You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
NIKOSCHANIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο βεβαια δε σημαινει οτι το δινει σε ολους...
και ειδικα
αν καποιος δεν ειναι παλιος πελατης ...
Εμένα πάντα έδινε κουλούρι αν και δεν είμαι τακτικός πελάτης.
καλα κουνιστε κανενα πρασινο και θα δειτε αν πρεπει να ειναι κανεις γνωστος για να παρετε το κολι
καλα κουνιστε κανενα πρασινο και θα δειτε αν πρεπει να ειναι κανεις γνωστος για να παρετε το κολι
το πρασινο ολα τα ανοιγει , αλλα ακομα καλητερα το κεραμιδι !!!!!!!!!!
moirazwpono
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
1. Η Ζάνα το κουλούρι το δίνει σε όλους.
2. Απλά, το να γαμήσεις τον κόλο της Ζάνας δεν είναι και η υπέρτατη ευχαρίστηση.(σιγά τον κόλο)
3. Για τον παραπάνω λόγο στο 100ρικο έχω συμπεριλάβει και χύσιμο στη μάπα.Το ίδιο να κάνετε κι εσείς.
2. Απλά, το να γαμήσεις τον κόλο της Ζάνας δεν είναι και η υπέρτατη ευχαρίστηση.(σιγά τον κόλο)
3. Για τον παραπάνω λόγο στο 100ρικο έχω συμπεριλάβει και χύσιμο στη μάπα.Το ίδιο να κάνετε κι εσείς.
καλα , εσυ αποφασισε με ποιο ονομα θα μπαινεις ,Εμένα πάντως μου το είχε δηλώσει (με 100 και κουλούρι) από την πρώτη φορά που την είχα πάρει στη Σολωμού ... και δεν την ήξερα από πριν .. τώρα ή με συμπάθησε πολύ (χαχαχαχα) ... εκτός αν μέτρησε θετικά ότι της είχα πεί ότι πήγαινα παλιότερα Μάρνης.
μην παθουμε κανενα διχασμο ταυτοτητας..
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Σαββατο μεσημερακι και πηγα στο γνωστο μου μσασατζιδικο της καραισκου 88 στον Πειραια. Χτυπησα το κουδουνι μου ανοιξαν, πηρα το ασσανσερ παω στον 4ο και.... η πορτα ορθανοικτη και ο "μαστρο μητσος" να βαφει την αλλοτε αιθουσα υποδοχης ..Ωσπου να συνελθω βγαινει η σεριφισσα η λια (παλαια γνωστη) και μου λεει εχουμε ανακαινηση απο δευτερα..λεω οκ παιρνω την ανηφορα (συγγρου) και παω στο καλλιροης 48 1ος..εκει μου ανοιξε ο γνωστος μουναρος (δεν θυμαμαι ονομα), που ειδικα σημερα με τα Mules και το capri παντελονι και το χαωδες ντεκολτε ηταν να την παρεις εκει επι τοπου στα ορθια.. τελος παντων με μπαζει στα ενδοτερα και μου λεει θα σου στειλω τα κοριτσια..καλα μιλαμε μαγκες μουνοπαρελαση.. :S ισα με 9 τεμαχια περασαν και ολα πανω απο τον μεσο ορο..αφου δεν προλαβαινα να συγκρατησω τα ονοματα τους..τα μονα που συγκρατησα ηταν βαλεντινα κσεκολο ξανθο, ελενη μιλφαρα στα υποψη, και την μαρια ρουμανακι που κατεθεσα..καλο μασαζακι και στα υπολοιπα καθηγητρια..αν και μικρο εχει μελλον...αν και απο αλβανια μερια τοκοψα αλλα τελος παντων...
Το καλο τωρα....βγαινοντας τρακαρω στο ασσανσερ πια? ελα ντε πια? τ ην λια την σεριφισσα το καραισκου 88 που ειχα δει πριν μια ωρα και μου ειπε οτι εκει εχουν ανακαινηση...λεω γεια, μου λεει ααα, ηρθες εδω ε? καλα εκανες ακι εφυγα..στην εισοδο ηταν η κυρια γιουλα η αφεντικινα και ενα φορτηγο ξεφορτωνε ολα τα επιπλα της καραισκου (τα εχω δει δεκαδες φορες και τα θυμαμαι) και ολα τα ψευτικα λουλουδια κλπ..της λεω μεταφερομαστε? οχι μου λεει ανοιγουμε καινουργιο..λεω που? ευρυτερη περιοχη πειραια απαντα..(μηπως κερατσινι βγαζοντας συμπερασμα απο αλλους συναδελφους λεω εγω)..αυτα προς ενημερωση και ιδωμεν για το νεο ιδρυμα...
Το καλο τωρα....βγαινοντας τρακαρω στο ασσανσερ πια? ελα ντε πια? τ ην λια την σεριφισσα το καραισκου 88 που ειχα δει πριν μια ωρα και μου ειπε οτι εκει εχουν ανακαινηση...λεω γεια, μου λεει ααα, ηρθες εδω ε? καλα εκανες ακι εφυγα..στην εισοδο ηταν η κυρια γιουλα η αφεντικινα και ενα φορτηγο ξεφορτωνε ολα τα επιπλα της καραισκου (τα εχω δει δεκαδες φορες και τα θυμαμαι) και ολα τα ψευτικα λουλουδια κλπ..της λεω μεταφερομαστε? οχι μου λεει ανοιγουμε καινουργιο..λεω που? ευρυτερη περιοχη πειραια απαντα..(μηπως κερατσινι βγαζοντας συμπερασμα απο αλλους συναδελφους λεω εγω)..αυτα προς ενημερωση και ιδωμεν για το νεο ιδρυμα...
Γεια και χαρα mila.Πωs kαι εμφανιστηκεs απο εδω ειδικε?Ευγε συναγωνιστη.Το Μαρακι απο μασαζ δεν κατεχει αλλα απο τα υπολοιπα ειναι σπεσιαλ.Εχει και σπεσιαλ back ..... και η ουκρανα η Ελενα ομως ειναι σπεσιαλ.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.731
- Πόντοι
- 216
Παρασκευη μεσημερακι ειπα να περασω απ την οδο του επικου ποιητη...το μαγαζι δουλευει κανονικα...διαλεγω να κανω ενα μασαζ με την ιφιγενεια....κ την πατησα...το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι "πρωην" του elite spa....οποτε μονο πετσετα δεν εβαλε....ωραια παρουσια αλλα τιποτα παραπερα...ευτυχως λογω καλων σχεσεσων με το αφεντικο δεν εμεινα με το πουλι στο χερι εστειλε την αγγελικη για την "τελικη περιποιηση" ....
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
οι θεραπευτριες απο το elite spa ή εχουν συνηθισει σε εξωπραγματικα tips ή τελικα οντως ειναι νετα σκετα θεραπευτριες.ενας μυθος που πρεπει να αποκαλυφθει με το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα και τις εν λογω θεραπευτριεςΠαρασκευη μεσημερακι ειπα να περασω απ την οδο του επικου ποιητη...το μαγαζι δουλευει κανονικα...διαλεγω να κανω ενα μασαζ με την ιφιγενεια....κ την πατησα...το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι "πρωην" του elite spa....οποτε μονο πετσετα δεν εβαλε....ωραια παρουσια αλλα τιποτα παραπερα...ευτυχως λογω καλων σχεσεσων με το αφεντικο δεν εμεινα με το πουλι στο χερι εστειλε την αγγελικη για την "τελικη περιποιηση" ....
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.731
- Πόντοι
- 216
οι θεραπευτριες απο το elite spa ή εχουν συνηθισει σε εξωπραγματικα tips ή τελικα οντως ειναι νετα σκετα θεραπευτριες.ενας μυθος που πρεπει να αποκαλυφθει με το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα και τις εν λογω θεραπευτριες
απο προσωπικη αποψη φιλε μου 3 κοπελες που εχει εκει το μαγαζι απ to elite δεν εχω παρει τιποτα.....το παιζουν αμεπτου ηθικης...φημες εχουν ακουστει πολλες για υπερογκα ποσα....αλλα ειναι φημες μεχρι ν αποδειχθουν....κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι λογικο να δωσει καποιος 300 κ 400 ευρω για κατι παραπερα απ αυτες τις κοπελες,ενω με τοσα λευτα παιρνει
κατι σιγουρο σε city tour η cg...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
οποτε συμφρωνουμε οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ενας γριφος με διαστασεις μυθου(για το elite spa).και να σκεφτεις η ιδιοκτητρια βιζιτου ηταν και ειχε πριν ποοοοοολλα χρονια στουντιο στους αμπελοκηπους εκανε την καλη και το ανοιξε. σημειωτεον σε προσκληση που ειχα στο μαγαζι κατα τα εγγκεινια του πρωτη μουρη με τον ξαδελφο της ιδιοκτητριας ηταν γνωστη ηθοποιοςαπο προσωπικη αποψη φιλε μου 3 κοπελες που εχει εκει το μαγαζι απ to elite δεν εχω παρει τιποτα.....το παιζουν αμεπτου ηθικης...φημες εχουν ακουστει πολλες για υπερογκα ποσα....αλλα ειναι φημες μεχρι ν αποδειχθουν....κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι λογικο να δωσει καποιος 300 κ 400 ευρω για κατι παραπερα απ αυτες τις κοπελες,ενω με τοσα λευτα παιρνει
κατι σιγουρο σε city tour η cg...
καλημερα και καλη εβδομαδα,ειπα να κανω μια επισκεψη απο την κυρια καιτη την παρασκευη (Στουρναρη 63).Δεν θα επαιρνα καμια γιατι βιαζομουν,αλλα εκανα μια ερευνα αγορας,μου εκανε εντυπωση που ειχε πολλα τεμαχια,αναμεσα τους και η Βικη,η μονη που αξιζε,η Αννα δεν ηταν εκει,ειχε τελειωσει η βαρδια της στις 7,30,και επισης μαλλον περνανε κριση τα ιδρυματα,δεν εξηγειται αλλιως,τετοια ωρα και δεν υπηρχε ουτε ενας πελατης...
