rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.029
- Πόντοι
- 3.446
Κατι θα βρεθεί και για εμαςΤι θα κάνετε εσείς; εγω θα πηγαίνω στα αλλα νήματα όπως πάω ήδη για σχόλια.
Έχει αρκετά.
Κατι θα βρεθεί και για εμαςΤι θα κάνετε εσείς; εγω θα πηγαίνω στα αλλα νήματα όπως πάω ήδη για σχόλια.
Έχει αρκετά.
Ψοφια πράγματα και εκειΘα πατε στης Άννας να ερθω κι εγώ; θα γελαμε ωραία.
Έχουμε δημιουργήσει καλη ομάδαΕμείς μόνο γελάμε... ούτε μαλώνουμε ούτε τίποτα.. σαν χαζά.. πολύ μ' αρέσει!
Μέσα στην ομάδα εισαιΚατάλαβα, δεν με θέλετε.
Εννοείται!!Μέσα στην ομάδα εισαι
Είσαι πολύ μπροστά βιτσανώμαλεΔεν ζητας. Στα δίνει μόνη της ότσν είστε στα μέλια. Μετά της γίνεται συνήθεια. Το ίδιο δεν γίνεται και με τους άνδρες; ισότητα ηθελαν, ισότητα και πήραν.
Εσωσε τη ζωη του @Rebirthed Sapiens Sapiens.Αγιο ειχε να αναψει λαμπαδα
Βγηκανε οπλα εχθεςΤι έγινε? καλημέρα εγώ έπεσα νωρίς για ύπνο χθες.........
τελικα το εκανες το νημα master chefΕγώ δεν φεύγω. Θα γράφω (και) εδώ έστω και μόνος μου σε κάθε ευκαιρία.
Νια, νια, νια, νια, νια!
Χθες έπαθα... με αγνοεί ρε συ!Τι έπαθες.. .?
Παιξτο και λιγάκι αδιάφορος να της έρθει έρωτας παραφοροςΚαλα η Μαρια μας αγνοεί καιρό τώρα... για... μιαν άλλη ψυχή έλεγα.. τέλος πάντων..
Καλα η Μαρια μας αγνοεί καιρό τώρα... για... μιαν άλλη ψυχή έλεγα.. τέλος πάντων..
αστα αυτα τα επιστημονικα και βαλε μια συνταγη για παπουτσακια με κιμαΜην στενοχωριέστε φίλοι μου. Εγώ θα σας χαροποιήσω. Μην χάνετε το κέφι σας,
Ωστόσο αν τυχόν σας ενδιαφέρει, γράψτε και καμιά γνώμη στο σμν από γλυφοκώλι και τις μετέπειτα απαντήσεις στο νήμα, διότι η υγεία μας ενδιαφέρει όλους.
Εδώ ναι, εκεί αλλάζει το μενού...
Αααα...κατάλαβα! Τον ροζ πάνθηρα εννοείς.....Τι να σου κάνω που σου αρέσουν οι αγριόγατες......
αυτό εννοώ...... @nothorny
Θηριοδαμαστης ο @nothorny .......