Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 604
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.563
Πόντοι
2.256
Μάγκες , αν θέλετε να πιασετε ψιλή κουβεντούλα για το γιουβαρλάκι που σφουγγαρίζει το πάτωμα με τα βυζια της, κάντε το στο νημα της... Εδώ η κουβεντα και το νημα αφορά άλλη κοπέλα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.493
Πόντοι
216
Αν έχεις την τόλμη, στείλε τον ισχυρισμό σου και στο νήμα της Στεφανίας να τον διαβάσει.
Η Στεφανία δεν κάνει ακαποτη σε καμία περίπτωση.
Με ξέρει πολύ καλά και το έχει δει και η ίδια ότι δεν έχω εύκολα ερέθισμα με προφυλακτικό και αφού πλήρωσα 120, της έδειξα και έξτρα 50€ και μετά 70€ για ακαποτη. Είπε ότι δεν το κάνει σε κανέναν ανεξάρτητα και αρνήθηκε με επιχειρήματα υγείας και το επέτυχε με το βλέμμα και τεχνική.
Μετά από αυτή τη διπλή άρνηση για έξτρα, σε αυτό το σημείο πιστεύω προσωπικά μόνο την Στεφανία.
Την μάλωσα, "γιατί μωρή μου πήρες γυμνή?". Είπε δεν θα το ξανακάνει.
Ας αλλάξουμε θέμα. Εδώ είναι της Ίριδας. Η κοπέλα δεν διαμαρτήρεται αλλά δεν είναι σωστό να γράφουμε για άλλες

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.407
Πόντοι
3.172
Μάγκες , αν θέλετε να πιασετε ψιλή κουβεντούλα για το γιουβαρλάκι που σφουγγαρίζει το πάτωμα με τα βυζια της, κάντε το στο νημα της... Εδώ η κουβεντα και το νημα αφορά άλλη κοπέλα
Εύστοχη παρατήρηση, μία σελίδα ολόκληρη άνευ ουσίας..

Εγώ όμως, θα επεκτείνω την παρατήρηση, (θα διαπιστώσετε εύκολα τη διαφορά συμπεριφοράς της Ίριδας) κάνοντας τον εξής συλλογισμό:

Αν τολμούσαν να κάνουν ακριβώς το ίδιο (μια εντελώς άσχετη συζήτηση) στο νήμα της σεξεργάτριας, για μια "συνάδελφο" της, φαντάζεστε τη συνέχεια??

Το bulling, η απαξίωση κ η αποδοκιμασία από την ίδια και τους αγαπούληδες (που θα επιστράτευε σε μηδέν χρόνο), θα ήταν κατακλυσμιαία..

Χαϊδεύονται κ βαυκαλίζονται ολημερίς μεταξύ τους, ρηχοί, ανώριμοι κ επιφανειακοί, προσπαθούν με άοσμα κ άχρωμα τσιτάτα κ βίντεο να επιπλεύσουν, ισοπεδώνοντας κάθε έννοια σκέψης, εγκλωβισμένοι στην περιδίνηση μιας διαχρονικής παθογένειας..

Την εντοπίσατε τη διαφορά συμπεριφοράς της Ίριδας??

Εγώ είμαι μέσα.. :hi:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
IRiS Massage

Find & Love your inner self

Μέσα σε μια Συνεδρια, από εμένα θα λάβεις:
Bubbles Massage
Head Massage
Χαλαρωτικές πιέσεις
Και μετά, ξεκινάμε... " τα λάδια"
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage

Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 80€
90' / 100€
120' / 120€

Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€

Εξυπηρετώ Θεσσαλονίκη, σε:
Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
από Δευτέρα έως Παρασκευή,
από τις 12:00 έως τις 0:00
Late night μετά τις 23:00 +10€
Σάββατο & Κυριακή κλειστά
(Κατόπιν συνεννόησης)

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, όλη την εβδομάδα, με μήνυμα στο Viber 6943865816
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IRiS Massage

Find & Love your inner self

Μέσα σε μια Συνεδρια μπορεις να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω είδη μασάζ:

Aromatherapy Relax Massage
Balinese Massage
Sport Massage
Foot Massage - Ρεφλεξολογία
Head Massage

Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 50€
90' / 70€
120' / 90€

Έξτρα Υπηρεσίες:
(Προαιρετικές, δεν συμπεριλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα)
Hand job +15€
Foot job + 10€
Blow job + 20€
Rim + 30€

Εξυπηρετώ Θεσσαλονίκη, σε:
Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
από Δευτέρα έως Παρασκευή,
από τις 12:00 έως τις 0:00
Late night μετά τις 23:00 +10€
Σάββατο & Κυριακή κλειστά
(Κατόπιν συνεννόησης)

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, όλη την εβδομάδα, με μήνυμα στο Viber 6943865816
Επειδή απ'οτι είδα τελευταία έχει γίνει αρκετή συζήτηση για καλύτερες τιμές κλπ. να υπενθυμίσω πως η κοπέλα από τις 10 Οκτωβρίου έχει ανακοινώσει και δεύτερο πρόγραμμα με πιο χαμηλές τιμές, το παραθέτω παραπάνω, φυσικά με μειωμένες υπηρεσίες.
Αν θέλει η κοπέλα μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει σε περίπτωση που κάτι έχει αλλάξει σε κάποιο από τα προγράμματα.

OP
OP
Irida ?

Irida ?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
1.264
Πόντοι
201
:rose: Καλησπέρα
Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους

Επεξεργάζομαι τα προγράμματα και τις τιμές

Ισχύουν και τα δύο προγράμματα, με το Σώμα με Σώμα μασαζ και με τα πιο απλά μασάζ.

Μου είπατε να καταργήσω τη 1,5 ώρα, αλλά σκέφτομαι πως πολλούς εξυπηρετεί η 1,5 ώρα, διότι θέλουν λίγο παραπάνω από 1 ώρα αλλά δεν έχουν στη διάθεσή τους 2 ώρες. Και μου ζητάτε 1,5 ώρα Συνεδρία, οπότε νομίζω πως θα δυσαρεστουσε να την καταργήσω.

Θα προσθέσω κάποια πράγματα σε καινούριες αναρτήσεις και θα τα δημοσιεύσω.

Και οι τιμές φυσικά θα αλλάξουν.

Ευχαριστώ πολύ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom