NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ψαχτείτε λίγο...ανοίγουν οι ορίζοντες!
ψαχτείτε λίγο...ανοίγουν οι ορίζοντες!
τι γραφει το κουδουνι ?
οροφοσ?
υπαρχει καμια με βυζαρα?
ok, αλλα...τεραστια μπαζα ολες τους!!!!!!
Συμφωνω απολυταΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ
πλέον και μερικά στούντιο έχουν και μασαζάκι!!!
Τα διπλα μεγαλη ιστορια....
Επι τροχαδην
Βικυ απο Στουρναρη
Κορινα,Ιμβρου (επιλεκτικα)
Ρωξανη απο Κουμανουδη, Σινωπης τωρα αγνοειται
Ναταλυ απο Κουμανουδη,Αγ. Ιωαννου ,τωρα αγνοειται
Ρενα Κηφισιας 18
Μια πιανιστρια milf Ρωσιδα
Βασικα μετραει με και πια θα της κανεις διδυμο
Ασε φιλε στα τρια το ενα περπαταει,ακριβο το σπορ
αλλα αμα περπατησει...........
...την δευτερη φορα σιγουρο το γευμα. ..αλλα οχι να πας το φθινοπωρο παλι!!Καλησπερα σαs σημερινη επισκεψη πο μονηs προδρομου στην βικυ με το πλουσιο στηθοs...τελικα δεν εφαγα μπριζολα ,τουλαχιστον εκανε αξιοπρεπεs μασαζ .Μου εκανε την δυσκολη δεν ξερω γιατι ισω
...μηπως την εχεις...μεγαλη??? ;)....και σε αποφευγουν?? :o....λεω τωρα εγω!!να σας πω ενα παραπονο μου απο τα μασατζιδικα ρε μαγκες να με πειτε την γνωμη σας η τι να καμνω. Εχουμε και λεμενε λοιπον , εχω περασει πολυ ωραια στα μασατζιδικα αλλα ελλα μου που ειμαι λατρης του κουλουριου (ειμαι κουλουρτζης), ακομα δεν μου εχει κατσει τετια φαση (τρια χρονια τωρα που ασχολουμε με τα μασατζιδικα) και το εχω ζητηση αλλα τιποτα . Τι κανω λαθος η ποιες το δινουν???
Με την Κορινα τα καλυτερα διπλα τα ειχα κανει στην Θησεως το 2005Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοοόν....
Δεν έχω πάρει ποτέ διπλό σε μασάζ, δεν είναι κάτι που με εξιτάρει, θα κάνω μερικά σχόλια για τις κοπέλες που αναφέρει ο φίλος:
Βίκη, (πρώην Μαρίνα - Κομανούδη) σταθερή αξία, ΚΑΙ στα διπλά λοιπόν χαμαιλέωντας η Βίκη!
Κορίνα (Ιμβρου, τώρα σταμάτησε δυστυχώς) είχε τύχει το καλοκάιρι να είμαι στο μπανιο του Φωκίωνος 11. Η Κορίνα έκανε διπλο στο απένατνι δωμάτιο με άλλη μια, τα βογγητά της Κορίνας ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι...
"Ρωξανη απο Κουμανουδη, Σινωπης τωρα αγνοειται" αν λές την αλόγα μιλφ με τις ποδάρες (ξανθιά) την ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα....αμα την χειριζόσουνα καλά έκανε παπάδες....
την Νάταλι δεν την θυμάμαι...
Ρενα Κηφισιας 18, κορυφάιο μίλφ, σούπερ γυνάίκα με τα όλα της !
"Μια πιανιστρια milf Ρωσιδα" , λες για την Βέρα....την 2μετρη μίλφ με τις ποδάρες και τα σχετικά μεγάλα βυζιά. Μιλαει καλα αγγλικα και σε πρήζει στην πάρλα οτι ήταν πιανίστρια και αλεξιπτωτιστής στον κόκκινο στρατό κτλ....ψιλοσάικο φάση η τύπισα..
για λεκκα υπαρχει ενημερωση;
αμα μιλάς για ακά κλαρίνο κάνει (όπως και πολλές άλλες στα μασάζ)
Χθεσινή ενημέρωση απο Φραντζή 4. Πρώτη μου φορά εκεί και με το που ανοίγει η πόρτα....αστέρι υποδοχή! Γίνονται οι συστάσεις.....αναφέρω την σελίδα τους στο ιντερνετ και διαλέγω την Θεοδώρα. Εμένα μου φάνηκε μικρή αλλά μπρεί να πέφτω και έξω στην ηλικία. Ντουσάκι...μισή ωρίτσα μασαζ....ντουσάκι και στο καλό!! Τι έγινε ρε παιδια;Ηταν η πρώτη μου σκέψη!Λες να έφτεγε που ήμουν αξύριστος και με πέρασαν για
Κρίμα!!
Το post το έβαλα και στο (ΦΡΑΝΤΖΗ 4) αλλά είπα να το βάλω και εδώ μπάς και ακούσω καμιά καλή γνώμη!!
να σας πω ενα παραπονο μου απο τα μασατζιδικα ρε μαγκες να με πειτε την γνωμη σας η τι να καμνω. Εχουμε και λεμενε λοιπον , εχω περασει πολυ ωραια στα μασατζιδικα αλλα ελλα μου που ειμαι λατρης του κουλουριου (ειμαι κουλουρτζης), ακομα δεν μου εχει κατσει τετια φαση (τρια χρονια τωρα που ασχολουμε με τα μασατζιδικα) και το εχω ζητηση αλλα τιποτα . Τι κανω λαθος η ποιες το δινουν???
.Πάντως η σερίφισσα Θεοδώρα δεν μπριζολιάζεται
Εκεί που θέλει αυτή και όταν θέλει μπριζολιάζεται...
Εκεί που θέλει αυτή και όταν θέλει μπριζολιάζεται...