Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ
πλέον και μερικά στούντιο έχουν και μασαζάκι!!!
Συμφωνω απολυτα
Τα πιο πολλα μασατζιδικα στουντιο ειναι, με λιγο απο γιουβετσι συγνωμη
απο μασαζ ηθελα να πω :2funny:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
να σας πω ενα παραπονο μου απο τα μασατζιδικα ρε μαγκες να με πειτε την γνωμη σας η τι να καμνω. Εχουμε και λεμενε λοιπον , εχω περασει πολυ ωραια στα μασατζιδικα αλλα ελλα μου που ειμαι λατρης του κουλουριου (ειμαι κουλουρτζης), ακομα δεν μου εχει κατσει τετια φαση (τρια χρονια τωρα που ασχολουμε με τα μασατζιδικα) και το εχω ζητηση αλλα τιποτα . Τι κανω λαθος η ποιες το δινουν???

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Καλησπερα σαs σημερινη επισκεψη πο μονηs προδρομου στην βικυ με το πλουσιο στηθοs...τελικα δεν εφαγα μπριζολα ,τουλαχιστον εκανε αξιοπρεπεs μασαζ .Μου εκανε την δυσκολη δεν ξερω γιατι ισω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Τα διπλα μεγαλη ιστορια....
Επι τροχαδην
Βικυ απο Στουρναρη
Κορινα,Ιμβρου (επιλεκτικα)
Ρωξανη απο Κουμανουδη, Σινωπης τωρα αγνοειται
Ναταλυ απο Κουμανουδη,Αγ. Ιωαννου ,τωρα αγνοειται
Ρενα Κηφισιας 18
Μια πιανιστρια milf Ρωσιδα
Βασικα μετραει με και πια θα της κανεις διδυμο
Ασε φιλε στα τρια το ενα περπαταει,ακριβο το σπορ
αλλα αμα περπατησει........... :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοοόν....
Δεν έχω πάρει ποτέ διπλό σε μασάζ, δεν είναι κάτι που με εξιτάρει, θα κάνω μερικά σχόλια για τις κοπέλες που αναφέρει ο φίλος:
Βίκη, (πρώην Μαρίνα - Κομανούδη) σταθερή αξία, ΚΑΙ στα διπλά λοιπόν :rockon:χαμαιλέωντας η Βίκη!
Κορίνα (Ιμβρου, τώρα σταμάτησε δυστυχώς) είχε τύχει το καλοκάιρι να είμαι στο μπανιο του Φωκίωνος 11. Η Κορίνα έκανε διπλο στο απένατνι δωμάτιο με άλλη μια, τα βογγητά της Κορίνας ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι... :rockon:
"Ρωξανη απο Κουμανουδη, Σινωπης τωρα αγνοειται" αν λές την αλόγα μιλφ με τις ποδάρες (ξανθιά) την ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα....αμα την χειριζόσουνα καλά έκανε παπάδες.... :pipa2:
την Νάταλι δεν την θυμάμαι... :think:
Ρενα Κηφισιας 18, κορυφάιο μίλφ, σούπερ γυνάίκα με τα όλα της ! :rockon:
"Μια πιανιστρια milf Ρωσιδα" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, λες για την Βέρα....την 2μετρη μίλφ με τις ποδάρες και τα σχετικά μεγάλα βυζιά. Μιλαει καλα αγγλικα και σε πρήζει στην πάρλα οτι ήταν πιανίστρια και αλεξιπτωτιστής στον κόκκινο στρατό κτλ....ψιλοσάικο φάση η τύπισα.. :2funny:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Καλησπερα σαs σημερινη επισκεψη πο μονηs προδρομου στην βικυ με το πλουσιο στηθοs...τελικα δεν εφαγα μπριζολα ,τουλαχιστον εκανε αξιοπρεπεs μασαζ .Μου εκανε την δυσκολη δεν ξερω γιατι ισω
...την δευτερη φορα σιγουρο το γευμα. :boobies:..αλλα οχι να πας το φθινοπωρο παλι!! :uglystupid:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
να σας πω ενα παραπονο μου απο τα μασατζιδικα ρε μαγκες να με πειτε την γνωμη σας η τι να καμνω. Εχουμε και λεμενε λοιπον , εχω περασει πολυ ωραια στα μασατζιδικα αλλα ελλα μου που ειμαι λατρης του κουλουριου (ειμαι κουλουρτζης), ακομα δεν μου εχει κατσει τετια φαση (τρια χρονια τωρα που ασχολουμε με τα μασατζιδικα) και το εχω ζητηση αλλα τιποτα . Τι κανω λαθος η ποιες το δινουν???
...μηπως την εχεις...μεγαλη??? :grin: ;)....και σε αποφευγουν?? :o....λεω τωρα εγω!! :uglystupid:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοοόν....
Δεν έχω πάρει ποτέ διπλό σε μασάζ, δεν είναι κάτι που με εξιτάρει, θα κάνω μερικά σχόλια για τις κοπέλες που αναφέρει ο φίλος:
Βίκη, (πρώην Μαρίνα - Κομανούδη) σταθερή αξία, ΚΑΙ στα διπλά λοιπόν :rockon:χαμαιλέωντας η Βίκη!
Κορίνα (Ιμβρου, τώρα σταμάτησε δυστυχώς) είχε τύχει το καλοκάιρι να είμαι στο μπανιο του Φωκίωνος 11. Η Κορίνα έκανε διπλο στο απένατνι δωμάτιο με άλλη μια, τα βογγητά της Κορίνας ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι... :rockon:
"Ρωξανη απο Κουμανουδη, Σινωπης τωρα αγνοειται" αν λές την αλόγα μιλφ με τις ποδάρες (ξανθιά) την ψάχνω και εγώ απεγνωσμένα....αμα την χειριζόσουνα καλά έκανε παπάδες.... :pipa2:
την Νάταλι δεν την θυμάμαι... :think:
Ρενα Κηφισιας 18, κορυφάιο μίλφ, σούπερ γυνάίκα με τα όλα της ! :rockon:
"Μια πιανιστρια milf Ρωσιδα" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, λες για την Βέρα....την 2μετρη μίλφ με τις ποδάρες και τα σχετικά μεγάλα βυζιά. Μιλαει καλα αγγλικα και σε πρήζει στην πάρλα οτι ήταν πιανίστρια και αλεξιπτωτιστής στον κόκκινο στρατό κτλ....ψιλοσάικο φάση η τύπισα.. :2funny:
Με την Κορινα τα καλυτερα διπλα τα ειχα κανει στην Θησεως το 2005
με απιστευτα ομορφα μικρα τωρα πλεον δυστυχως χαμενα
Αν θυμαμαι καλα ειχε ερθει οταν εφευγε η Καιτη η σεριφησα απο Στουρναρη
απο κει(δουλευε εντος τοτε).
Εχεις δικαιο μερικες φορες ειχα την αισθηση οτι τελειωνε :fuck1:

Δεν μιλαω για την ξανθια την Ρωξανη αλλα μια γεματουλα πιο σκουρα με πρασινα ματια
( παλια ηταν και στριπερ στην Καβαλας) απιστευτη συμετοχη και ψιλοbi
Kαι αυτη μουτυχε να τελειωσει καμποσες φορες(δεν ηθελε και πολυ!)

Η Ναταλυ περασε λιγο απο Κουμανουδη αλλα τα εδωσε ολα στην Αγ.Ιωαννου
Αγ. Παρασκευη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ διπλα μαζι με Ρωξανη

Η Βικυ σταθερη αξια και πολυ ομορφη γυναικα, αλλα επαγγελματιας,
δεν νομιζω οτι αφεθηκε ποτε για να τελειωσει.
Καθε παρατηρηση ζουμερη δεκτη

biblio

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο κηφισιας 18 τι παιζει?αν ξερει καποιος ας μου απαντησει...και ποιες αξιζουν?

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
αμα μιλάς για ακά κλαρίνο κάνει (όπως και πολλές άλλες στα μασάζ)

Σε αυτό αναφερόμουν.... Ποιες άλλες κάνουν? Εννοώ σε στυλ Μάγια που δηλαδή κάνει μόνο σε κάποιους.... Δεν εννοω στυλ Μελίνας ή όλου του δυναμικου της Σολωμου 59 που το κάνουν σε όλους...

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινή ενημέρωση απο Φραντζή 4. Πρώτη μου φορά εκεί και με το που ανοίγει η πόρτα....αστέρι  υποδοχή! Γίνονται οι συστάσεις.....αναφέρω την σελίδα τους στο ιντερνετ και διαλέγω την Θεοδώρα. Εμένα μου φάνηκε μικρή αλλά μπρεί να πέφτω και έξω στην ηλικία. Ντουσάκι...μισή ωρίτσα μασαζ....ντουσάκι και στο καλό!! Τι έγινε ρε παιδια;Ηταν η πρώτη μου σκέψη!Λες να έφτεγε που ήμουν αξύριστος και με πέρασαν για  :police:
Κρίμα!!
Το post το έβαλα και στο (ΦΡΑΝΤΖΗ 4) αλλά είπα να το βάλω και εδώ μπάς και ακούσω καμιά καλή γνώμη!!

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τό Μαράκι από Ματζαγριωτάκη τό έχει δεί κανείς ρέ παιδιά? :huh:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χθεσινή ενημέρωση απο Φραντζή 4. Πρώτη μου φορά εκεί και με το που ανοίγει η πόρτα....αστέρι  υποδοχή! Γίνονται οι συστάσεις.....αναφέρω την σελίδα τους στο ιντερνετ και διαλέγω την Θεοδώρα. Εμένα μου φάνηκε μικρή αλλά μπρεί να πέφτω και έξω στην ηλικία. Ντουσάκι...μισή ωρίτσα μασαζ....ντουσάκι και στο καλό!! Τι έγινε ρε παιδια;Ηταν η πρώτη μου σκέψη!Λες να έφτεγε που ήμουν αξύριστος και με πέρασαν για  :police:
Κρίμα!!
Το post το έβαλα και στο (ΦΡΑΝΤΖΗ 4) αλλά είπα να το βάλω και εδώ μπάς και ακούσω καμιά καλή γνώμη!!

εγώ που είχα πάει πριν έξι μήνες, με ανέλαβε μία ξεπέτα απίστευτη.Το μαγαζί έχει θεόμουνα, το δε μασάζ είναι 5αλεπτου και της πλάκας. Από τότε έριξα μαύρο.Πάντως η σερίφισσα Θεοδώρα δεν μπριζολιάζεται

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ψάξου λίγο.Στά περισσότερα δίνουν. ;)

gloupis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εκεί που θέλει αυτή και όταν θέλει μπριζολιάζεται...

Πολύ θα το ήθελα αλλά......... διάλεξα την ξανθούλα Θεοδώρα(τουλάχιστον έτσι μου συστήθηκε). Όπως και να έχει φάγαμε πόρτα!! :headbang:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παιδες καλημερα, εχω καιρο να μπω στο συγκεκριμενο forum! θελω να κανω μια ερωτηση και χρειαζομαι την βοηθεια σας. μηπως ξερετε που δουλευει κοπελα ρουμανικης προελευσεως που την λενε φλωρα,εργαζόταν προ εξαμήνου στο choko spa και τωρα έχω χασει τα ιχνη της. κοπελα που δουλευει στο choko μου ειπε καπου στο κολωνακι χωρις να μου πει σε ποιο ακριβως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom