Καλησπέρα στην ομήγυρη !!!! Συνάντηση με την κορασίδα προ ολίγων ημερών. Ήμουν στους τυχερούς που έστειλε το τηλέφωνο της και ομολογώ πως το ραντεβού κλείστηκε αρκετά εύκολα (στο Bill). Ραντεβού της μιας ώρας φυσικά, επειδή ήταν το πρώτο ραντεβού μαζί της και δεν ήξερα πως θα πήγαινε. Διάβασα για τα 2ωρα ραντεβού και άνω, αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να ρισκάρει κανείς πολύωρα ραντεβού (τουλάχιστον αρχικά), παρά μόνο όταν είναι σίγουρος ότι τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο, τόσο από υπηρεσίες όσο και από χημεία με την κάθε κοπέλα. Η Μαριτίνα είναι ένα όμορφο αεράτο δροσερό κορίτσι, προφανώς είναι όσων ετών λέει, με έντονα χαρακτηριστικά (μαύρο ίσιο μαλλί, χειλάρες για ρούφηγμα, μάτια μεγάλα σαγηνευτικά), δεν την λες petite αλλά σίγουρα καλλίγραμμη είναι, με έναν τέλεια σχηματισμένο κώλο που είναι για πολλές "καταδύσεις" και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη δίπλα σου με το νεανικό της ντύσιμο. Μόλις βγήκε από το μπάνιο, η κάβλα χτύπησε κόκκινο !! Φορούσε ένα κόκκινο δαντελωτό κορμάκι και ψιλές γόβες. Ανεβαίνει στο κρεβάτι και ξεκινάμε ένα άνευ προηγουμένου μπαλαμούτι. Φίλαγα όπου έβρισκα, ρουφούσε ότι έβρισκε στο διάβα της και κατέληξε σε μία βαθιά πίπα, που τον εξαφάνιζε όλον στο στόμα της. Φτυσίματα, παιξίματα, γλύψιμο αρκετό με ρούφηγμα στα μπαλάκια όπως γουστάρω πολύ. Στα μείον ίσως το μικρό στήθος (μου αρέσουν από 2,5άρια και πάνω), με piercing και στις 2 ρώγες, που όμως σηκώνονται εύκολα και στο γλύψιμο παιχνιδίζει στο στόμα σου το piercing. Κάποια στιγμή με βλέπει που έχω χτυπήσει κόκκινα και μου λέει να μου περάσει προφυλακτικό. Της λέω ότι είναι η σειρά μου να ανταποδώσω το στοματικό που μου έκανε και αυτό μην το ξεχάσει κανένας σας !!!! Αν δεν αφιερώσετε χρόνο γλύφοντας αυτό το υπέροχο μουνί, τότε τσάμπα τα λεφτά ...... Έχυσε 2 φορές και μόλις ολοκλήρωσε τη 2η, με αυτή τη ζεστή ανάσα που έχουμε όλοι μας μόλις χύσουμε και η ώρα της τρέλας που λέω εγώ για τις γυναίκες, σηκώνεται ψάχνοντας την τσάντα της για προφυλακτικό λέγοντας μου "γάμα με τώρα". Εκεί δεν λες ποτέ όχι ..... Το τέλος ήρθε πάνω στο στήθος της, που με μια πολύ απλή αλλά συνάμα λάγνα κίνηση, άπλωσε ομοιόμορφα τα χιλιάδες σπερματοζωάρια που βγήκαν από μέσα μου. Δεν παίχτηκε 2ος γύρος γιατί χτύπησε το κινητό μου και έκανα τη μαλακία και το σήκωσα ..... Φυσικά την πλήρωσα για ολόκληρο το ραντεβού (έμεναν 20 ακόμη λεπτά περίπου), γιατί τσίπης δεν υπήρξα ποτέ και ο 2ος γύρος δεν παίχτηκε εξαιτίας μου. Μου υποσχέθηκε βέβαια ότι θα αναπληρώσει το χαμένο γύρο την επόμενη φορά. Εν κατακλείδι πέρασα πολύ όμορφα, νομίζω ότι περάσε και αυτή και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της το Μαριτινάκι. Να περνάμε καλά και να γαμάμε ακόμη καλύτερα, όσο μπορούμε ακόμη .....