Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida ?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 621
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.461
Πόντοι
3.172
Ίριδα, χαίρομαι για τα αντανακλαστικά σου, λειτούργησες με ενσυναίσθηση, αλτρουισμό, σοβαρότητα κ επαγγελματισμό..

Ο νέος σου τιμοκατάλογος, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ανανεωμένος, απογαλακτισμένος από τις καταχρηστικές παθογένειες των Αθηνών και προσιτός.

Αποκλειστικά για το 4ήμερο της Black Friday προτείνω μικρή προσαρμογή (ceteris paribus) :
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:​
60' / 60€
90' / 75€
120' / 90€
θα είσαι sold out από τώρα !

Τροχάδην επανέρχομαι στις ανακοινώσεις σου. Με μια πρόχειρη ματιά, το πρόγραμμα των 90΄ (καλώς το κράτησες - εκτιμώ θα εξελιχθεί σε popular) διαμορφώνεται αρχικά σε χαμηλότερη τιμή, ενώ εκτός του βασικού προγράμματος, περιλαμβάνει 2 επιπλέον υπηρεσίες (χαίρομαι που ακολούθησες την πρότασή μου) και 2 εκτονώσεις.

Συνεπώς με € 90 απολαμβάνεις, (πέρα από το βασικό πρόγραμμα) επιπλέον edging, μασάζ προστάτη κ 2 εκτονώσεις, το όφελος ανέρχεται σε (10+10+15) € 35.

Φανέρωσες μύχιες πτυχές του χαρακτήρα σου, καθώς όπως γνωρίζουμε η Θεσ/νίκη έχει πολύ μικρότερο ανταγωνισμό, από εκείνον της Αθήνας..

Κ μόνο για τους ανωτέρω λόγους, αξίζει να γνωρίσουμε εσένα κ τις υπηρεσίες σου..

Λυπάμαι μόνο, που είμαι μακριά για να τις απολαύσω άμεσα !

Αναφανδόν ΝΑΙ ! :rose:

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
323
Πόντοι
20
Την βρήκατε καλή και αγαθή και την υποδεικνύεται πώς να κάνει την δουλειά τής...
Μπράβο σάς έμμεσα την παρουσιάζετε σαν ένα άτομο το οποίο δεν γνωρίζει καθόλου αυτό που κάνει...
Παίζει να είναι τό μοναδικό νήμα στο σάιτ που έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί μανατζαρεοι...
Προφανώς φταίει και η ίδια διότι από την καλοσύνη, την ανάγκη,δεν σας αντιπαραθέτει....

ΥΓ. Όταν πάτε σέ κάποιο μαγαζί που ξέρετε ότι κάνει πολύ καλό καφέ, υποδεικνύεται στον μπαριστα και πώς νά τό κάνει;;;

Και να συμπληρώσω πως δεν είμαι αγαπουλης καμιάς από εδώ, απλά έχω την άλλη άποψη...

Και από ότι φαίνεται αυτό θά τελειώσει μόνο αν σάς βαρεθεί η ίριδα ή καταφέρετε να τίς κάνετε τίς συνεδρίες της στο 50ρικο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom