You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
Πληροφόρηση για τη που παίζει τελευταία στη Στουρνάρη. Ύστερα από κάποιους μήνες αποχής επισκέπτομαι το εν λόγω ίδρυμα στο οποίο υπήρξα πελάτης για πάνω από ένα χρόνο. Πέφτει εγκάρδια χαιρετούρα που σημαίνει ότι με θυμόντουσαν, και αρχίζει η παρέλαση από πέντε κοντόμπαζα που ούτε σε γιαπί δεν συναντάς.. Ετοιμάζομαι να φύγω και εμφανίζεται μία Ελληνοβουλγάρα Τζούλια (την οποία τελικά διάλεξα μια και βλεπόταν) που απ'ότι μου είπε δουλεύει στη Καλλιρόης και ότι εκεί ήταν gueststar.. Ύστερα από μασάζ του κώλου πάω να πιάσω και εγώ το δικό της κώλο, και μου αρχίζει το παραμύθι ότι αυτή δεν κάνει τέτοια, ότι η αμοιβή της είναι 50 εουρα επειδή κάνει μόνο μασάζ κτλπ. Τα πήρα κρανίο, έφυγα και από εδώ και πέρα από εμένα εχουν μια περίοπτη θέση στα @@ μου!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.230
- Πόντοι
- 12.056
Πληροφόρηση για τη που παίζει τελευταία στη Στουρνάρη. Ύστερα από κάποιους μήνες αποχής επισκέπτομαι το εν λόγω ίδρυμα στο οποίο υπήρξα πελάτης για πάνω από ένα χρόνο. Πέφτει εγκάρδια χαιρετούρα που σημαίνει ότι με θυμόντουσαν, και αρχίζει η παρέλαση από πέντε κοντόμπαζα που ούτε σε γιαπί δεν συναντάς.. Ετοιμάζομαι να φύγω και εμφανίζεται μία Ελληνοβουλγάρα Τζούλια (την οποία τελικά διάλεξα μια και βλεπόταν) που απ'ότι μου είπε δουλεύει στη Καλλιρόης και ότι εκεί ήταν gueststar.. Ύστερα από μασάζ του κώλου πάω να πιάσω και εγώ το δικό της κώλο, και μου αρχίζει το παραμύθι ότι αυτή δεν κάνει τέτοια, ότι η αμοιβή της είναι 50 εουρα επειδή κάνει μόνο μασάζ κτλπ. Τα πήρα κρανίο, έφυγα και από εδώ και πέρα από εμένα εχουν μια περίοπτη θέση στα @@ μου!
Mαλλον σε περασαν για αστυνομικο...
Τραγικη κατασταση στην Στουρναρη παντως...το ροστερ μπαζει απο παντου..
Αμα σου ανοιξει και την πορτα η αγελαστη Μαγια...καταλαβαινεις πολλα ;)
Αδέρφια ξέρει κανείς την μασατζού Χαριλάου Τρικούπη κοντά στην Αλεξάνδρας ? Είναι 26 ετών μου είπε. Το σπίτι είναι κοντά στο Αττική Ηοτελ !! ??
lblis ? Εσυ κάτι θα ξέρείς !! ;)
υπομονη φιλε, αν καποιος ξερει θα σου πει...lblis ? Εσυ κάτι θα ξέρείς !! ;)
περιγραφη αγγελικης παρακαλω.ελληνιδα?Παρασκευη μεσημερακι ειπα να περασω απ την οδο του επικου ποιητη...το μαγαζι δουλευει κανονικα...διαλεγω να κανω ενα μασαζ με την ιφιγενεια....κ την πατησα...το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι "πρωην" του elite spa....οποτε μονο πετσετα δεν εβαλε....ωραια παρουσια αλλα τιποτα παραπερα...ευτυχως λογω καλων σχεσεσων με το αφεντικο δεν εμεινα με το πουλι στο χερι εστειλε την αγγελικη για την "τελικη περιποιηση" ....
xrhstos goldi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φλορα απο choko ειναι ομηρου καλο μασαζακι αλλα απο φραπε γιοκ
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
ΠΡΟΣΕΧΕ πρεπει ναναι αυτη που ηταν πριν κανα 6μηνο Βασ. Σοφιας , ειναι 26 αλλα επι2 τουλαχιστον , ειναι μισοτρελη , αν πας και δεν μεινεις σε βριζει και σου φωναζει μεχρι να βγεις εξω απο την πολυκατοικια.Αδέρφια ξέρει κανείς την μασατζού Χαριλάου Τρικούπη κοντά στην Αλεξάνδρας ? Είναι 26 ετών μου είπε. Το σπίτι είναι κοντά στο Αττική Ηοτελ !! ??
