You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μάγκες, μετά από πολύ καιρό, λέω να πάω για μια ...χειρομάλαξη σπέσιαλ. Έχετε κάτι να προτεινετε κάπου κοντά μου, Άνω Πατήσια για τώρα?
πατησιων 314
γαλατσιου 1.
κανε και μια ενημερωση, γιατι, ετοιμαζομε και εγω....
Η προσωπική μου γνώμη για Βίκυ είναι οτι ειναι μπαζομιλφπατησιων 314 δεν ξερω καμια σοφια αν και παω συχνα με βιζαρες ειναι η βικη μιλφ και λιγα κιλακια παραπανω αλλα αξιζει.κατα καιρους εχει και κατι φρεσκα ...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Τελικά πήγε κανείς Ιουλιανού για b2b; Εγώ πήγα χτύπαγα και δεν άνοιγαν.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη ματζαρου η ξανθια κανει φραπε ποιοτητας αν και ακουγωντε διαφορα οπως η τζοντι στην σκρα η ασπασια στη δεριγνυ και η ελεανα στην ξενοπουλου καθως και αγγελικη της ιλιαδος νομοιζω πως ειναι η καλυτερες για μενα στο ειδος αυτο γιατι το ζουνε.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και κατι ακομα για ματζαρου η δυο παλιες που ειναι εκει η ξανθια και η καστανη κανουν διπλο με φουλ προγραμα επιλεκτηκα ομως πρεπει να εισαι τακτηκος πελατης ομως και σου προσφερουν ωραιες στιγμες πριν δυο χρονια ειχανε ενα βουλγαρακι ξανθο οποιος θυματε το ειχαν βαλει στο λουκι και κανανε και τριδιπλο, αυτα για ενημερωση απο αυτα που ξερω εγω.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
και κατι ακομα για ματζαρου η δυο παλιες που ειναι εκει η ξανθια και η καστανη κανουν διπλο με φουλ προγραμα επιλεκτηκα ομως πρεπει να εισαι τακτηκος πελατης ομως και σου προσφερουν ωραιες στιγμες πριν δυο χρονια ειχανε ενα βουλγαρακι ξανθο οποιος θυματε το ειχαν βαλει στο λουκι και κανανε και τριδιπλο, αυτα για ενημερωση απο αυτα που ξερω εγω.
η ξανθιά στα νιάτα της πρέπει να ήταν πολύ όμορφη.
τώρα είναι στάνταρ 50+, απλά φάινεται οτι έχει κάνει πολλα σιδερώματα (πλαστικές) στα μούτρα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειναι πειραιωτησα απο χατζηκυριακιο ηταν γκομενα φοβερη ειναι περιπου 45 χρονων και τωρα κρατιεται καλα.
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
ενημερωση απο πατησιων 314! γινοταν παρελαση απο γκομενες!! ονοματα μην ρωτησετε..θα σας γελασω...αλλα ηταν οι περισοτερες μικρουλες..προτιμησα μια σιτεμενη, ονοματι τζενη, μικροκαμωμενη γυρω στα 35, δουλευε πριν στο κωλονακι , στο οποιο μου ειπε οτι ειναι κανονικο μπριζολαδικο! με το που εβγαλε το...κομπινεζον μου ηρθε μια μποχα...αστα να πανε!! το εκανα στα γρηγορα και εφυγα βολιδα!! ειναι ντροπη σ'αυτα τα μαγαζια να μην κανουν ντουζ αμεσωσ μετα τον πελατη ..τι διαολο? βαριουντε να πλυθουν μερικες....
ετσι που κανουν θα χασουν πελατες........
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
ενημερωση απο πατησιων 314! γινοταν παρελαση απο γκομενες!! ονοματα μην ρωτησετε..θα σας γελασω...αλλα ηταν οι περισοτερες μικρουλες..προτιμησα μια σιτεμενη, ονοματι τζενη, μικροκαμωμενη γυρω στα 35, δουλευε πριν στο κωλονακι , στο οποιο μου ειπε οτι ειναι κανονικο μπριζολαδικο! με το που εβγαλε το...κομπινεζον μου ηρθε μια μποχα...αστα να πανε!! το εκανα στα γρηγορα και εφυγα βολιδα!! ειναι ντροπη σ'αυτα τα μαγαζια να μην κανουν ντουζ αμεσωσ μετα τον πελατη ..τι διαολο? βαριουντε να πλυθουν μερικες....
σε ποιό απο όλα στο κολωνάκι δουλευε?
Δημοκρίτου, Π.Ιωακειμ, Ορίμου, Μαντζάρου?
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
zero βγαλε το π. ιωακειμσε ποιό απο όλα στο κολωνάκι δουλευε?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
σε ποιό απο όλα στο κολωνάκι δουλευε?
ααα....θα σε γελασω....δεν ρωτησα...
μουφα αδερφε , ζητανε 100-120 και ΑΝ φας.Με Συγγρου 12 ξερη κανεις τη πεζει?
αν εχεις ξαναπαει και σε ξερει καποια, αλλαζει...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μουφα αδερφε , ζητανε 100-120 και ΑΝ φας.
αν εχεις ξαναπαει και σε ξερει καποια, αλλαζει...
Aρα συμπερασμα..........Παιδια να επιδιωξετε να γινετε γνωστοι
Οι αγνωστοι δεν τρωνε μενουν νηστικοι!!!!!!!!
αν μιλαγε η συνειδηση μου,αυτο θα ελεγε...Aρα συμπερασμα..........Παιδια να επιδιωξετε να γινετε γνωστοι
Οι αγνωστοι δεν τρωνε μενουν νηστικοι!!!!!!!!
μολαταυτα , καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του.
στη ματζαρου η ξανθια κανει φραπε ποιοτητας αν και ακουγωντε διαφορα οπως η τζοντι στην σκρα η ασπασια στη δεριγνυ και η ελεανα στην ξενοπουλου καθως και αγγελικη της ιλιαδος νομοιζω πως ειναι η καλυτερες για μενα στο ειδος αυτο γιατι το ζουνε.
Έχεις καμιά ενημέρωση από Τζόντι;
Έφερε καμιά θεραπεύτρια;; Όποτε την παίρνω τηλέφωνο, μου λέει από Δευτέρα, μεθαύριο κ.λπ.
Είναι κι άλλες ειδικευμένες στον φραπέ. Η ομάδα από πρώην Οικονόμου ήταν/είναι εξαιρετική. Βερόνικα, Ναταλή, Ειρήνη (νυν Μαρίνα), κορυφαίες φραπεδιάρες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αλλά ο πολύς φραπές βλάπτει. Χρειάζονται και ζωϊκές πρωτεΐνες ("μπριζόλα").
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66