Νέα

Μαριγκόνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Για να ξηγιόμαστε, άμα μας καθόταν, όλοι θα της περνάγαμε ένα μανίκι! Αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, όταν μου την έδειξε συνάδελφος στην δουλειά του είπα: Κοσοβάρικο σκουπίδι, πήγε Γερμανία βρήκε πλούσιο γαμιά κι ήρθε Ελλάδα να κάνει προώθηση.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.057
Πόντοι
3.346
Για να ξηγιόμαστε, άμα μας καθόταν, όλοι θα της περνάγαμε ένα μανίκι! Αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά, όταν μου την έδειξε συνάδελφος στην δουλειά του είπα: Κοσοβάρικο σκουπίδι, πήγε Γερμανία βρήκε πλούσιο γαμιά κι ήρθε Ελλάδα να κάνει προώθηση.
Εγω θα πηγαινα και για δευτερο δεν εχω προβλημα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.057
Πόντοι
3.346
Φειςμπουκ εχει;; βαζω το ονομα της και μου βγαζει κατι ασχετες κοσοβαρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου κερνάω και την δεύτερη γύρα, την δικιά μου!!
Δεν σ' αρεσε και πολυ απο τι καταλαβα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Μανουλα:erection:

Συνημμένα

• FB_IMG_1731758071675.jpg
    FB_IMG_1731758071675.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
156
Πόντοι
0
Κατσε ρε καρνταση δεν καναμε σοσιαλ χθες..
1)Εχω ανηψακι ξαδερφου.. που ειναι 14 χρονων και εχει καμια 250αρια φολοουερς..αυτη στα 24 λες να ειχε ενενηντα;;

2) Εχει δει της φωτο που εχει πριν ενα χρονο;; λες να εβγαζε τετοιες φωτο για 90 ατομα;;

3) Ξερεις καμια γυναικα στα 24 της να εχει ινστα με 90 φολοουερς..εγω δεν εχω δει ποτε καμια.

4) Κυκλοφορει σε ακριβα μερη στα νησια βγαζει φωτο εχει τελειο σωμα και προσωπο και δεν θα τα δειξει στο ινστα;; μονο αμα ηταν σε κανα ιραν, ιρακ, αφγανισταν δεν θα το εκανε.

Μην τρωτε τον παπα ολο ηταν στημενο για να παρει την δημοσιοτητα που πηρε.
Το είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.

kopritakos 96

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2024
Like
19
Πόντοι
0
Οι Αλβανίδες είναι οι μόνες γυναίκες που κάπως τρώγοντε στο ελλαντα..άμα δεις ομορφούλα σερβιτόρα σε καφέ η ταμία σούπερ μάρκετ η σε φούρνο κατα99,99τα εκατό αλβανίδες είναι γεννημένες Ελλάδα.οι ελλεινιδες απλά είναι χιλιόμετρα πίσω σε ομορφια-χαρακτηρα-προσωπικοτητα

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.342
Πόντοι
2.836
Οι Αλβανίδες είναι οι μόνες γυναίκες που κάπως τρώγοντε στο ελλαντα..άμα δεις ομορφούλα σερβιτόρα σε καφέ η ταμία σούπερ μάρκετ η σε φούρνο κατα99,99τα εκατό αλβανίδες είναι γεννημένες Ελλάδα.οι ελλεινιδες απλά είναι χιλιόμετρα πίσω σε ομορφια-χαρακτηρα-προσωπικοτητα
Τί διαβάζουμε εδώ μέσα…

JusticeForAllGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Το είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.
το ειχε κλειστο για να μην βλεπει ο επι/τιας τι συμβαινει κ οτι του τα τρωει με υον γκαου … trust me. Γίνονται σκηνικά κ παρτε ποπ κορν ,,,,

slaz

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
28
Πόντοι
0

αν θεωρειτε οτι ο επι/τιας ειναι ο γκαου που ηταν στο γυπεδο- λαθος…. αλλος ηταν κ ηταν κλειστο για να μην το βλεπει ο ρεαλ σπονσορ …. θα εχουμε θεμα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
574
Πόντοι
96
Μπορεί να έπεσαν έξω τα καράβια του δικού της και να την έβγαλε στο κλαρί

slaz

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Μπορεί να έπεσαν έξω τα καράβια του δικού της και να την έβγαλε στο κλαρί
μπα φτανανε τα λεφτα του σπονσορα…. ο γκαου επιχειρηματιας απο τα lindl…. μονο στον ολυμπιακο τον ξερουν κ αν….

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.091
Πόντοι
2.356
ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΗΝ ΚΣΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ..
Να πω οτι ηταν και καμια μουναρα ναι η τύπισσα έχει οκ ωραίο πρόσωπο αλλά κωλο 0 βυζι φτιαχτο και με κακη δουλειά...
ΑΛΛΆ ΈΧΕ ΧΑΡΗ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΦΊΡΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΛΛΆ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΥΤΆ
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
μουναρα ειναι οτι και να λες....

απο πιτα που δε τρως βεβαια αν θες πες δε σαρεσει αν θες πετα την και στα σκουπιδια.....

100.000 ανθρωποι που εχουν γουστο διαφωνουν μαζι σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eντωμεταξυ εχει κατι προφιλ, μπαμ κανουν οτι ειναι φεικ. και βλεπω απο εμενα που εχω κανα 4χιλ. οτι λιγοι την ακολουθουν.
ε οκ εγινε μαζικη η ακολουθηση και οχι μονο απο ελλαδα ρε τυποι...

εδω εμας καθε μερα μας ακολουθουν 20 ψευτικες τσοντες μπας και φανε καμια πεησεηφ η παρουν συνδρομη στο ονληφανς τους

trelozitianos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
img_3930-jpeg.1266611
ξεκαθαρα μαριγκονα... πιο βρωμικο βλεμμα δεν εχω δει... σε προδιαθετει σε αλλα βρωμικα παιχνιδια! τυχερος ο επιχειρηματιας πριν την δειξουν στο ΣΕΦ... τωρα θα την πληρωνει πολλα παραπανω :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom