Θησέας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 366
- Πόντοι
- 281
Λες να μας αποφεύγει; δεν νομίζωμε τυχαίους τα κάνει τα ραντεβού μην ασχολείσαι.
Λες να μας αποφεύγει; δεν νομίζωμε τυχαίους τα κάνει τα ραντεβού μην ασχολείσαι.
ειναι και αυτος ενας τροπος διαφήμισης ;) αρκετα πιασαρικοςΤελικά ρε παιδιά , αν η κοπέλα δεν γράφει στο νήμα , δεν απαντάει στα πμ για ποιο λόγο το άνοιξε το νήμα ? Για να τσακωνεστε μεταξύ σας ? Πενήντα τόσες σελίδες και οι πληροφορίες για τη κοπέλα ελάχιστες .
εδώ έχει Face control...Τελικά ρε παιδιά , αν η κοπέλα δεν γράφει στο νήμα , δεν απαντάει στα πμ για ποιο λόγο το άνοιξε το νήμα ? Για να τσακωνεστε μεταξύ σας ? Πενήντα τόσες σελίδες και οι πληροφορίες για τη κοπέλα ελάχιστες .
ETSI ETSI γνωστο το κολποακριβώς!ίντριγκα,αυτή με την σειρά της δημιουργεί περιέργεια και η περιέργεια πελατεία.
ακριβώς εδώ έχει ΚΑΙ face control μεταξύ των άλλωνεδώ έχει Face control...
αν δεν εισαι ζηλιαρης ;) και εισαι καλο παιδι εχεις ελπιδες να παρεις τηλεφωνο ;) αρκει να εισαι πολυ μορφωμενοςΜα αν δεν έχει ελεύθερο χρόνο θα μπορούσε να το κάνει σε κλειστό κύκλο , όπως υποθέτω έκανε πριν ανοίξει νήμα . Αν σου λέει μπορώ τη τάδε μέρα τις τάδε ώρες κλπ
ακριβώς!ίντριγκα,αυτή με την σειρά της δημιουργεί περιέργεια και η περιέργεια πελατεία.
Ακριβώς όπως τα λες είναι.Τα ραντεβού που κάνει είναι ελάχιστα, για αυτό υπάρχουν και λίγες κριτικές. Επειδή μιλάω μαζί της μπορεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρες
Τύποι δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας ούτε έχω διαβάσει και τις 55 σελίδες του νήματος, αυτό που ξέρω είναι πως Έστειλα pm και μετά από μερικές μέρες μου απάντησε με το πρόγραμμα της, τηλέφωνο, το δωράκι της και πιο ξενοδοχείο προτιμά. Επίσης μου πρότεινε μέρα και ώρα που μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα εγώ οπότε το ραντεβού δεν έκατσε. Θα το κανονίσω σίγουρα στο σύντομο μέλλον γιατί φαίνεται πολύ ξύπνιο κορίτσι και μάλλον με κανονική δουλειά.
καμία κριτική δεν έχετε γράψει και οι 2 σας που να θάβετε κάποια κοπέλα ή να αναφέρετε κάτι μεμπτό.Ακριβώς όπως τα λες είναι.
μπα :- πολλες ερωτησεις κανεις ;) και μαλλον δεν εισαι καλο παιδιΠυρηνικός επιστήμονας είμαι , λες να τα καταφέρω ??? Χαχαχαχά
καμία κριτική δεν έχετε γράψει και οι 2 σας που να θάβετε κάποια κοπέλα ή να αναφέρετε κάτι μεμπτό.
Και εγώ στην θέση τους θα στο έδινα!
μια διαπίστωση έκανα...οτι οι κριτικές σου είναι όλες με καλά λόγια.Αυτό,τέλος!Μην ψάχνεσαι...τα υπόλοιπα που γράφεις είναι άτοπα.Χωρίς παρεξήγηση... ή έχεις Πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς οπότε αποφάσισες να παριστάνεις τον ντετέκτιβ του μπου, ή σε πονάει πραγματικά πολύ που δεν σου στέλνει το νούμερο της. Όσο για τις κακές κριτικές, λυπάμαι εάν σε στεναχωρώ αλλά είναι 100% οι περιγραφές των ραντεβού μου και πως πραγματικά αισθάνθηκα. Εάν Εσύ ψάχνεις την λούμπα βιζιτα για να έχεις λόγο να κραξεις, με υγειά σου. Εγώ ψάχνω πως θα περάσω Καλά και ευτυχώς για μένα, δυστυχώς για εσένα, φόλα δεν έφαγα ακόμα.