Για να ξηγιόμαστε, άμα μας καθόταν, όλοι θα της περνάγαμε ένα μανίκι! Αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, όταν μου την έδειξε συνάδελφος στην δουλειά του είπα: Κοσοβάρικο σκουπίδι, πήγε Γερμανία βρήκε πλούσιο γαμιά κι ήρθε Ελλάδα να κάνει προώθηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαριγκόνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 3.346
Εγω θα πηγαινα και για δευτερο δεν εχω προβλημα.Για να ξηγιόμαστε, άμα μας καθόταν, όλοι θα της περνάγαμε ένα μανίκι! Αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, όταν μου την έδειξε συνάδελφος στην δουλειά του είπα: Κοσοβάρικο σκουπίδι, πήγε Γερμανία βρήκε πλούσιο γαμιά κι ήρθε Ελλάδα να κάνει προώθηση.
Εγω θα πηγαινα και για δευτερο δεν εχω προβλημα.
Σου κερνάω και την δεύτερη γύρα, την δικιά μου!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 3.346
Φειςμπουκ εχει;; βαζω το ονομα της και μου βγαζει κατι ασχετες κοσοβαρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σ' αρεσε και πολυ απο τι καταλαβα.Σου κερνάω και την δεύτερη γύρα, την δικιά μου!!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.833
- Πόντοι
- 3.656
Σου κερνάω και την δεύτερη γύρα, την δικιά μου!!
Φαντάζομαι εσύ θα πηδάς καλύτερη απ'αυτήν
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 1.406
Φαντάζομαι εσύ θα πηδάς καλύτερη απ'αυτήν
Για τα γούστα μου, ναι πηδάω πολύ καλύτερη από αυτήν!
kwnstantinidouviolet
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2023
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Το είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.Κατσε ρε καρνταση δεν καναμε σοσιαλ χθες..
1)Εχω ανηψακι ξαδερφου.. που ειναι 14 χρονων και εχει καμια 250αρια φολοουερς..αυτη στα 24 λες να ειχε ενενηντα;;
2) Εχει δει της φωτο που εχει πριν ενα χρονο;; λες να εβγαζε τετοιες φωτο για 90 ατομα;;
3) Ξερεις καμια γυναικα στα 24 της να εχει ινστα με 90 φολοουερς..εγω δεν εχω δει ποτε καμια.
4) Κυκλοφορει σε ακριβα μερη στα νησια βγαζει φωτο εχει τελειο σωμα και προσωπο και δεν θα τα δειξει στο ινστα;; μονο αμα ηταν σε κανα ιραν, ιρακ, αφγανισταν δεν θα το εκανε.
Μην τρωτε τον παπα ολο ηταν στημενο για να παρει την δημοσιοτητα που πηρε.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.849
- Πόντοι
- 6.946
Πρόγραμμα και τιμή.
kopritakos 96
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Οι Αλβανίδες είναι οι μόνες γυναίκες που κάπως τρώγοντε στο ελλαντα..άμα δεις ομορφούλα σερβιτόρα σε καφέ η ταμία σούπερ μάρκετ η σε φούρνο κατα99,99τα εκατό αλβανίδες είναι γεννημένες Ελλάδα.οι ελλεινιδες απλά είναι χιλιόμετρα πίσω σε ομορφια-χαρακτηρα-προσωπικοτητα
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα…Οι Αλβανίδες είναι οι μόνες γυναίκες που κάπως τρώγοντε στο ελλαντα..άμα δεις ομορφούλα σερβιτόρα σε καφέ η ταμία σούπερ μάρκετ η σε φούρνο κατα99,99τα εκατό αλβανίδες είναι γεννημένες Ελλάδα.οι ελλεινιδες απλά είναι χιλιόμετρα πίσω σε ομορφια-χαρακτηρα-προσωπικοτητα
kopritakos 96
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Γιατί διαφωνείς;είναι κάπου ανώτερες οι ελλεινιδες και δεν το βλέπουμε;Τί διαβάζουμε εδώ μέσα…
JusticeForAllGR
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το ειχε κλειστο για να μην βλεπει ο επι/τιας τι συμβαινει κ οτι του τα τρωει με υον γκαου … trust me. Γίνονται σκηνικά κ παρτε ποπ κορν ,,,,Το είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.
slaz
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
αν θεωρειτε οτι ο επι/τιας ειναι ο γκαου που ηταν στο γυπεδο- λαθος…. αλλος ηταν κ ηταν κλειστο για να μην το βλεπει ο ρεαλ σπονσορ …. θα εχουμε θεμαΤο είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.
slaz
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
μπα φτανανε τα λεφτα του σπονσορα…. ο γκαου επιχειρηματιας απο τα lindl…. μονο στον ολυμπιακο τον ξερουν κ αν….Μπορεί να έπεσαν έξω τα καράβια του δικού της και να την έβγαλε στο κλαρί
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 2.356
μουναρα ειναι οτι και να λες....ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΗΝ ΚΣΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ..
Να πω οτι ηταν και καμια μουναρα ναι η τύπισσα έχει οκ ωραίο πρόσωπο αλλά κωλο 0 βυζι φτιαχτο και με κακη δουλειά...
ΑΛΛΆ ΈΧΕ ΧΑΡΗ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΦΊΡΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΛΛΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΥΤΆ
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
απο πιτα που δε τρως βεβαια αν θες πες δε σαρεσει αν θες πετα την και στα σκουπιδια.....
100.000 ανθρωποι που εχουν γουστο διαφωνουν μαζι σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε οκ εγινε μαζικη η ακολουθηση και οχι μονο απο ελλαδα ρε τυποι...Eντωμεταξυ εχει κατι προφιλ, μπαμ κανουν οτι ειναι φεικ. και βλεπω απο εμενα που εχω κανα 4χιλ. οτι λιγοι την ακολουθουν.
εδω εμας καθε μερα μας ακολουθουν 20 ψευτικες τσοντες μπας και φανε καμια πεησεηφ η παρουν συνδρομη στο ονληφανς τους
trelozitianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ξεκαθαρα μαριγκονα... πιο βρωμικο βλεμμα δεν εχω δει... σε προδιαθετει σε αλλα βρωμικα παιχνιδια! τυχερος ο επιχειρηματιας πριν την δειξουν στο ΣΕΦ... τωρα θα την πληρωνει πολλα παραπανωΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις