στον πειραια εκτος απο καραισκου παιζει τιποτε αλλο???
οποιος εχει γνωση ας δωσει τα φωτα του
να υποθεσω οτι δεν παιζει τιποτα πειραια η οτι ολοι πατε αθηνα???
στον πειραια εκτος απο καραισκου παιζει τιποτε αλλο???
οποιος εχει γνωση ας δωσει τα φωτα του
ο φραπές είναι στάνταρ εκέι...
οχι πάντα...
καλα μωρα ειχε?
Καμια πληροφορια βρε αδελφια?Μια βοηθεια συναγωνιστες
Η Μαρινα στην Κηφισιας 12
ενα και το αυτο με Αντζελα(κοκινωπη)απο Κουμανουδη και τωρα, που και που ,στην Κηφισιας 12???
Στην Φιλωνος υπαρχει ακομα το θεραπευτηριο της γνωστης Στελλας, στην Ηρωων Πολυτεχνειου 8 , 2 παρασιτεμενες 150 χρονων και οι 2 μαζι και στην Χαρ. Τρικουπη κλειστο και ενα πανο που γραφει "Προσεχως κεντρο ενααλακτικης θεραπειας"να υποθεσω οτι δεν παιζει τιποτα πειραια η οτι ολοι πατε αθηνα???
Στην Φιλωνος υπαρχει ακομα το θεραπευτηριο της γνωστης Στελλας, στην Ηρωων Πολυτεχνειου 8 , 2 παρασιτεμενες 150 χρονων και οι 2 μαζι και στην Χαρ. Τρικουπη κλειστο και ενα πανο που γραφει "Προσεχως κεντρο ενααλακτικης θεραπειας"
Ok φιλε "περιεργε" στην αναμονη...προσεχως νεα για πειραια και συντομα μερια κερατσινη κατι γινεται. φιλε ασταρι δεν σε εχω ξεχαση λειπουν τα τεμαχεια και εγω περιμενω.
Οχι , εχω πολυ καιρο να περασω αλλα θα κανω μια τσαρκα μια απο αυτες τις ημερεςΑπό Φίλωνος έχεις περάσει καθόλου τώρα τελευταία; Παίζει τίποτα καινούργιο;
Στη λίστα των "μπριζολερί" είδα ένα ΙΚΑΡΙΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Που ακριβώς είναι και τι τεμάχια έχει εκεί;
Παρκάρεις εύκολα κοντά;
ρε παιδιά πως είναι το καστ αυτήν την στιγμή στη Σολωμού 54 και 59; Παιζουν ακόμη οι γνωστές Μελίνα, δέσποινα (του 59) και Ζάνα (από 54); έχω και καιρό να πάω...και δεν ξέρω τις συνθέσεις των ομάδων.Ρε ίμπλις ξέρεις τίποτα; nikoshell; Κανάς άλλος συναγωνιστής;
.......από φίλους και συναγωνιστές που τα λέμε σε κάνα καφέ,o gggxxx μήπως έχει κάνει καμιά επέλαση πρόσφατα;