Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.493
- Πόντοι
- 4.546
Με Φαντα μπλε δεν έχασε ποτέ κανείς!Εννοείται τύπε μου
Δεν έχω να φοβάμαι κάτι , πίνω Fanta καθημερινά .
Καί τελειωτικό κρεμπιέδιασμα στα έγκατα
Με Φαντα μπλε δεν έχασε ποτέ κανείς!Εννοείται τύπε μου
Δεν έχω να φοβάμαι κάτι , πίνω Fanta καθημερινά .
Καί τελειωτικό κρεμπιέδιασμα στα έγκατα
Κωλο Αλβανιδα είναι???Τι είναι τούτο ρε παιδιά; Τιμούλα ξέρει κανείς;
Μαριγκόνα: Το πρόσωπο των ημερών έφτασε από τους 97 σε περισσότερους από 30.000 ακόλουθους σε μια ημέρα
Με ανοιχτά social media πλέον η 24χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Κόσσοβο μετρά χιλιάδες θαυμαστέςwww.protothema.gr
Κωλο Αλβανιδα είναι???
Οι Αλβανίδες είναι οι μόνες γυναίκες που κάπως τρώγοντε στο ελλαντα..άμα δεις ομορφούλα σερβιτόρα σε καφέ η ταμία σούπερ μάρκετ η σε φούρνο κατα99,99τα εκατό αλβανίδες είναι γεννημένες Ελλάδα.οι ελλεινιδες απλά είναι χιλιόμετρα πίσω σε ομορφια-χαρακτηρα-προσωπικοτητα
Κάτι τέτοιες τα μέλη του μπου τις βάζουν στην έπαυλη για καθαρίστριεςΜπάζο μεγάλο μαν
1000 χρονια μητσοτακης τυπε!Και εσυ τον έχεις επιλέξει τότε
οχι απαραιτητα.... τα χαρακτηριστικα της σερβικα ειναι περισσοτερο... το οτι υπαρχει και αλβανικο στοιχειο στην περιοχη δε την κανει αυτοματα αλβανιδαΚωλο Αλβανιδα είναι???
Γιατί Κωλο ρε τύπε;Κωλο Αλβανιδα είναι???
Μπράβο φίλε, μαγκιά σου που πας με ωραιότερες. Σου βγάζω το καπέλο.Πάντως οχι σιλικόνες
Γλαστρα ειναι δλδ του πλουσιου φιλου της..που οτι της πει το κανει χωρις να το σκεφτει καν...αυτο λες??Το είχε ιδιωτικό και κράτησε μόνο 90 γνωστούς της επειδή ο επιχειρηματίας άντρας της, σίγουρα την ζήτησε να μην την ακολουθεί κανένας άλλο από ζήλεια πριν χρόνια. Οπότε όλες αυτές τις φωτό τις έβγαζε για πάρτυ τους. Τώρα που ήταν αδύνατο να αποφύγει αυτή τη δημοσιότητα, αφού είναι μαζί 7 χρόνια ξέρει ότι δύσκολα να το παρατήσει για άλλον γιατί δε θα είναι κανένας τυχαίος και θα μπορέσει να ανοίξει πολλές πόρτες για την καριέρα της.
Κωλορατσα ότι χειρότερο υπάρχει σαν ράτσα μετά τους γύφτουςΓιατί Κωλο ρε τύπε;
Μια χαρά είναι οι Αλβανίδες, οι Αλβανοί είναι το πρόβλημα.
Ας μας στέλνουν τις γυναίκες τους να τις γαμάμε και αυτοί να κάθονται στη χώρα τους να τον παίζουν.
Αυτό που τους παίρνει μάτι ο Αργύρης Καμπούρης λες;;εχω βίντεο που τον παίρνει στην τουαλέτα του ΣΕΦ
Πολύ σωστός η τύπισσα ξέροντας πόσα λιγουρια κυκλοφορούν το έστησε μια χαρά.Με μια φωτό από το γήπεδο που μόνο τυχαία δεν ήταν πήρε μέσα σε 2-3 μέρες είδη σχεδόν 150κ.ακολουθους.Ειναι τραγικό πως οι λιγουρηδες κάνουν διάσημες κάτι τέτοιες.Πάω και με ωραιότερες και επιπληρωμη και χωρίς πάω και με χειρότερες αλλά δεν θα ασχοληθώ με ένα μουνι που έφτιαξε όλο αυτό για να διαφμζει αύριο μεθαύριο giveaways και θα βγάζει 5κ επειδή ασχολούνται κάτι ναυαγια μαζί της και παίρνει αξια