Ας προσεχανε γιατι νομιζουν οτι ειμαστε ολοι μαλ...ες και θα τους ακουμπαμε τα 70ρια για πλακα.Και κατι αλλο,δεν ειναι και οι tοp γκομενες,μην τρελαθουμε κιολας.
Συνεχιστε το εμπαργκο συναδελφοι,ξυπνησαμε επιτελους....
Ας προσεχανε γιατι νομιζουν οτι ειμαστε ολοι μαλ...ες και θα τους ακουμπαμε τα 70ρια για πλακα.Και κατι αλλο,δεν ειναι και οι tοp γκομενες,μην τρελαθουμε κιολας.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
τελικα εκανεσ μασαζ?? η βικυ απο κει την εχω παρει 2 φορες...κανει πολυ καλο μασαζ...απο τ αλλα κλασσικα πραγματακαλημερα και καλη εβδομαδα,ειπα να κανω μια επισκεψη απο την κυρια καιτη την παρασκευη (Στουρναρη 63).Δεν θα επαιρνα καμια γιατι βιαζομουν,αλλα εκανα μια ερευνα αγορας,μου εκανε εντυπωση που ειχε πολλα τεμαχια,αναμεσα τους και η Βικη,η μονη που αξιζε,η Αννα δεν ηταν εκει,ειχε τελειωσει η βαρδια της στις 7,30,και επισης μαλλον περνανε κριση τα ιδρυματα,δεν εξηγειται αλλιως,τετοια ωρα και δεν υπηρχε ουτε ενας πελατης...
Εγώ είμουνα εκει Σαββάτο απόγευμα. Στην παρέλαση πέρασαν 5 τεμάχια και διάλεξα Μαρία για αλλαγή, καθότι τις προηγούμενες 2 φορές είχα πάρει την Μαριάννα. Μου είπε ότι είναι 20 χρονών. Σε αντίθεση με την Μαριάννα προσπάθησε να με ξεπετάξει και ζήτησε και extra από την αρχή. Τη συγκεκριμένη δεν θα την ξαναπάρω. Μαριάννα κλάσεις ανώτερη!!!Σαββατο μεσημερακι και πηγα στο γνωστο μου μσασατζιδικο της καραισκου 88 στον Πειραια. Χτυπησα το κουδουνι μου ανοιξαν, πηρα το ασσανσερ παω στον 4ο και.... η πορτα ορθανοικτη και ο "μαστρο μητσος" να βαφει την αλλοτε αιθουσα υποδοχης ..Ωσπου να συνελθω βγαινει η σεριφισσα η λια (παλαια γνωστη) και μου λεει εχουμε ανακαινηση απο δευτερα..λεω οκ παιρνω την ανηφορα (συγγρου) και παω στο καλλιροης 48 1ος..εκει μου ανοιξε ο γνωστος μουναρος (δεν θυμαμαι ονομα), που ειδικα σημερα με τα Mules και το capri παντελονι και το χαωδες ντεκολτε ηταν να την παρεις εκει επι τοπου στα ορθια.. τελος παντων με μπαζει στα ενδοτερα και μου λεει θα σου στειλω τα κοριτσια..καλα μιλαμε μαγκες μουνοπαρελαση.. :S ισα με 9 τεμαχια περασαν και ολα πανω απο τον μεσο ορο..αφου δεν προλαβαινα να συγκρατησω τα ονοματα τους..τα μονα που συγκρατησα ηταν βαλεντινα κσεκολο ξανθο, ελενη μιλφαρα στα υποψη, και την μαρια ρουμανακι που κατεθεσα..καλο μασαζακι και στα υπολοιπα καθηγητρια..αν και μικρο εχει μελλον...αν και απο αλβανια μερια τοκοψα αλλα τελος παντων...
καλημερα και καλη εβδομαδα,ειπα να κανω μια επισκεψη απο την κυρια καιτη την παρασκευη (Στουρναρη 63).Δεν θα επαιρνα καμια γιατι βιαζομουν,αλλα εκανα μια ερευνα αγορας,μου εκανε εντυπωση που ειχε πολλα τεμαχια,αναμεσα τους και η Βικη,η μονη που αξιζε,η Αννα δεν ηταν εκει,ειχε τελειωσει η βαρδια της στις 7,30,και επισης μαλλον περνανε κριση τα ιδρυματα,δεν εξηγειται αλλιως,τετοια ωρα και δεν υπηρχε ουτε ενας πελατης...
παιζει να εχει κλεισειΜήπως ξέρει κανείς τι παίζει στην Ιλιάδα 58 στη Ν. Σμύρνη?
τι γράφει το κουδούνι και τι όροφος είναι?
έχω πάει 2 φορές και δεν έχω βρει τιποτα. όλα γραφεία ή οικίες ήταν.
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μήπως ξέρεις τι έγραφε το κουδούνι και/ή τι όροφος ήταν?παιζει να εχει κλεισει
γιατι , κρατας αρχειο?μήπως ξέρεις τι έγραφε το κουδούνι και/ή τι όροφος ήταν?
στη λιστα κοιταξες?
κοιτα εκει πριν ρωτας ρε συ...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K