kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.461
- Πόντοι
- 3.172
Ίριδα, χαίρομαι για τα αντανακλαστικά σου, λειτούργησες με ενσυναίσθηση, αλτρουισμό, σοβαρότητα κ επαγγελματισμό..
Ο νέος σου τιμοκατάλογος, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Ανανεωμένος, απογαλακτισμένος από τις καταχρηστικές παθογένειες των Αθηνών και προσιτός.
Αποκλειστικά για το 4ήμερο της Black Friday προτείνω μικρή προσαρμογή (ceteris paribus) :
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
60' / 60€Ο νέος σου τιμοκατάλογος, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Ανανεωμένος, απογαλακτισμένος από τις καταχρηστικές παθογένειες των Αθηνών και προσιτός.
Αποκλειστικά για το 4ήμερο της Black Friday προτείνω μικρή προσαρμογή (ceteris paribus) :
Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
90' / 75€
120' / 90€
θα είσαι sold out από τώρα !
Τροχάδην επανέρχομαι στις ανακοινώσεις σου. Με μια πρόχειρη ματιά, το πρόγραμμα των 90΄ (καλώς το κράτησες - εκτιμώ θα εξελιχθεί σε popular) διαμορφώνεται αρχικά σε χαμηλότερη τιμή, ενώ εκτός του βασικού προγράμματος, περιλαμβάνει 2 επιπλέον υπηρεσίες (χαίρομαι που ακολούθησες την πρότασή μου) και 2 εκτονώσεις.
Συνεπώς με € 90 απολαμβάνεις, (πέρα από το βασικό πρόγραμμα) επιπλέον edging, μασάζ προστάτη κ 2 εκτονώσεις, το όφελος ανέρχεται σε (10+10+15) € 35.
Φανέρωσες μύχιες πτυχές του χαρακτήρα σου, καθώς όπως γνωρίζουμε η Θεσ/νίκη έχει πολύ μικρότερο ανταγωνισμό, από εκείνον της Αθήνας..
Κ μόνο για τους ανωτέρω λόγους, αξίζει να γνωρίσουμε εσένα κ τις υπηρεσίες σου..
Λυπάμαι μόνο, που είμαι μακριά για να τις απολαύσω άμεσα !
Αναφανδόν ΝΑΙ !
Συνεπώς με € 90 απολαμβάνεις, (πέρα από το βασικό πρόγραμμα) επιπλέον edging, μασάζ προστάτη κ 2 εκτονώσεις, το όφελος ανέρχεται σε (10+10+15) € 35.
Φανέρωσες μύχιες πτυχές του χαρακτήρα σου, καθώς όπως γνωρίζουμε η Θεσ/νίκη έχει πολύ μικρότερο ανταγωνισμό, από εκείνον της Αθήνας..
Κ μόνο για τους ανωτέρω λόγους, αξίζει να γνωρίσουμε εσένα κ τις υπηρεσίες σου..
Λυπάμαι μόνο, που είμαι μακριά για να τις απολαύσω άμεσα !
Αναφανδόν ΝΑΙ !