jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει θρεντ...τα περισσοτερα ειναι εδω :
Εδώ είναι 5-6 τα γνωστα τού κέντρου. Τα υπόλοιπα? Εγώ μιλάω κάθε μαγαζί να έχει χωριστό thread
Υπαρχει θρεντ...τα περισσοτερα ειναι εδω :
Εδώ είναι 5-6 τα γνωστα τού κέντρου. Τα υπόλοιπα? Εγώ μιλάω κάθε μαγαζί να έχει χωριστό thread
και πως είναι εμφανισιακά η Βίκυ?
Οποισδηποτε θελει μπορει να ανοιξει θρεντ για οποιοδηποτε μασατζιδικο θελει,Ρε παιδιά γιατί δεν δημιουργούμε ένα thread για κάθε μασατζίδικο? Ετσι θα ενημερώνουμε και θα ενημερωνόμαστε αμεσότερα για τα μαγαζιά που μας ενδιαφέρουν. Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο thread θα πάρει μια ανάσα. Τί λέτε?
μπορεις βρε φιλε να μου περιγραψεις πως ειναι αυτη η Νικολ?Ούτε να το ξανακούσω αυτό το μαγαζί.
Τη περασμένη εβδομάδα πετάχτηκα από εκεί και πήρα (τί το ήθελα) τη Νικόλ που πίστευα ότι στη 2η φορά θα είναι βελτιωμένη από υπηρεσίες. Αφήστε τα να πάνε παιδιά. Πολύ σπαστική ούτε φραπέ δε μου εκανε αυτη τη φορα μαλλον ήθελε εξτρα 20. Ε οχι και 20αρικο για ενα κωλοφραπέ ρε γαμώτο. Πως το έχουν δει ετσι? Ασε που δε με αφηνε να την ακουμπήσω. Ρε ουστ. Μακρια από εκει. Α, οι υπόλοιπες του μαγαζιού πλεον είναι μπάζα. Άστα τη πάτησα άσχημα και πέταξα τα λεφτά μου Εννοείται ότι ούτε από έξω δε ξαναπερνάω. Προσοχή μη τη πατήσετε με αυτή τη Νικόλ. Από εμφάνιση καλή και υπόσχεται πολλά αλλά μέσα ξεπέτα και το πάιζει παρθενόπη και ότι δήθεν είναι περαστική ψάχνει δουλειά και ότι δε θα κάνει καριέρα εκεί. Ρε άντε στο μπαμπάκα σου μαλάκω.
Οποισδηποτε θελει μπορει να ανοιξει θρεντ για οποιοδηποτε μασατζιδικο θελει,
δεν υπαρχει περιορισμος.
καλημερα!Φίλε iblis το γνωρίζω απλά έλεγα μήπως γινόταν αυτό από κάποιον admin και δινόταν γραμμή ώστε τα θεματα που αφορούν το κάθε μασατζίδικο να μπαίνουν στο αντίστοιχο thread ώστε να ξαλαφρώσει και το συγκεκριμένο thread που έχει ξεχειλωσει λίγο
καλημερα!
θα ηταν καλο να μην τα περιμενουμε ολα στο πιατο.
πιστευω οτι αν κανεις την αρχη και ανοιξεις ενα δυο θεματα,
θα ξεφορτωθει το παρων θρεντ και θα ακολουθησουν κι αλλοι.
ξη γραμμη σπανια τηρηται και το ξερουμε , αλλιως δε θα χρειαζομασταν τους ρυθμιστες .
η γραμμη των ρυθμιστων εννοω...ό,τι νά ΄ναι.....
φιλε aggel2004 μια παρακληση..και πως είναι εμφανισιακά η Βίκυ?
Mελαχροινη σλαβα
Σπαθατο κορμι, αν και εχει βαλει μερικα κιλακια απο εποχης Κουμανουδη,
εχει πολυ λευκο δερμα,ομορφο προσωπο που τονιζεται απο το κοντο κουρεμα.
Πατερ εχεις δικιοφιλε aggel2004 μια παρακληση..
διαβασε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2816.0]εδω[/url], σχετικα με την χρησιμοποίηση παραθεσεων.
μονο ετσι θα μπορουν ολοι να καταλαβαινουν πού αναφερεσαι. διαφορετικα χανονται ολιγον τα νοήματα..
ευχαριστω..