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
αυτη ειναι. και νομιζω με το ασανσερ φτανεις κατευθειαν στο σπιτι της. και μετα αντε να φυγεις......ΠΡΟΣΕΧΕ πρεπει ναναι αυτη που ηταν πριν κανα 6μηνο Βασ. Σοφιας , ειναι 26 αλλα επι2 τουλαχιστον , ειναι μισοτρελη , αν πας και δεν μεινεις σε βριζει και σου φωναζει μεχρι να βγεις εξω απο την πολυκατοικια.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φλορα απο choko ειναι ομηρου καλο μασαζακι αλλα απο φραπε γιοκ
η φλορα στην ιλιαδα ειναι προχωρημενη μη σας δουλευη.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
περιγραφη αγγελικης παρακαλω.ελληνιδα?
ειναι ελληνιδα μιλφ αξιζη να την παρεις φιλε ειναι πολυ καλη.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
πριν λιγεσ μερεσ πηγα απο οασησ λεκκα...πηρα μια λαρα κλαρα καπωσ ετσι..
μασαζ ετσι κ ετσι..φραπε αστα να πανε...καλυτερα να μου προσφερε
φραπε πολικη αρκουδα...ποιο θερμη θα ηταν...περιγραφη
ελληνιδα αποτι ειπε,περιπου 25 χρονων,καστανη..α αφηνε χουφτωματα
αλλα φορουσε παντελονι..τησ εβγαλα κ τα μεμε εξω χωρισ ομωσ να βγαλει
τα ρουχα..δεν προκειται να την ξαναπαρω..γενικα το μαγαζι εχει μικρεσ
αποτι ειδα,μ εμονη παλια την ελευθερια απο αλβανια αν θυμαμαι καλα
πριν λιγεσ μερεσ πηγα απο οασησ λεκκα...πηρα μια λαρα κλαρα καπωσ ετσι..
Πόσα έδωσες; Χρόνος συνεδρίας; Γράψτε καμιά λεπτομέρεια, ρε παιδιά.
Σημερινή επίσκεψη σε Φραντζη! Τρίτη τον αριθμό (την πρώτη έφαγα πόρτα, την δεύτερη φουλ πρόγραμμα αλλά δεν τρελάθηκα) και σήμερα μπορώ να πω αρκετά καλά!!!
Κατερίνα το όνομα, milf και απο οτι κατάλαβα θα διαλέγω milf καταστάσεις-οχι τραβηγμένα πράγματα όμως.Γούστα είναι αυτά! Μισή ωρίτσα όλο το πακετάκι και αν κράταγε παραπάνω το μασάζ (αρκετά καλό και αυτό) θα ήμουν super!!
Κατερίνα το όνομα, milf και απο οτι κατάλαβα θα διαλέγω milf καταστάσεις-οχι τραβηγμένα πράγματα όμως.Γούστα είναι αυτά! Μισή ωρίτσα όλο το πακετάκι και αν κράταγε παραπάνω το μασάζ (αρκετά καλό και αυτό) θα ήμουν super!!
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Πόσα έδωσες; Χρόνος συνεδρίας; Γράψτε καμιά λεπτομέρεια, ρε παιδιά.
συγγνωμη εχεισ δικιο....75 Ε μια ωρα διαρκεια...θα δοκιμασω καποια αλλη στιγμη
με αλλη(μου φαινεται ειδα ενα ξεκωλο φευγοντασ)
Σημερινή επίσκεψη σε Φραντζη! Τρίτη τον αριθμό (την πρώτη έφαγα πόρτα, την δεύτερη φουλ πρόγραμμα αλλά δεν τρελάθηκα) και σήμερα μπορώ να πω αρκετά καλά!!!
[
/quote]
Οταν λες Κατερινα μιλφ,σιγουρα εννοεις Φραντζη η μηπως θελεις να πεις Καλιροης.Για κανε μια διευκρινηση.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66