Μια χαρά φαίνεται αυτή......φιλαρακο σε εσωσα...
αυτη απο τι λεει κανει κωλογλυφαδες...
Γλύψιμο κωλότρυπας ( Δίνω )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
A! αναλριμινγκ είναι το γλύψιμο της κωλότρυπας? Κοίτα ρε ορολογία που έμαθα σήμερα!!! ;)
ναι ναι κοιτα στην επομενη γκομενα οπυ θα φασωθεις πες της το , : "gκαβλα μου πριν σε γαμησω εισαι για αναλριμινκθουμε παρεα ?" και να δεις τι θα σου πει
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
φιλαρακο σε εσωσα...
αυτη απο τι λεει κανει κωλογλυφαδες...
Γλύψιμο κωλότρυπας ( Δίνω )
καλο μουνάκι δε λέω αλλά πολλά ζητάει...δεν εχουμε κυπριακό εισόδημα...
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
αυτη σου κανει?
Είναι τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα που δείχνει σεβασμό στους fan της και κάνει δωρεάν live!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Κατα την γνώμη μου να το κάνει ο αντρας στην γυναίκα αυτο είναι πολυ αισθισιακο και καυλοτικο,τωρα εαν το κάνει η γυναικα ειναι τελειως αντιαισθητικο,δεν ξέρω γιατη δεν θα δεχομουν ποτε να μου το κανει καποια....μονο εγω να το κάνω ,και τσάμπα
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Κατα την γνώμη μου να το κάνει ο αντρας στην γυναίκα αυτο είναι πολυ αισθισιακο και καυλοτικο,τωρα εαν το κάνει η γυναικα ειναι τελειως αντιαισθητικο,δεν ξέρω γιατη δεν θα δεχομουν ποτε να μου το κανει καποια....μονο εγω να το κάνω ,και τσάμπα
Κάτσε ρε σαμ , εξήγησε μας το λίγο ... Λίγο άδικο μου ακούγεται ...
Και τι θα κάνεις αν , για παράδειγμα , μια κοπέλα που την γουστάρεις τρελά σε παρακαλέσει γονατιστή με την γλώσσα έξω να σε γλύψει ? Θα της στερήσεις αυτή την ηδονή ενώ την αγαπάς ?
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Κάτσε ρε σαμ , εξήγησε μας το λίγο ... Λίγο άδικο μου ακούγεται ...
Και τι θα κάνεις αν , για παράδειγμα , μια κοπέλα που την γουστάρεις τρελά σε παρακαλέσει γονατιστή με την γλώσσα έξω να σε γλύψει ? Θα της στερήσεις αυτή την ηδονή ενώ την αγαπάς ?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Eχω τον τροπο κυριε στέφανε ;) αλλα δεν νομιζω να υπάρχει κοπέλα....Μονο καυλι θέλουνΚάτσε ρε σαμ , εξήγησε μας το λίγο ... Λίγο άδικο μου ακούγεται ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι ανωμαλίες θα ακούσουμε θεέ μου...
Ρε στο μπου βρίσκομαι ή στο κατηχητικό της ενορίας μου ?
Μπουρδέλα και νεοσυντηρητισμός πάνε μαζί ?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε στο μπου βρίσκομαι ή στο κατηχητικό της ενορίας μου ?
Μπουρδέλα και νεοσυντηρητισμός πάνε μαζί ?
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλό το anal rimming, αλλά θα το κάνεις στον γκόμενο που γουστάρεις πολύ και που έτσι κ αλλιώς τον φιλάς και τον γλείφεις παντού και ενοείται στο κάνει κ αυτός..
Παντού , χωρίς anal rimming δεν νοείται ? Έτσι δεν είναι ?
Αλλά , έχω μια απορία ... Έτσι όπως το γράφεις υπονοείς ότι εσύ το κάνεις μόνο αν σου το ανταποδώσει ο άντρας ?
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 16
τι δε νοείται ρε τύπε;πρέπει να είναι πολύ σπέσιαλ από πολλές απόψεις το γκομενάκι για να το σκεφτώ αν θα
φαντάσου αυτές, δε συχαίνονται να γλείφουν τριχωτούς κώλους; :S
φαντάσου αυτές, δε συχαίνονται να γλείφουν τριχωτούς κώλους; :S
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Eχω τον τροπο κυριε στέφανε ;) αλλα δεν νομιζω να υπάρχει κοπέλα....Μονο καυλι θέλουν
1. Όχι , κύριε - sir , παρακαλώ - είναι τίτλος ... Πως η μουμπ θέλει να είναι μεγαλειοτάτη ... Και όχι , δεν με έχρισε εκείνη ...
2. Μονο καυλι θέλουν ? Αλλιώς τα λέει η Beyoncé ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τι δε νοείται ρε τύπε; 1. πρέπει να είναι πολύ σπέσιαλ από πολλές απόψεις το γκομενάκι για να το σκεφτώ αν θα
2. φαντάσου αυτές, δε συχαίνονται να γλείφουν τριχωτούς κώλους; :S
1. Έ , καταρχήν για σπέσιαλ περίπτωση μιλάμε ...
2. Μην το βλέπεις απο τη δική σου σκοπιά , για αυτές χαρά τους είναι ...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 16
οκ πάσο τότε
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει κανείς που να γλείφει άπλυτο κώλο?
Άμα τον θες πολύ κάποιον σ'αρέσει πολύ η σκέψη να του κάνεις κάτι που δεν του το ΄χει κάνει άλλη γυναίκα..και με το anal rimming είναι πολύ πιθανό αυτό.. Επίσης ο άντρας είναι που πρέπει να κάνει πρώτα την κίνηση , ώστε να βρεθεί η αφορμή να το συζητήσετε να δεις πως το βλέπει..Δεν λέει να πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος, μερικοί δεν το συζητάνε καν να εκθέσουν την κωλοτρυπίδα τους..
Άμα τον θες πολύ κάποιον σ'αρέσει πολύ η σκέψη να του κάνεις κάτι που δεν του το ΄χει κάνει άλλη γυναίκα..και με το anal rimming είναι πολύ πιθανό αυτό.. Επίσης ο άντρας είναι που πρέπει να κάνει πρώτα την κίνηση , ώστε να βρεθεί η αφορμή να το συζητήσετε να δεις πως το βλέπει..Δεν λέει να πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος, μερικοί δεν το συζητάνε καν να εκθέσουν την κωλοτρυπίδα τους..
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει κανείς που να γλείφει άπλυτο κώλο?
Εντάξει , συμφωνώ ... Αλλά η ερώτηση μου παραμένει . Το κάνεις εσύ , εφόσον ο άντρας της ζωής σου (ή ένας απ' αυτούς ) στο ζητήσει , χωρίς να περιμένεις να στο ανταποδώσει , να σε γλύψει δηλ. και εκείνος ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K