Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
όχι ρε σύ, αυτό είναι στον 1ο όροφο.
Το Μαντζάρου (επίσης Κολωνάκι) είναι ισόγειο, δεν θυμάμαι τίόροφο είναι τα 2 της θείας Ελένης (Οριμου...)
εχω την εντυπωση το ενα στην ομηρου ειναι στο 2ο. αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αντε να βρείς τώρα τι στράβωσε και την έπεσαν στη θεία Λένα. Ποιός κρίκος της αλυσίδας δε λαδώθηκε και έσπασε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447
και αυτή πρόσεχε πάρα πολύ....
με τίποτα δεν έτρωγες μπριζόλα με την πρώτη
ρε τι γίνεται...

Rich_in all ways

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, συγχωρήστε την άγνοιά μου, αλλά θέλω να μου λύσετε τη βασική απορία σχετικά με τα εν λόγω "ιδρύματα". Για να μπεις και να "μπεις", χρειάζεται να πας συστημμένος ή έτσι απλά "γεια σας, είδα φως και μπήκα";
Σας παρακαλώ ας μου λύσει κάποιος αυτή την απορία για να δω κι εγώ τί θα κάνω.
Ευχαριστώ!!!

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ηταν το γνωστο στην ιλλιαδα! το εμαθα σημερα μετα απο επισκεψη... παντως ακουω για την Κορινα {οχι καρινα}στην σεπτεμβριου εγω εχω περασει υπεροχα οσες φορες εχω παει ακομα και απο την πρωτη φορα αλλα για την ναντια δεν ξερω αν κανει προγραμμα? :knockinb:

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστες καλησπερα!! εχουμε κανενα νεο για Πειραια χαρ. τρικουπη ειχε ενα πανο για προσεχως οτι θα ανοιξει.
ξερουμε κατι ??

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
Aνταποκριση απο καραισκου 88 πειραιας..5 τεμαχια βιβη μουναρος μελαχροινη ποδαρες αλλα κομοδινο, βικη ρωσοποντια ξανθια πρασινα ματακια εκπληκτικο μασαζ, μαρινα αδιαφορο, παμελα με βυζαρες ψυχροκατασταση,και αλλο ενα που δεν θυμαμαι...τελικα ανανεωση μηδεν και μια απο τα ιδια...και το αντιτιμο το ιδιο: 85 ευρα....δυσκολοι καιροι
αν δεν το πανε στα 60 δεν τους βλεπω να δουλευουνε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχοντας ακούσει τόσα και τόσα για το περίφημο μαγαζί στην Ομήρου,ειχα αποφασίσει να το επισκευθώ...Με ειχαν πληροφορήσει μάλιστα συναγωνιστές να μην περιμένω πολλά πράγματα την πρώτη φορά...Κρίμα,δεν πρόλαβα...

Εχω την εντύπωση οτι το μαγαζί θα κλείσει οριστικα...Εδω που τα λέμε,στην πολυκατοικία αυτή στεγάζονται γραφεια πολιτικών και μεγαλοδικηγόρων,υπάρχει δε και συναισθηματική φόρτιση,αφου πριν 20 χρόνια δολοφονήθηκε εκει γνωστός πολιτικός απο την 17Ν.Απορώ μάλιστα πως λειτουργούσε τόσο καιρό το ίδρυμα....

Προφανώς θα ανοίξει σύντομα κάπου αλλού...ζούμε στη χώρα της υποκρισίας,όπου ορισμένα πράγματα γίνονται και δεν λέγονται,ενω άλλα λέγονται και δεν γίνονται....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εχοντας ακούσει τόσα και τόσα για το περίφημο μαγαζί στην Ομήρου,ειχα αποφασίσει να το επισκευθώ...Με ειχαν πληροφορήσει μάλιστα συναγωνιστές να μην περιμένω πολλά πράγματα την πρώτη φορά...Κρίμα,δεν πρόλαβα...

Εχω την εντύπωση οτι το μαγαζί θα κλείσει οριστικα...Εδω που τα λέμε,στην πολυκατοικία αυτή στεγάζονται γραφεια πολιτικών και μεγαλοδικηγόρων,υπάρχει δε και συναισθηματική φόρτιση,αφου πριν 20 χρόνια δολοφονήθηκε εκει γνωστός πολιτικός απο την 17Ν.Απορώ μάλιστα πως λειτουργούσε τόσο καιρό το ίδρυμα....

