ηταν στο 28 και οχι στο 25.νομιζω δεν ειναι παιδες μαρνι 11 αλλα 25 γιατι το εχω επισκευθει, εκτος κ αν εχει ανηξει κι αλο...
τωρα πηγαν σε νεο χωρο στο 11.
ηταν στο 28 και οχι στο 25.νομιζω δεν ειναι παιδες μαρνι 11 αλλα 25 γιατι το εχω επισκευθει, εκτος κ αν εχει ανηξει κι αλο...
λογικα ναι, εκει σερβιρει οταν σερβιρειξερει κανεις αν ειναι ακομα η τζουλη στης καιτης?
να ρωτησω η αντζελα ηταν παλια πατησιων 131 η στουρναρη που ειναι απο καζακσταν
ευχαριστω περιμενω απαντηση
σωματικα τι λενε αδερφε?για να μην τα ξαναλεμε.......παω επι 3 χρονια γαλατσιου 1......μπενοντασ μεσα νομιζω οτι μπαινω σπιτι μου.......μετριες προς το καλο φατσικα...υπηρεσιες τελιες.....μην πειραματιζεστε...διαλεξτε ενα ιδρυμα χτιστε το......και οτι καινουργιο ερχετε θα σας ειδοποιουν με sms και θα ειστε ο πρωτος στην επιτροπη δοκιμων
ο.Την επόμενη φορά θα προτιμήσω την Νάντια.Έχει κανείς καμία εμπειρία με την συγκεριμένη να μου την πει; και βέβαια να σερβίρει καθότι ανοίγει πόρτες.
Αν ειναι η ιδια μ'ενα μηνα πριν εχω τις ενστασεις μουH Nάντια παλια δούλευε 3ης Σεπτ 25.
Και τώρα δουλευει, δεν ανοίγει μόνο τις πόρτες.
Αμα ασχοληθείς λίγο μαζί της γινεται πυραυλος.
είναι αρκετά καλή
Αν ειναι η ιδια μ'ενα μηνα πριν εχω τις ενστασεις μου
Την πρωτοπηρα διπλο με την Καρινα , ενω επρεπε να τραβηξη το παιχνιδιη ίδια είναι. εγώ την εχω πάρει 2 φορές οταν δπουλευε στο 25.
στο 59 δεν την έχω πάρει
Την πρωτοπηρα διπλο με την Καρινα , ενω επρεπε να τραβηξη το παιχνιδι
το φρεναρε
Επειδη μ'αρεσουν τα καλα μιλφ(που χαθηκες Κορινα?) και σκεφθηκα οτι μπορει να την πειραζε
η συγκριση με το λουλουδι, την δοκιμασα και μονη της
Το αυτο αποτελεσμα.
Ειναι και η χημεια που παιζει ρολο!μάλιστα.
τι να πώ εγώ 2 φορές πέρασα αρκετά καλά...
μπορεί να το ριξε τελευταία στο σορολόπ!
Ειναι και η χημεια που παιζει ρολο!
Γι'αυτο παμε σε μασατζιδικα και οχι σε στουντιο
ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ και χαλάρωση από έμπειρες μασέζ σε καινούριο ποιοτικό χώρο.
Περικλέους 5, Χολαργός (κουδούνι εναλλακτική)
ξέρει κανείς γιαυτό τι παίζει εκεί?
στο καταστημα τησ Μεσογέιων 208 τρως μπριζολα με βυζομαλαξις! μια κοπελα ξανθια δε θυμαμαι ονομα... μιλφ καργα και σβησιμο της φωτιας στο βαθυ λαρηγγη και ρουφηγμα ολου του χυμου!!!Eχουμε ξαναπεί για αυτό το μαγαζί.|
Παράρτημα του Μεσογέιων 208 & Πατησίων 175.
Δηλαδή ξεπέτε, πολύ μέτριες ως χάλια γκόμενες, τυπικές υπηρεσίες, πάντως τρώς μπρίζόλα
στο καταστημα τησ Μεσογέιων 208 τρως μπριζολα με βυζομαλαξις! μια κοπελα ξανθια δε θυμαμαι ονομα... μιλφ καργα και σβησιμο της φωτιας στο βαθυ λαρηγγη και ρουφηγμα ολου του χυμου!!!
'Eλλη το όνομα αυτής
ναι μια παρτολοτσιμπουκογλυφτρα!!!!μια κοντολα..με βυζους..λετε;;
αν ειναι αυτη συμπληρωνω...γλειφει ΄΄ οτι βρισκει μπροστα της΄΄