- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
πολύ σωστός!, κορυφαίες φραπεδιάρες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αλλά ο πολύς φραπές βλάπτει. Χρειάζονται και ζωϊκές πρωτεΐνες ("μπριζόλα").
πολύ σωστός!, κορυφαίες φραπεδιάρες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αλλά ο πολύς φραπές βλάπτει. Χρειάζονται και ζωϊκές πρωτεΐνες ("μπριζόλα").
πολύ σωστός!
πολύ σωστός!
που ειναι ρε οι ενημερωσεις σου?σταματησαν τα λαδια και οι πουδρες?ελεος...ειπαμε να σταματησεις να πηγαινεις,να κανεις οικονομια αλλα ολα εχουν και ενα οριο..
Η Ταμαρα που χαθηκε?Έχεις καμιά ενημέρωση από Τζόντι;
Έφερε καμιά θεραπεύτρια;; Όποτε την παίρνω τηλέφωνο, μου λέει από Δευτέρα, μεθαύριο κ.λπ.
Είναι κι άλλες ειδικευμένες στον φραπέ. Η ομάδα από πρώην Οικονόμου ήταν/είναι εξαιρετική. Βερόνικα, Ναταλή, Ειρήνη (νυν Μαρίνα), κορυφαίες φραπεδιάρες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αλλά ο πολύς φραπές βλάπτει. Χρειάζονται και ζωϊκές πρωτεΐνες ("μπριζόλα").
oικονομική κρίση. αυτό το μήνα έχω να πάω και σε 2 γάμους και 2 βαφτίσια..
τέλος
Η Ταμαρα που χαθηκε?
αυτή νομίζω είχε ανοίξει δικό της μαγαζί στην Πατησίων στο υψος της ΑΣΟΕΕ
δεν περπατησε, το έκλεισε και τώρα την ψάχνουμε...
εχει παρει κανεις την κινεζα που βαζη αγγελια στης εφημεριδες; δοκιμαστε ειναι πολυ καλη την πηρα και μου αρεσε 80 ευρω το μενου εχει.
ενημερωση απο πατησιων 314! γινοταν παρελαση απο γκομενες!! ονοματα μην ρωτησετε..θα σας γελασω...αλλα ηταν οι περισοτερες μικρουλες..προτιμησα μια σιτεμενη, ονοματι τζενη, μικροκαμωμενη γυρω στα 35, δουλευε πριν στο κωλονακι , στο οποιο μου ειπε οτι ειναι κανονικο μπριζολαδικο! με το που εβγαλε το...κομπινεζον μου ηρθε μια μποχα...αστα να πανε!! το εκανα στα γρηγορα και εφυγα βολιδα!! ειναι ντροπη σ'αυτα τα μαγαζια να μην κανουν ντουζ αμεσωσ μετα τον πελατη ..τι διαολο? βαριουντε να πλυθουν μερικες....
ετσι που κανουν θα χασουν πελατες........
πόση ώρα;
την πήρες σπίτι σου ή ήρθε στον χώρο σου;
Ποια η διαφορά μεταξύ των δύο?
ΩΡΟΣ ιδανικός για σωματική ευεξία, πλησίον Κάραβελ, έμπειρες Ελληνίδες μασέζ σας βοηθούν να δραπετεύσετε
από το άγχος της καθημερινότητας
ΕΥ ΖΗΝ Πατησίων 175, 4ος όροφος, πλατεία Αμερικής και Natural Life Κηφισίας 76, 4ος,
Αμπελόκηποι δυο ολοκληρωμένες προτάσεις για τη χαλάρωσή σας
ΑΝΟΙΞΑΜΕ νέο studio massage, προσφέρουμε μασάζ, για ξεκούραση - χαλάρωση και ένα πρωτότυπο V.Ι.Ρ. and Soap massage, για γυναίκες και άνδρες, (πλατεία Βικτωρίας).
ξέρει κανείς τίποτα για αυτά τα ιδρύματα? πλησιον καραβελ ...που δηλαδη ακριβως??