Προφανώς θα ανοίξει σύντομα κάπου αλλού...ζούμε στη χώρα της υποκρισίας,όπου ορισμένα πράγματα γίνονται και δεν λέγονται,ενω άλλα λέγονται και δεν γίνονται....
Ναι πως θα κλείσει , όπως της Στουρνάρη .....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όλα νόμιμα και όλα παράνομα.Εδώ βγήκε μπροστά στήν γερμανική δικαιοσύνη το ελληνικό δημόσιο και ομολόγησε για την
υπόθεση της SIEMENS ότι πήρε μίζες.Άκουσον άκουσον κύριοι ενόρκος το ομολόγησε :jerking: :jerking: :jerking:και επιπλέον ζητάει και τα ρέστα απο την siemens γιατί λέει τούς δωροδόκησε τα χρυσά μου  :jerking: :jerking: Ε ΡΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
δεν θα κλεισει τιποτα και εχθες την πεσανε στην ομηρου σημερα λειτουργη κανονικα μου ειπαν η ζημια εγεινε απο εξω οχι απο μεσα ειπανε καμια δεν πηρε καποιον και να του εκανε φουλ για πρωτη φορα. λενε οτι ανταγωνιστηκο μαγαζι ενημερωσε τους μπατσους και εγεινε το σωσε δεν βρηκαν κατι καμια δεν πιασανε για αυτοφωρο απλως το παρακολουθουν αυτα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πέντε πάνω πέντε κάτω τα βρήκανε τα παιδιά.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Συνάδελφοι, συγχωρήστε την άγνοιά μου, αλλά θέλω να μου λύσετε τη βασική απορία σχετικά με τα εν λόγω "ιδρύματα". Για να μπεις και να "μπεις", χρειάζεται να πας συστημμένος ή έτσι απλά "γεια σας, είδα φως και μπήκα";
Σας παρακαλώ ας μου λύσει κάποιος αυτή την απορία για να δω κι εγώ τί θα κάνω.
Ευχαριστώ!!!
είδα φως και μπήκα είναι ο κανόνας.Σε ελάχιστα, συνήθως σε αυτά που δε γαμάς , αλλά φραπάς, όπως λέει και ο Παπαγεώργης, πρέπει να κλείσεις ραντεβού. ¨Ενα από αυτά είναι και η Ομήρου, κοινώς Ιλιάδα, όπου θα φάς μετά από πολλές φράπες...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
απο όσο θυμάμαι στον 2ο όροφο είναι το μασατζίδικο στην οδό Δημοκρίτου 9...
φιλε zero αυτό της Δημοκρίτου ποτέ δεν είχε 6 κορίτσια..οποιος άκουσε όλη την εκπομπή του αυτιά είπε ότι ήταν αυτό στην ορίμου...βουλευτής είπε ότι είδε  κορίτσια με τις άσπρες μπλούζες και ρώτησε ..που είναι το κομμωτήριο;;;; κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσει που είναι το θεραπευτήριο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.813
Πόντοι
41.447
φιλε zero αυτό της Δημοκρίτου ποτέ δεν είχε 6 κορίτσια..οποιος άκουσε όλη την εκπομπή του αυτιά είπε ότι ήταν αυτό στην ορίμου...βουλευτής είπε ότι είδε  κορίτσια με τις άσπρες μπλούζες και ρώτησε ..που είναι το κομμωτήριο;;;; κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσει που είναι το θεραπευτήριο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

και όμως πρίν καιρό 6 κορίτσια είχε στην Δημοκρίτου (κατά το χειμώνα)

ναι , σιγά μην δεν ήξερε ο βουλευτης οτι εκεί είμαι μασατζίδικο....
απλά για το ξεκάρφωμα ρώτησε  "και καλά" για το "κομμωτήριο"

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
στον πειραια εκτος απο καραισκου παιζει τιποτε αλλο???
οποιος εχει γνωση ας δωσει τα φωτα του

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος βουλευτής ήτανε, ρε παιδιά; Άσπρες μπλούζες φοράνε στα κομμωτήρια; Πολύ γέλιο έχουν οι τύποι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Ποιος βουλευτής ήτανε, ρε παιδιά; Άσπρες μπλούζες φοράνε στα κομμωτήρια; Πολύ γέλιο έχουν οι τύποι.

Φοβερό. Πρέπει να είναι ο πρώτος βο(υ)λευτής που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom