pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κι εγω εχω προβλημα,μολις χυσουν 3 φορες μετα θελουν αλλες τοσες αλλα με σκουερτ...Συνήθως παρεξηγούνται αν δε το κάνω
κι εγω εχω προβλημα,μολις χυσουν 3 φορες μετα θελουν αλλες τοσες αλλα με σκουερτ...Συνήθως παρεξηγούνται αν δε το κάνω
κι εγω εχω προβλημα,μολις χυσουν 3 φορες μετα θελουν αλλες τοσες αλλα με σκουερτ...
κι εγω εχω προβλημα,μολις χυσουν 3 φορες μετα θελουν αλλες τοσες αλλα με σκουερτ...
5-10 cm απόσταση απ τις πίπες είναι μόνοη εριναλ γιατι δεν ποσταρει εδω καθολου;σνομπαρει τα ανταγωνιστικα θρεντ ή δεν της αρεσουν τα γλειφοκωλια και ετσι;
η εριναλ γιατι δεν ποσταρει εδω καθολου;σνομπαρει τα ανταγωνιστικα θρεντ ή δεν της αρεσουν τα γλειφοκωλια και ετσι;
τοσα χρονια γλειφει πουτσους λεω μπας και θελει να δοκιμασει και νεες εμπειριες εδω με τον ιοαννη τον ιπποτη.....πουτσους θελει να γλυφει οχι κωλους
Σαν τον σερ Στέφανο?δεν ξερω αυτο το ιοαννης μου κανει πολυ ιπποτικο....
τετοια φαση με μια διαφορα....ο σερστεφανος ειμαι σιγουρος πως κανει σεξ με ολο το σαβουαρ βιβρ....ζαμπουνης και ετσι....συγνωμη ωραια μου δεσποινις μου μπορω να τοποθετησω το πεος μου για λιγο εντος της πρωκτικης σας κοιλοτητας;μπορω να σας γλειψω λιγο την πρωκτικη σας σχισμη;Σαν τον σερ Στέφανο?
τι ειν τουτοΔανάη γαμείς κανάν πούτσο?
α εμεις το χαμε απο παλια εθιμο.....α βρε τρομαρα σας ... μαθατε και το anal rimming ... τοχατε και στο χωριο σας....
α βρε τρομαρα σας ... μαθατε και το anal rimming ... τοχατε και στο χωριο σας....
Βρωμάνε έντονα; Δεν πίνεις πολυ νερό; Λόγω βόδυμπιλντιγκ το λέωΜου είπε ότι από τότε που άρχισα το bodybuilding και τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής πλέον τα ούρα μου βρομάνε έντονα.