύ απαλό δέρμα.
Ήρθε στις 2 παρά δέκα, μου έκανε 10λεπτο μασάζ με λάδι και πολλή κουβέντα, και έφυγε στις 14.15. Δηλαδή, 25 λεπτά=80 ευρώ.
Με το που γύρισα, έβγαλε αμέσως τα ρούχα της, μου έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε αρκετά καλή  :pipa2:.
Την έστησα όρθια στα τέσσερα και τη σφυροκόπησα για πέντε λεπτά. Άλλα 10 λεπτά περίπου σε ιεραποστολικό (είναι πεντακάθαρη και καλοξυρισμένη, με μια λεπτή λωρίδα) και κατέθεσα στο στήθος της, μετά από δική της προτροπή. Με καθάρισε, με ευχαρίστησε και έφυγε.
Το κρίμα είναι ότι φαίνεται πως κατέχει πολύ καλά την τέχνη του μασάζ. Αν έκανε μασάζ για μισή ώρα αντί για βαριά 10 λεπτά, τότε θα μιλούσαμε για value for money.
Όπως και να'χει, θα την ξανατιμήσω, επειδή πρόκειται και για Κυρία (φάνηκε από τη συζήτηση).
ναι, αλλά λες πως θα την ξανατιμήσεις. έχουμε πει πολλές φορές πως έτσι τις κάνουμε να μας κλέβουνε. Δεν είναι στούντιο ρεφίλε, μασατζίδικο είναι. Δεν πληρώνεις για ένα τέταρτο πήδημα, αλλά για μασάζ και πήδημα (αφού το εν λόγω ίδρυμα δίνει.
Σε λίγο που θα συ ζητάνε 100 για 10 λεπτά κήρυγμα θα τους λες και ευχαριστώ. Αντι να της πεις εκείνη την ώρα: βάλε λάδι και συνέχα!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Να ρωτηξω τους ειδικους! Περασα απο Σαρκουδινου και ειδα μια πιτσιρικα ελληνιδα ονοματι ειρηνη.... δεν περασα γιατι δεν ειχε δωματιο... την εχει παρει κανεις? και αν ναι τι προγραμματακι κανει? ευχαριστω προκαταβολικα! μετα τιμης

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να ρωτηξω τους ειδικους! Περασα απο Σαρκουδινου και ειδα μια πιτσιρικα ελληνιδα ονοματι ειρηνη.... δεν περασα γιατι δεν ειχε δωματιο... την εχει παρει κανεις? και αν ναι τι προγραμματακι κανει? ευχαριστω προκαταβολικα! μετα τιμης

μέχρι παπί σκουφι(πανεπιστημιο πειραια if you catch it :grin:).Ομορφο πλασμα γενικα αν και λιγο κυκλοθυμικο κοριτσι

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
ναι, αλλά λες πως θα την ξανατιμήσεις. έχουμε πει πολλές φορές πως έτσι τις κάνουμε να μας κλέβουνε. Δεν είναι στούντιο ρεφίλε, μασατζίδικο είναι. Δεν πληρώνεις για ένα τέταρτο πήδημα, αλλά για μασάζ και πήδημα (αφού το εν λόγω ίδρυμα δίνει.
Σε λίγο που θα συ ζητάνε 100 για 10 λεπτά κήρυγμα θα τους λες και ευχαριστώ. Αντι να της πεις εκείνη την ώρα: βάλε λάδι και συνέχα!

Κοίταξε, φίλε μου, την πιάτσα δεν τη χαλάει το δικό μου80άρι. Την πιάτσα τη χαλάει το 100άρι για φραπέ, το 180άρι για πήδημα, τα πολλά 80άρια χωρίς καν φραπέ κ.λπ.
Λέω ότι θα την ξανατιμήσω, γιατί την επόμενη φορά θα της ζητήσω να κρατήσει το μασάζ στο μισάωρο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φραντζή 4

αυτά διαβάζει η γκραντε μαμα τοντορα και απο την αλλη βδομαδα θα ξεκινησει νεο προγραμμα ήτοι:5,5 λεπτα μασαζ με αντιστροφη μετρηση(νεο ρολοι της casio αγορασμενο απο την αντιπροσωπεία στην πατησιων :grin:),το οποιο μόλις ξεπεράσει το προαναφερθεντα χρονο η θεραπενιδα θα βαραει με ήχο ΚΑΜΠΑΝΑ το οποιο σημαινει οτι πρεπει να προχωρησει στο δια ταυτα δηλ.στην προσφορα κρεατος.Ελπιζω να εγινα σαφης :idiot:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίταξε, φίλε μου, την πιάτσα δεν τη χαλάει το δικό μου80άρι. Την πιάτσα τη χαλάει το 100άρι για φραπέ, το 180άρι για πήδημα, τα πολλά 80άρια χωρίς καν φραπέ κ.λπ.
Λέω ότι θα την ξανατιμήσω, γιατί την επόμενη φορά θα της ζητήσω να κρατήσει το μασάζ στο μισάωρο.
την πιάτσα τη χαλάει και το δικό σου το 80άρι. Το δικό σου το 80άρι είναι που θα γίνει μετά κατοστάρι για φραπέ - δεν πειράζει ήταν ομορφο μωρό και μου άρεσε ο κώλος του.
Όταν έχεις παράπονα, τα κάνεις τη στιγμή που συμβαίνουν, γιατί την επόμενη είναι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και επαναλαμβάνονται.
Κι όταν τα δέχεσαι μία φορά, μετά σου λέει: δεν ευχαριστήθηκες δηλαδή; Δεν το πιστεύω...δεν είπες τίποτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν και ακούμε και το άλλο: αυτά έχει το μαγαζί, αν σου αρέσουνε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αυτά διαβάζει η γκραντε μαμα τοντορα και απο την αλλη βδομαδα θα ξεκινησει νεο προγραμμα ήτοι:5,5 λεπτα μασαζ με αντιστροφη μετρηση(νεο ρολοι της casio αγορασμενο απο την αντιπροσωπεία στην πατησιων :grin:),το οποιο μόλις ξεπεράσει το προαναφερθεντα χρονο η θεραπενιδα θα βαραει με ήχο ΚΑΜΠΑΝΑ το οποιο σημαινει οτι πρεπει να προχωρησει στο δια ταυτα δηλ.στην προσφορα κρεατος.Ελπιζω να εγινα σαφης :idiot:
:2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :dancing:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Για πες μας, lastmoican, εσύ δίνεις 40άρια και σου κάθονται 1 ώρα; Αν ναι, πες μας για να ξέρουμε.
Κατανοώ τι λέτε. Από την άλλη, κι οι πολλές εξυπνάδες δεν οδηγούν πουθενά. Νομίζω ότι ήμουν σαφής σε ό,τι έγραψα πιο πάνω. Δεν εκδήλωσα κανέναν ενθουσιασμό, κι επίσης εξήγησα γιατί θα ξαναπήγαινα. Περί ορέξεως τώρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για πες μας, lastmoican, εσύ δίνεις 40άρια και σου κάθονται 1 ώρα; Αν ναι, πες μας για να ξέρουμε.
Κατανοώ τι λέτε. Από την άλλη, κι οι πολλές εξυπνάδες δεν οδηγούν πουθενά. Νομίζω ότι ήμουν σαφής σε ό,τι έγραψα πιο πάνω. Δεν εκδήλωσα κανέναν ενθουσιασμό, κι επίσης εξήγησα γιατί θα ξαναπήγαινα. Περί ορέξεως τώρα...
αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις τι δίνω εγώ.
Όχι, δεν είμαι ο εξυπνάκιας που παίρνω υπηρεσίες τσάμπα. Δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος μάγκας.
Αλλά όταν μου λένε μαλακίες στα μαγαζιά αυτά δεν τις δέχομαι. κι ας μη θέλει να με ξαναδεί ο τσάτσος. Στη θοδωρούλα τελευταία φορά που μου είπε για 80 της είπα στα ίσια. Όλος ο κόσμος ψωμολυσσάει και περιμένει τις εκπτώσεις. Πότε θα κάνετε έκπτωση για να ξαναέρθω;
Και σκέψου πως στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχω πάρει και δίδυμο με 150 πριν από 1,5 χρόνο (νομίζω).
Δηλαδή τους τα έχω αφήσει.
Αλλά βρε αδερφέ, ήμαερτον οι καριόλες. Δηλαδή, αν την ώρα που σου κάνει μασάζ εσύ χύσεις, θα σου πει πως τελειώσατε; Σεβασμ΄ς στο χρήμα μας δεν υπάρχει; Εσύ δεν σέβεσαι το χρήμα που πας και ακουμπάς;

Τες πα. θα πας την επόμενη φορά και θα της το πεις και άμα δεις μισάωρο μασάζ, τρύπα μου τη μύτη.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Δεν είπα ότι είσαι εξυπνάκιας που είναι εδώ για να παίρνει. Λέω απλώς ότι σε αυτά τα σπίτια έχουν πάρει τόσο αέρα, που ακόμη και το 80άρι το μισοκοιτάζουν (επειδή υπάρχουν τύποι που αφήνουν παραπάνω, για τους δικούς τους λόγους). Κι ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό είναι να μην αφήνουμε τα λεφτά μας εκεί (συμφωνώ).
Όποιος παίρνει από εμένα ιδιωτικές πληροφορίες και παρακολουθεί τα ποστ μου, θα έχει καταλάβει ότι δεν αφήνω ποτέ λεφτά σε μασατζίδικα (γιατί δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι σε μπουρδέλο της Φυλής).
Μέχρι τώρα, ούτε στο συγκεκριμένο ίδρυμα τα είχα ακουμπήσει ποτέ. Πρώτη φορά έκατσα σήμερα (μη με ρωτήσεις γιατί, ούτε εγώ ξέρω). Και θα ξαναπήγαινα μόνο για τη συγκεκριμένη, την Κατερίνα, επειδή έχει μείνει μια εκκρεμότητα μεταξύ μας. Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom