sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.779
- Πόντοι
- 26.141
ποιον λεγαμε νκροθαφτη? τον απολυτο;Τυπε ο νεκροθαφτης του bou "εφυγε" με 1000αρα μηχανη :S
ποιον λεγαμε νκροθαφτη? τον απολυτο;Τυπε ο νεκροθαφτης του bou "εφυγε" με 1000αρα μηχανη :S
ποιον λεγαμε νκροθαφτη? τον απολυτο;
όχι ρε τύπε :SΤυπε ο νεκροθαφτης του bou "εφυγε" με 1000αρα μηχανη :S
To οποιο ειμαι βεβαιος οτι οδηγουσε η Μινα Αρναουτηoι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.
Ο οποιος δεν θα μαθουμε ποτέ δυστυχως τι απεγινεποιον λεγαμε νκροθαφτη? τον απολυτο;
Δεν μπορεί, θα πρέπει οι διαχειριστές να τοποθετηθούν μετά από αυτή τη πληροφορίαΟ οποιος δεν θα μαθουμε ποτέ δυστυχως τι απεγινε
Κανενας δεν τον ηξερε, κανενας δεν εμαθε τι εγινε
τυπε λες πριν η Μινα να ηταν και σε χαρτοπαικτικη λεσχη?To οποιο ειμαι βεβαιος οτι οδηγουσε η Μινα Αρναουτη
ασχετο:To οποιο ειμαι βεβαιος οτι οδηγουσε η Μινα Αρναουτη
σε οποιοδηποτε ζωο του δωσεις τεστοστερονη θα χοροπηδαει απο τα νευρα και την καυλα οποτε θα παταει τερμα το γκαζι.Τι μυαλα κουβαλανε οι τυποι που σκορπανε τζαμπα τη ζωη τους
Συγγρου
Πρωινες ωρες
Ταχυτητα
Χωρις κρανος.....
Χιλιοειπωμενα πραγματα :S
Η παιδεια φταιει? το παλιο πασοκ που τη διελυσε η το μυαλο του ελληνα ?
σε οποιοδηποτε ζωο του δωσεις τεστοστερονη θα χοροπηδαει απο τα νευρα και την καυλα οποτε θα παταει τερμα το γκαζι.
η λυση δεν ειναι να κανεις χημικο ευνουχισμο απλα να απαγορεψεις ολα τα δικυκλα ως επικινδυνα που ειναι. το παιδακι αν θελει ποδηλατακι σε χωματινη αλανα οχι στο δρομο μηχανες που μετα τα 40χλμ/ωρα ειναι απλα σκοτωστρες
σε οποιοδηποτε ζωο του δωσεις τεστοστερονη θα χοροπηδαει απο τα νευρα και την καυλα οποτε θα παταει τερμα το γκαζι.
η λυση δεν ειναι να κανεις χημικο ευνουχισμο απλα να απαγορεψεις ολα τα δικυκλα ως επικινδυνα που ειναι. το παιδακι αν θελει ποδηλατακι σε χωματινη αλανα οχι στο δρομο μηχανες που μετα τα 40χλμ/ωρα ειναι απλα σκοτωστρες