Νέα

Μαριγκόνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (7 μέλη και 73 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
Εντάξει, η τυπισσα εκτός του ότι διαθέτει ομορφιά, βγάζει μια απίστευτη αρχοντιά και ένα προσγειωμένο στυλακι την ώρα που βλέπει το ματριξ του γηπέδου, πιθανότατα δε θα χάσει τη μπάλα με τη δημοσιότητα που θα κρατήσει 2-3 μέρες. Μοναδική παραφωνία ο καγκουροεπιχειρηματιας από τα Λιοσσια αλλά περί ορέξεως.....
αν ειχατε ιδεα απο σλαβες θα ξερατε οτι αυτος ειναι ο κανονας αλλα μεινετε εσεις με τις ελλεηνιδες... τωρα αν τελικα εχει αλβανικο αιμα θα φανει αλλα δε την κοβω για τετοια.

οπως εγραψαν και στο τουιτερ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ με φωτογραφια αυτον και αυτην μαζι. "τυπικο βαλκανιο ζευγαρι"
και οποιος καταλαβε καταλαβε...

βολεψτε την κυρα σουλα εσεις και κλαψτε που ενας "χειροτερος" απο εσας γαμαει τετοια σουφρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρέξανε όλοι οι πυρφόροι να κάνουν φολλου μια τυπισα που δεν θα γαμησουν ποτέ, και που δεν κοιτάει κοινούς θνητούς, αλλά επιχειρηματίες, αθλητές κλπ
το ματι δεν εβλαψε ποτε κανεναν τυπε....

απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενα να χαφτει οτι βλεπει στα σοσιαλ

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
183
Πόντοι
0
ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΗΝ ΚΣΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ..
Να πω οτι ηταν και καμια μουναρα ναι η τύπισσα έχει οκ ωραίο πρόσωπο αλλά κωλο 0 βυζι φτιαχτο και με κακη δουλειά...
ΑΛΛΆ ΈΧΕ ΧΑΡΗ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΦΊΡΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΛΛΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΥΤΆ
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
570
Πόντοι
96
56Κ και συνεχίζουμε... Θα φτάσει τα 100Κ σε 2 μέρες 1 μέρα...

Τραίνο πάει. Η Τούνη θα τραβάει τα βυζιά της

1731745918876.png

radical

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Επιφυλάσσομαι λίγο για την αξιοπιστία της αλλά μάλλον είναι

1000010818.jpg

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Αδερφέ τόσους είχε. Στο λέω γιατί της έκανα αίτημα στο ινστα και το είδα. Και το είχε κλειστό.

Να το εκμεταλευτεί θέλει. Καθόλου περιεργο δεν είναι.
Κατσε ρε καρνταση δεν καναμε σοσιαλ χθες..
1)Εχω ανηψακι ξαδερφου.. που ειναι 14 χρονων και εχει καμια 250αρια φολοουερς..αυτη στα 24 λες να ειχε ενενηντα;;

2) Εχει δει της φωτο που εχει πριν ενα χρονο;; λες να εβγαζε τετοιες φωτο για 90 ατομα;;

3) Ξερεις καμια γυναικα στα 24 της να εχει ινστα με 90 φολοουερς..εγω δεν εχω δει ποτε καμια.

4) Κυκλοφορει σε ακριβα μερη στα νησια βγαζει φωτο εχει τελειο σωμα και προσωπο και δεν θα τα δειξει στο ινστα;; μονο αμα ηταν σε κανα ιραν, ιρακ, αφγανισταν δεν θα το εκανε.

Μην τρωτε τον παπα ολο ηταν στημενο για να παρει την δημοσιοτητα που πηρε.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.321
Πόντοι
1.056
Τραίνο πάει. Η Τούνη θα τραβάει τα βυζιά της

1731745918876.png
Το 80 % πάντως των προφίλ που την ακολουθούν είναι τούρκικα ονόματα. Έγινε viral και στην Τουρκία; :think:
Μάλλον θα εμφανίστηκε και σε τουρκικές αθλητικές ιστοσελίδες γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται η τόσο μεγάλη αύξηση σε Τούρκους ακόλουθους.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.321
Πόντοι
1.056
Καύλωσε κι ο παππούς :tooth:

Στην εμφάνιση της στην εκπομπή της Σκορδά δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο στο γήπεδο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Το 80 % πάντως των προφίλ που την ακολουθούν είναι τούρκικα ονόματα. Έγινε viral και στην Τουρκία; :think:
Μάλλον θα εμφανίστηκε και σε τουρκικές αθλητικές ιστοσελίδες γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται η τόσο μεγάλη αύξηση σε Τούρκους ακόλουθους.
Αγοραζουν φολοουερς... και ετσι τσιμπανε κι αλλοι και ακολουθουν,γινεται χρονια αυτο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Η μαριγκονα ειναι η αποδειξη ποσο αγαμητοι και σαλιαρηδες εχουν γινει οι Ελληνες...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ετσι ειπε η δικια μου βλεποντας το ινστα και δεν με επαιρνε να μην συμφωνησω. :confused:

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
183
Πόντοι
0
Η μαριγκονα ειναι η αποδειξη ποσο αγαμητοι και σαλιαρηδες εχουν γινει οι Ελληνες...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ετσι ειπε η δικια μου βλεποντας το ινστα και δεν με επαιρνε να μην συμφωνησω. :confused:
Δίκιο εχει

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.340
Πόντοι
446
Αν δεις στο Twitter, όντως έγινε viral στη Τουρκία. Κάτι tweets από τούρκικο λογαριασμό πήρε 200k likes.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Δικιο αδικο δεν μου επαιρνε να πω το αντιθετο.. μαλιστα μου ειπε, δεν πιστευω να την ακολουθεις; οχι λεω ουτε καν την προσεξα
Ενταξει μου λεει και την ακολουθησε. :confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.321
Πόντοι
1.056
Αν δεις στο Twitter, όντως έγινε viral στη Τουρκία. Κάτι tweets από τούρκικο λογαριασμό πήρε 200k likes.
Το υποψιάστηκα. Από όλους αυτούς τους ακόλουθους στο instagram της, το πολύ 5000 είναι Έλληνες. Οι υπόλοιποι 95.000 είναι Τούρκοι και διάφορες άλλες εθνικότητες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Το υποψιάστηκα. Από όλους αυτούς τους ακόλουθους στο instagram της, το πολύ 5000 είναι Έλληνες. Οι υπόλοιποι 95.000 είναι Τούρκοι και διάφορες άλλες εθνικότητες.
Εναν εναν τους κοιτουσες;; :embarrased: θα σε πηρε καμια ωρα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Eντωμεταξυ εχει κατι προφιλ, μπαμ κανουν οτι ειναι φεικ. και βλεπω απο εμενα που εχω κανα 4χιλ. οτι λιγοι την ακολουθουν.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.321
Πόντοι
1.056
Εναν εναν τους κοιτουσες;; :embarrased: θα σε πηρε καμια ωρα.
Λόγω δουλειάς στον χώρο της διαφήμισης, διαθέτω τα τεχνολογικά εργαλεία να γνωρίζω γρήγορα και εύκολα τέτοιου είδους πληροφορίες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Λόγω δουλειάς στον χώρο της διαφήμισης, διαθέτω τα τεχνολογικά εργαλεία να γνωρίζω γρήγορα και εύκολα τέτοιου είδους πληροφορίες.

Καταλαβα..τα ξυνεις στην δουλεια και σκοτωνεις ετσι την ωρα σου. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom