ραντεβου στον δρ. απολυτο, το ιατρειο του ειναι στην κολωκυνθουςποτε ξρκιναμε θεραπεια γιατι φοβαμαι και το τρειτο βημα που θα ειναι φαρμακερο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνοιξα αυτό το θέμα για όλους τους φαν του anal rimming (γλείψιμο κωλοτρυπίδας).
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να μου το κάνουν μόνο οι γυναίκες το anal rimming (και όχι πολύ βαθύ).
Μου το έκανε παλιά και η γυναίκα μου, μέχρι που μια μέρα ξεχάστηκα και αερίστηκα και μετά έπαθε ένα ψυχολογικό ψιλό σόκ...και δεν δέχεται πλέον να μου το ξανακάνει..
Έτσι ελπίζω να βρω κάποια εθελόντρια εδώ μέσα... γιατί τα C.T. και οι επαγγελματίες και τα call girl που προσφέρουν anal rimming είναι πολύ σπάνια και πολύ ακριβά...
Πριν μου κάνουν το anal rimming, μου αρέσει σαν προκαταρτικό να μου γλείφουν το στήθος-μετά τον πούτσο -και μετά τις μπάλες και μετά να πηγαίνουν για πλούσιο anal rimming. Δεν μου αρέσει όμως το βαθύ anal rimming.
Μου αρέσουν οι γυναίκες με λεπτά άκρα και με περιποιημένα και καθαρά πόδια και νύχια γιατί λίγο πριν χύσω μου αρέσει ιδιαίτερα το Footjob (ποδομαλακία).
Αυτό βέβαια (ποδομαλακία)δεν μου το στερεί η γυναίκα μου και της αρέσει αλλά δυστυχώς πλέον μου έχει κόψει εντελώς και μου στερεί να της κάνω golden shower (urolagnia), που παλιά της άρεσε πολύ. Μου είπε ότι από τότε που άρχισα το bodybuilding και τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής πλέον τα ούρα μου βρομάνε έντονα. Ενώ παλιά μετά το σεξ την πήγαινα στην μπανιέρα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Ελπίζω να βρω εδώ μέσα μια εθελόντρια και σε αυτό. Τόσες ανώμαλες υπάρχουν..
Είμαι 100% υγιής και κάνω κάθε 4 μήνες ανάλυση αίματος και αυτό το λέω για να μην ανησυχεί η κάθε υποψήφια εθελόντρια.
Ελπίζω να μην πέσω πάνω σε καμία φεμινίστρια...
ρε τι γινετε στον κοσμο και εμεις γαμαμε κανα κωλο, καναμε κ μια παρτουζα καποτε κ λεμε οτι ειμαστε μπροστα.... :S
Εισαι σιγουρος για αυτα που λες?Ελπίζω να βρω εδώ μέσα μια εθελόντρια και σε αυτό. Τόσες ανώμαλες υπάρχουν..
Είμαι 100% υγιής
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
αυτος θα με παει απευθειας στον δευτερο κυκλο ειναι φαφουτολαγνος :Sραντεβου στον δρ. απολυτο, το ιατρειο του ειναι στην κολωκυνθους
ααα ολα κιολα!αυτος θα με παει απευθειας στον δευτερο κυκλο ειναι φαφουτολαγνος :S
δεν αμφισβητουμε ποτε τον ειδικο!
και ο απολυτος ειναι δοκτωρ της μερεντολογιας και της φαφουτολογιας και κανει και μεταπτυχιακα τωρα τελευταια και στην κε κε κεκεκεκεκεκε δισμολογια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ααα ολα κιολα!
δεν αμφισβητουμε ποτε τον ειδικο!
και ο απολυτος ειναι δοκτωρ της μερεντολογιας και της φαφουτολογιας και κανει και μεταπτυχιακα τωρα τελευταια και στην κε κε κεκεκεκεκεκε δισμολογια
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Άνοιξα αυτό το θέμα για όλους τους φαν του anal rimming (γλείψιμο κωλοτρυπίδας).
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να μου το κάνουν μόνο οι γυναίκες το anal rimming (και όχι πολύ βαθύ).
Μου το έκανε παλιά και η γυναίκα μου, μέχρι που μια μέρα ξεχάστηκα και αερίστηκα και μετά έπαθε ένα ψυχολογικό ψιλό σόκ...και δεν δέχεται πλέον να μου το ξανακάνει..
Έτσι ελπίζω να βρω κάποια εθελόντρια εδώ μέσα... γιατί τα C.T. και οι επαγγελματίες και τα call girl που προσφέρουν anal rimming είναι πολύ σπάνια και πολύ ακριβά...
Πριν μου κάνουν το anal rimming, μου αρέσει σαν προκαταρτικό να μου γλείφουν το στήθος-μετά τον πούτσο -και μετά τις μπάλες και μετά να πηγαίνουν για πλούσιο anal rimming. Δεν μου αρέσει όμως το βαθύ anal rimming.
Μου αρέσουν οι γυναίκες με λεπτά άκρα και με περιποιημένα και καθαρά πόδια και νύχια γιατί λίγο πριν χύσω μου αρέσει ιδιαίτερα το Footjob (ποδομαλακία).
Αυτό βέβαια (ποδομαλακία)δεν μου το στερεί η γυναίκα μου και της αρέσει αλλά δυστυχώς πλέον μου έχει κόψει εντελώς και μου στερεί να της κάνω golden shower (urolagnia), που παλιά της άρεσε πολύ. Μου είπε ότι από τότε που άρχισα το bodybuilding και τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής πλέον τα ούρα μου βρομάνε έντονα. Ενώ παλιά μετά το σεξ την πήγαινα στην μπανιέρα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Ελπίζω να βρω εδώ μέσα μια εθελόντρια και σε αυτό. Τόσες ανώμαλες υπάρχουν..
Είμαι 100% υγιής και κάνω κάθε 4 μήνες ανάλυση αίματος και αυτό το λέω για να μην ανησυχεί η κάθε υποψήφια εθελόντρια.
Ελπίζω να μην πέσω πάνω σε καμία φεμινίστρια...
φίλε αν με ρωτούσες πέρσι ήξερα κάποια που μιλούσαμε περιστασιακά και με παρακαλούσε-ικέτευε για golden shower... αλλά εμένα δεν μου άρεσε και έλεγα όχι
τώρα χαθήκαμε να στην έστελνα να ...
ΥΓ για ανάλ ριμμινγκ δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να έλεγε όχι
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
πα πα πα
πολλα προβληματα με την συζηγο ρε τυπο , χωρισε την ,
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
καμια για ενα απλο ασπρισμα δεν εχειςφίλε αν με ρωτούσες πέρσι ήξερα κάποια που μιλούσαμε περιστασιακά και με παρακαλούσε-ικέτευε για golden shower... αλλά εμένα δεν μου άρεσε και έλεγα όχι
τώρα χαθήκαμε να στην έστελνα να ...
ΥΓ για ανάλ ριμμινγκ δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να έλεγε όχι
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
πα πα πα
ευτυχως που υπαρχουν πουτανες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΣΠΑ
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
φιλαρακο σε εσωσα...
αυτη απο τι λεει κανει κωλογλυφαδες...
Γλύψιμο κωλότρυπας ( Δίνω )
αυτη απο τι λεει κανει κωλογλυφαδες...
Γλύψιμο κωλότρυπας ( Δίνω )
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τι του λες βραδιάτικα?πα πα πα
θες να τον φορτωθούμε εδω μέσα και να ανοίγει θέματα όπως : Την χώρισα γιατί δεν μου έγλειφε τον κώλο?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
τι του λες βραδιάτικα?
θες να τον φορτωθούμε εδω μέσα και να ανοίγει θέματα όπως : Την χώρισα γιατί δεν μου έγλειφε τον κώλο?
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
οπα ρε τυπε παλι εδω ? σταθερη αξια ο συναγωνηστης , οποια πετρα να σηκωσεις , τσουπ απο κατωδεν την βρηκα τυπε
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
πα πα πα
ή χέστην...
μα να την κατουρησει θελει...ή χέστην...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
μα να την κατουρησει θελει...
κραταει το ''καλο΄΄ εκπληξη για το τελος....δεν το αποκάλυψε για να μην τον παρεξηγήσει το forum
A! αναλριμινγκ είναι το γλύψιμο της κωλότρυπας? Κοίτα ρε ορολογία που έμαθα σήμερα!!! ;)
Όταν λές ότι αερίστηκες τι ακριβώς εννοείς ?
Ρεύτηκες η έκλασες ??
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
A! αναλριμινγκ είναι το γλύψιμο της κωλότρυπας? Κοίτα ρε ορολογία που έμαθα σήμερα!!! ;)
Όταν λές ότι αερίστηκες τι ακριβώς εννοείς ?
Ρεύτηκες η έκλασες ??
ναι και γω ..,γηρασκω αει διδασκομενος ;)
Οσο για τον αερισμο φανταζομαι κανα παραθυρο θα ανοιξε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K