Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μιλαμε λες και ειχα παει σε κανενα στουντιο στο βιετναμ για πολυ παρακμη μιλαμε ωρε :headbang:

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωστε καποιος τι καλο υπαρχει καλλιθεα καλαμακι αλιμος αντε ξεκολληστε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη στη Ζησιμοπούλου (Γλυφάδα).Χώρος πολύ καλός,το δωμάτιο πεντακάθαρο,ατομική ντουσιέρα,κλπ.

Τεμάχια 3 η 4,διαλέγω Αννα,Ελληνίδα,καλό σώμα,προστυχόφατσα.Μασαζ εξαιρετικό,απο τα καλύτερα που μου έχουν κάνει.Η συνέχεια,σχετικά καλή,έπαιξε φραππέ και κλαρίνο ακα,αλλά όταν ζήτησα μπριζόλα η απάντηση ήταν ότι έχει περίοδο....Φαίνεται είναι η κλασσική δικαιολογία εκεί μέσα.....

Δεν πέρασα άσχημα,αλλά για 100 ευρώ το βρήκα λίγο ακριβό....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χθεσινή επίσκεψη στη Ζησιμοπούλου (Γλυφάδα).Χώρος πολύ καλός,το δωμάτιο πεντακάθαρο,ατομική ντουσιέρα,κλπ.

Τεμάχια 3 η 4,διαλέγω Αννα,Ελληνίδα,καλό σώμα,προστυχόφατσα.Μασαζ εξαιρετικό,απο τα καλύτερα που μου έχουν κάνει.Η συνέχεια,σχετικά καλή,έπαιξε φραππέ και κλαρίνο ακα,αλλά όταν ζήτησα μπριζόλα η απάντηση ήταν ότι έχει περίοδο....Φαίνεται είναι η κλασσική δικαιολογία εκεί μέσα.....

Λιγο???? αρκετα ακριβο.......και 100  και νουκου μπριζολα......

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αννα ηταν η πρωτη που ειχα παρει απο ποσειδωνος και με εκανε πελατη πολυ

καυλιαρα δινει και μπριζολα σιγουροτατα απλα μπορει να σου πει οτι

τιμη θελει αξιζειι να την παρεις παντως και καλο μασαζ κανει και

σε καβλωνει με τον τροπο της :pipa2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Φίλε andy51 για χωρίς κεμπάπ δεν το βρήκες αλλά είναι ακριβό το συγκεκριμένο μαγαζί.

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
To ξεκολλήστε δεν το κατάλαβα φίλε μου.Σου χρωστάμε κάτι και δέν το ξέρουμε?

εσυ δεν μου χρωστας απολυτος τιποτα αν παρεξηγηθηκες ξυδι αν δεν καταλαβαινεις

και γραφεις εδω για να μου την πεις εισαι σε λαθος μερος :s&m_1:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εσυ δεν μου χρωστας απολυτος τιποτα αν ,Κρατάω μόνο αυτό και τα άλλα τα αποδίδω στον εκνευρισμό της στιγμής.Οσο για το ξύδι δεν κάνει καλό με την ζέστη να το πίνεις. :2funny:

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν κοιταξεις τα ποστ μου ενημερωνω και για τα καλα και για τα ασχημα

αυτο ζηταω ενημερωσει για νοτια τιποτα αλλο :helpplea:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αν κοιταξεις τα ποστ μου ενημερωνω και για τα καλα και για τα ασχημα

αυτο ζηταω ενημερωσει για νοτια τιποτα αλλο :helpplea:
Αυτά που θα σου πώ τα έχω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.Λοιπόν Καλλιθέα σε όλα το επίπεδο(υπηρεσίες,γκόμενες,χώρος)δυστυχώς επιπέδου studio με 80,00 έως και 100,00 εκτός υποκειμενική άποψη μαντζαγριωτάκη(οπου στο αντίστοιχο thread έχω ενημερώσει).Ζησιμ.(παλ.φάληρο)οπως και ελ.βεvιζέλου(adidas)τίποτα το ενδιαφέρων αλλωστε με την συχνότητα που αλλάζουν οι θεραπεύτριες πρέπει να τους ενσωματώσεις GPS για να μην χάνεις τα ίχνη τους τώρα για diamond-spa καθαρός χώρος, κατα καιρούς καλές θεραπεύτριες αλλά όπως είπα και στον φιλο andy ακριβό.Αυτά απο εμένα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οποιος συναγωνιστής ξέρει κατι παραπάνω για νότια και θέλει θα σε ενημερώσει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Nα συμπληρωσω οτι Ματζαγριωτακη πρεπει να παs πολλεs φορεs για να ...αρτηθειs...
Πρωτα  υποχρεωτικη νηστεια και αν εισαι καλο παιδι....θα φαs και κοψιδι!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Nα συμπληρωσω οτι Ματζαγριωτακη πρεπει να παs πολλεs φορεs για να ...αρτηθειs...
Πρωτα  υποχρεωτικη νηστεια και αν εισαι καλο παιδι....θα φαs και κοψιδι!!!
Ήτο παράλειψης μου,ευχαριστώ για την ορθή συμπλήρωση :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ήτο παράλειψης μου,ευχαριστώ για την ορθή συμπλήρωση :grin:

Zησιμ  και Βενιζ  δεν εχω παει....δεν εκφερω γνωμη!!!!!!  Πωs να τα προλαβω ολα αλλωστε???
Καλα σε ....συχωραμε γιατι δινειs σωστεs πληροφοριεs !!!!!!!!  χαχα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές όλα αυτά.....Το κόστος είναι και συνάρτηση των υπηρεσιών,αλλά και του περιβάλλοντος.Ο καλός χώρος κοστίζει.Το καλό μασαζ κοστίζει.Η ωραία μασατζού κοστίζει.Η μπριζόλα επίσης κοστίζει.Συνδυασμός όων αυτών είναι ζήτημα αν υπάρχει σε 2-3 μαγαζιά.Και βεβαίως κοστίζει πολύ πάνω απο 80 η 100 ευρώ.

Κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με τα 80 ευρώ που δίνουν στην Καλλιρόης 48,όπου το μασαζ διαρκεί 5 λεπτά...Αλλοι,πάνε στην Ματζαγριωτάκη όπου ο χώρος και το μασαζ είναι πολύ καλά και όλα τα άλλα μέτρια.Γι' αυτό κάποια μαγαζιά που,ας πούμε,συνδυάζουν ένα μέσο όρο απο όλα αυτά,έχουν κίνηση.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά,τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές όλα αυτά.....Το κόστος είναι και συνάρτηση των υπηρεσιών,αλλά και του περιβάλλοντος.Ο καλός χώρος κοστίζει.Το καλό μασαζ κοστίζει.Η ωραία μασατζού κοστίζει.Η μπριζόλα επίσης κοστίζει.Συνδυασμός όων αυτών είναι ζήτημα αν υπάρχει σε 2-3 μαγαζιά.Και βεβαίως κοστίζει πολύ πάνω απο 80 η 100 ευρώ.

Κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με τα 80 ευρώ που δίνουν στην Καλλιρόης 48,όπου το μασαζ διαρκεί 5 λεπτά...Αλλοι,πάνε στην Ματζαγριωτάκη όπου ο χώρος και το μασαζ είναι πολύ καλά και όλα τα άλλα μέτρια.Γι' αυτό κάποια μαγαζιά που,ας πούμε,συνδυάζουν ένα μέσο όρο απο όλα αυτά,έχουν κίνηση.

Οι καριόλες που παίρνουν τα 80άρια με δεκάλεπτο κατ' ευφημισμόν μασάζ του κώλου και μπριζόλα-ξεπέτα, αυτές χαλάνε την πιάτσα και εμμέσως ανεβάζουν τις τιμές. Είναι λογικό ένα πιο κυριλάτο μαγαζί με κατά μέσο όρο ωραιότερες θεραπεύτριες και σχετικά αξιοπρεπείς υπηρεσίες, να είναι ακριβότερο.
Εδώ αντιστρέφεται η λογική της ρήσης "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι", είναι φανερό ότι εδώ το "ψάρι βρωμάει από την ουρά".

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αφου διαβασα,ολες τις σελιδες,μετα απο τελεθταιο μου ποστ,ομολογω οτι απογοητευτηκα πληρως απο αυτα που εχετε καταθεσει,ολοι εσεις συμπολεμιστες.
εγω ειμαι εκτος ελλαδος αυτη την στιγμη,αλλα συντομα κατα τις αρχες αυγοθστου,θα βρισκομαι στην Ελλαδα μας.
επειδη σεβομαι,αυτη την ωρα που ξοδευει ο καθενας απο εσας για να γραψει τισ εντυπωσεις του,απο τα προσφιλη μου κ αγαπημενα ιδρυματα χειρομαλαξεως κ επειδη πιστευω οτι οι πιο πολλοι απο εσας,ειναι βετερανοι του ειδους με πολλες παραστασεις,ατελειωτο ψαξιμο κ πολλες καταθεσεις,παιδια απογοητευτηκα.
ΔΕΝ εχει μεινει τπτ ορθιο????
αυτη η αngelina που ειναι???
θα παρακολουθω το συγκεκριμενο ποστ,κ ελπιζω να ξαναβγει ο ηλιος.
αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
επειδη σεβομαι,αυτη την ωρα που ξοδευει ο καθενας απο εσας για να γραψει τισ εντυπωσεις του,απο τα προσφιλη μου κ αγαπημενα ιδρυματα χειρομαλαξεως κ επειδη πιστευω οτι οι πιο πολλοι απο εσας,ειναι βετερανοι του ειδους με πολλες παραστασεις,ατελειωτο ψαξιμο κ πολλες καταθεσεις,παιδια απογοητευτηκα.
Σωστα!
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας!!!!!!!!!!!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφου διαβασα,ολες τις σελιδες,μετα απο τελεθταιο μου ποστ,ομολογω οτι απογοητευτηκα πληρως απο αυτα που εχετε καταθεσει,ολοι εσεις συμπολεμιστες.
εγω ειμαι εκτος ελλαδος αυτη την στιγμη,αλλα συντομα κατα τις αρχες αυγοθστου,θα βρισκομαι στην Ελλαδα μας.
αυτη η αngelina που ειναι???
θα παρακολουθω το συγκεκριμενο ποστ,κ ελπιζω να ξαναβγει ο ηλιος.
αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους σας.
Τα πράγματα είναι σχεδόν όπως τα άφησες. Τα ρόστερ έχουν αλλάξει λίγο. ¨οταν με το καλό έρθεις θα τα δείς και μόνος σου ;) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom