Ησουν από μικρός ηλίθιος ή έγινες τώρα που μεγάλωσες?
Δεν ξέρω κ πόσο είσαι,για να σε πάρω κ με το μαλακό,μη μου πάθεις τπτ..
Έχεις καταλάβει γτ σου τη λέω ή θες να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου?
Καταρχήν κάνεις μία άσχετη παράθεση απο κάτι που έγραψες για Νάγια,ενώ έχω να την αναφέρω κάτι χρόνια.Κ μετά με λες κ βλάκα..δε γαμιέται?Μάλλον μπερδεύτηκες από τη σύγχηση.
Μετά λες ότι έγραψα κριτική για μία την οποία έχουν πάρει 4, χωρίς χρόνια παρουσία.Αφού ο ένας από τους 4 είμαι εγώ κ μάλιστα με 9 χρόνια παρουσία.Στα πόσα χρόνια δλδ θες να αρχίσω να γράφω κριτικές?Πες μου να το κανονίσω ρε παιδί μου.Μη σου χαλάω κ την αισθητική..
Μετά σε χάλασε που την τράβηξα φωτογραφίες κ τις πόσταρα.Τίποτε άλλο σε χαλάει??Να μην το ξανακάνω ρε αγαπούλα.
Μετά σε χάλασε πάλι που άνοιξα θέμα για το Μάτζικ.Κ για την Αλίκη είχα ανοίξει,τα κονομάω από παντού,ε??
Μετά γράφεις οτι είναι φιλαράκος μου ο Μακεδόνας,οτι κάνω παραμάγαζα...
Πώς τα κατάλαβες όλα αυτά ρε θηρίο??Πώς μας ξεσκέπασες έτσι??Αϊνστάιν μου εσύ!!Φτου φτου μη σε βασκάνω,Τετραπέρατος είσαι!!
Γραφεις μετά κ μερικά ψεματάκια,μάλλον για να κερδίσεις τα ουδέτερα μέλη?Τη συμπαθεια του κοινού?Ότι δλδ την υπερασπίζομαι κ κάνω επίθεση σε άλλα μέλη...Επίθεση κάνω σε όσους με υποτιμούν τύπε.Εμένα κ τη νοημοσύνη μου.Εκτός αν ξεχνάς τι κατινίστικα έχεις γράψει..
Και ναι,σε είχα σε εκτίμηση,αλλα με τα τελευταία σου καφριλίκια,έχω χάσει κ την εκτίμηση κ το σεβασμό.
Διάβαζα άδολα τις κριτικές σου,αλλά με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι κρίνεις τους άλλους με βάση τις δικές σου εμπειρίες.Οπότε μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πώς εκεί που έβαλα εγώ 5,εσύ έβαλες 8.Εκτός κ αν είσαι ο Κουασιμόδος ρε παιδί μου κ σου φάνηκε τόσο όμορφη.Οπότε πάσο.
Έιχα πει να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου,αλλά όταν είδα ότι με αποκάλεσες "τυχαίο",μου γύρισαν τα μυαλά.
Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξανααναφερθείς σε μένα,για να λήξει κάπου εδώ,γτ δε φταίνε κ οι υπόλοιποι να διαβάζουν
τις ασυναρτησίες σου..