Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αφού είναι κοινή διαπίστωση στους μυημένους αγωνιστές ότι η ποιότητα στο χώρο των θεραπευτηρίων έχει πιάσει πάτο και παρακάτω δέν πάει.Οι τιμές δε είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ποιότητα.Για κάποιον που επισκέπτεται(για τα αρθρητικά του )τα μαγαζιά δύο φορές τον μήνα απο δύο 80,00Ε=160,00Ε άρα με μία οικονομία που θα κάνει μπορεί να πάρει κατι milfares απο strip-κωλάδικα με 150,00-220,00E.Δέν νομίζεται ότι είναι πιο συμφέρουσα και τίμια συνδιαλλαγή?(ok είναι για αρχή και τα έξοδα παραστάσεως και έξοδα συμμετοχών έως ότου πιάσεις τα απαραίτητα connection)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καθε χρονο τον ιούλη τα ιδια παντελακη μου..

ρε σεις, αφου διακοπες και καλοκαιρινα εξοδα σε συνδυασμο με τις μασαζερι δεν τα αντεχετε, γιατι δεν κοβετε το ενα απ τα δυο ????

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Αφού είναι κοινή διαπίστωση στους μυημένους αγωνιστές ότι η ποιότητα στο χώρο των θεραπευτηρίων έχει πιάσει πάτο και παρακάτω δέν πάει.Οι τιμές δε είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ποιότητα.Για κάποιον που επισκέπτεται(για τα αρθρητικά του )τα μαγαζιά δύο φορές τον μήνα απο δύο 80,00Ε=160,00Ε άρα με μία οικονομία που θα κάνει μπορεί να πάρει κατι milfares απο strip-κωλάδικα με 150,00-220,00E.Δέν νομίζεται ότι είναι πιο συμφέρουσα και τίμια συνδιαλλαγή?(ok είναι για αρχή και τα έξοδα παραστάσεως και έξοδα συμμετοχών έως ότου πιάσεις τα απαραίτητα connection)

Άλλα ωράρια τα μασατζίδικα και άλλα τα στριποκωλάδικα όμως.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
λοιπον ζησιμοπουλου χθες περνω ανια η κοπελα ψηλη με καμπυλες ξανθια

μασαζ παρα πολυ καλο μετα σε καβλωνει σε αφηνει και σε ξανακαβλωνει με πιπα

ειχε περιοδο και δεν μπορεσα να βγαλω μαχαιροπηρουνα προτεινεται

ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν αρεσει ας βγει να με κραξει :rockon:

Με την πίπα σε ξανακαβλώνει ή σε ξεκαβλώνει στρατάρχα μου;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τις κριτικές τις διαβάζω και τις σέβομαι απόλυτα.
Εντάξει, μου έχουν τύχει ξεπέτες πολλές, αλλά υπήρχαν και ξεπέτες που τουλάχιστον τις ευχαριστήθηκα, είτε γιατί ήταν ευχάριστη η κοπέλα μαζί μου, είτε γιατί το όλο σκηνικό είχε κάτι το "πρόστυχο" το "αλλιώτικο" το "καυλωτικό".
Εκεί πέρα, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος ο όρος της απόλυτης "ξεπέτας" ρε γαμώτο, και μου την έδωσε αφάνταστα!!
Ήταν από τα πολύ χαμένα 80€ που έδωσα.

Σε λίγο θα ανοίξουμε και θρεντ για τις ξεπέτες που φχαριστηθήκαμε. Ρε πάτε καλά;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.167
Πόντοι
42.697
πέρασε πριν λίγες ημέρες απο τα παρακάτω μαγαζιά:
Φερών 7
Φερών 19 (το παλίο 3ης Σεπτ 25)
3ης Σεπτεμβρίου 59
Λεωφ. Αλεξάνδρας 5 (το παλίο Πατησίων 95)

τίποτα μα τίποτα πάνω του μετρίου, σχεδόν όλες μπάζα.
και όλες βαράγανε μύγες, πλήν μιας (η μόνη αξιόλογη)

mjf206

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα, περασε πριν λιγες μερες απο καραισκου 88 και ειχε ενα μωρακι μελαχρινο κοντούλικο ωραίο σωμστακι και αν δεν κανς λαθος Μαίρη στο ονομα.
Ξέρει κανεις τι παίζει με την συγγεργριμένη?

καραίσκου 88 άλλαξε  η διεύθυνση του καταστηματος δυστυχώς μόνο μασάζ τίποτα άλλο .πέθανε ο πειραιάς

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
πέρασε πριν λίγες ημέρες απο τα παρακάτω μαγαζιά:
Φερών 7
Φερών 19 (το παλίο 3ης Σεπτ 25)
3ης Σεπτεμβρίου 59
Λεωφ. Αλεξάνδρας 5 (το παλίο Πατησίων 95)

τίποτα μα τίποτα πάνω του μετρίου, σχεδόν όλες μπάζα.
και όλες βαράγανε μύγες, πλήν μιας (η μόνη αξιόλογη)

η καρίνα φαντάζομαι...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για πες , για πες . . . .  να τιν τιμησουμε !!!!!!!!
χαχα, βγαζουμε και απο τη μυγα ξυγκι λεμε!!! :2funny: :rockon:
Σε λίγο θα ανοίξουμε και θρεντ για τις ξεπέτες που φχαριστηθήκαμε. Ρε πάτε καλά;
για τις ξεπετες και λοιπες κουτσες και στραβες
υπαρχει θεμα στο παρακατω λινκ

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
καραίσκου 88 άλλαξε  η διεύθυνση του καταστηματος δυστυχώς μόνο μασάζ τίποτα άλλο .πέθανε ο πειραιάς

εγώ πάντως που πήγα δευτέρα (πριν δύο μέρες) η διεύθυνση ήταν η ίδια των τελευταίων μηνών κ αν άντεχες (δεν βλεπόντουσαν πάλι ρε παιδιά) γάμαγες κανονικά όπως πάντα. αφού η ίδια η λία μ'έδιωξε 'πήγαινε πουλάκι μου' μου λέει 'στο πάνω μαγαζί που έχουμε 8 κοπέλες'.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ο Πειραιας δεν πεθανε (ακομη τουλαχιστον).. στην καραισκου εχει οτι μπαζα εχει αλλα τουλαχιστον γαμας με την μια και χωρις μα και σου...το κοντο το μελαχροινο που αναφερει πιο πανω συναγωνιστης ειναι η μαρινα αλβανις εκ ρουμανιας και τα κανει ολα με την μια..
Οντως το αδελφο μαγαζι (καλλιροης 48) εχει πιο πολλα και πιο ποιοτικα τεμαχια, αλλα εκει υπαρχει ο κινδυνος με την πρωτη φορα να μεινεις με τον λιακο στο χερι...αυτα..

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
χαχα, βγαζουμε και απο τη μυγα ξυγκι λεμε!!! :2funny: :rockon:για τις ξεπετες και λοιπες κουτσες και στραβες
υπαρχει θεμα στο παρακατω λινκ

Αυτό άνοιξε γι αυτές που μας άφησαν κακές γεύσεις στον ουρανίσκο. Ο συναγωνιστής από τον οποίο ξεκίνησε το σχόλιο μου μίλησε για ξεπέτες που του άρεσαν.  :headbang:
Τι να πω... :think:

hharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ζησιμοπουλου ποσο παιδια?θυμαται κανεις διευθυνση?

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
και μια δικη μου ερωτηση και αν θελετε με βοηθατε...

υπαρχει καποια γνωση περι του κατωθι αναγραφομενου?

ABSOLUT! Νέο! Αναζωογόνηση, χαλάρωση, μοναδικές στιγμές. Μια ώρα μασάζ 50€ από έμπειρα χέρια Αλεξάνδρας 49, 2ος όροφος, "Reidiflex" Κυριακή ανοιχτά

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και μια δικη μου ερωτηση και αν θελετε με βοηθατε...

υπαρχει καποια γνωση περι του κατωθι αναγραφομενου?

ABSOLUT! Νέο! Αναζωογόνηση, χαλάρωση, μοναδικές στιγμές. Μια ώρα μασάζ 50€ από έμπειρα χέρια Αλεξάνδρας 49, 2ος όροφος, "Reidiflex" Κυριακή ανοιχτά
και μονο η περιοχη λεει πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom