FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Η κοπελλα απηυδησε με μας και εφυγε απο τη χωρα
Δεν ξέρω για λεξικό του Μπαμπ αν το δέχθηκε αλλά χρησιμοποιείτσι ευρεως και εχει γίνει δεκτό. Αντίθετα το Βιτσιανώμαλος δεν είναι πουθενά και αν χρησιμοποιηθεί ή μπει, δεν θα είναι ηχητικά ωραίο αν γινει Βιτσι-ανώμαλος. Δοκίμασέ το λέγοντας το και θα διαπιστώσεις.
Εγώ θα σε λέω βιτσανώμαλος.Η λέξη βίτσια ενδέχεται να προσαρτίζεται στο ανώμαλος παίρνοντας ηχητική ορμή και δύναμη από αυτή για να υπάρχει αποτέλεσμα ενώ ισχύει ότι τα δύο α γίνονται ένα. Σοφά κατασκευασμένη λέξη.
Εγω το ανοιξα αυτο το νημα μεσα στο νημα, αρα η τελικη αποφαση γι' αυτο το υπονημα ειναι δικη μου !!!!Το σημαντικο σε ολη την ιστορια ειναι το εξης.
Η πρωτη λεξη δεν ειναι το βιτσιο αλλα τα βιτσια.
Οποτε τα δυο α γινονται ενα.
Γιατι βιτσια και οχι βιτσιο;
Γιατι σιγα μην εχει μονο ενα βιτσιο ο βιτσιανωμαλος!
Εγώ θα σε λέω βιτσανώμαλος.
Με βλάχικη εσάνς.....
ΒιτσανωμαλςΕγώ θα σε λέω βιτσανώμαλος.
Με βλάχικη εσάνς.....
Οχι ρε ο Βιτσας του ΣυριζαWow. Με τη βιτσα;
BDSM σκηνικο!
Οχι ρε ο Βιτσας του Συριζα
Τοτε θα λεγοταν ΔριτσανωμαλοςΠαλι καλα που δεν ειναι ο Δριτσας.
Ο συντροφος της Τασιας!
Μην αγχωνεσαι Αυτοι μαζευονται σε συγκεκριμενα νηματα ψυχακιδωνΤελικά βρήκα τι φταίει με αρκετούς κατάκοπους δόλιους της ενημέρωσης μπουρδέλων και διαφωνούσαμε. Μετα τα 50 μεταξύ πολλών προβλημάτων, έρχεται κι η πρεσβυωπία οπότε δεν βλέπουν καλά κοντά και υποπέφτουν σε εγκλήματα. Βλέπουν και τα κτήνη ως κούκλες. Αυτά λέει η επιστημονική πλευρά. Όχι εγώ. Τώρα τα περί προμόσιον, φιγούρας γαμίκουλων και περαιτέρω θεωρίες που τρώγονται, ας τα λύσουν μόνοι τους.
Η Μαρία έχει περίοδο γιαυτο εξαφανίστηκε σημερα !
Φιλικά, η Σερβιέτα της!!
Το υποθέτω! Δεν το λέω μετά βεβαιότητας...Μεσα σε ολα εισαι!
Ας ήμουν όντως μέσα στην Μαρία... μια χαρά θα ένιωθα...Μεσα σε ολα εισαι!
Ας ήμουν όντως μέσα στην Μαρία... μια χαρά θα ένιωθα...
Πήγα να γράψω ότι δεν είναι στο χέρι μου αλλά στο πουλί μου... μετα σκέφτηκα ότι τα 150 τα δίνω με το χέρι και όχι με το πουλί, επομένως συμφωνώ!Στο χερι σου ειναι να μπεις!
Προς στιγμής να ξέρεις σε πήραμε για τύπο(από την φωτό)κάτι ανάμεσα σε αποτυχημένο σιντί και τρανσφόρμερ που αναζητά την πραγματική ταυτότητα του...Εμένα μου χαμογέλασε με την φωτογραφία που της έφτιαξα. Είμαι γόης.
Πήγα να γράψω ότι δεν είναι στο χέρι μου αλλά στο πουλί μου... μετα σκέφτηκα ότι τα 150 τα δίνω με το χέρι και όχι με το πουλί, επομένως συμφωνώ!
Από εδώ και πέρα θα τα τυλίγω στο πουλί μου και θα τους λέω να τα πάρουν από εκει...
Αν εκπαιδευσεις το πουλι σου να δινει εκεινο τα λεφτα;
Από εδώ και πέρα θα τα τυλίγω στο πουλί μου και θα τους λέω να τα πάρουν από εκει...
Έξυπνη ιδέα...Από εδώ και πέρα θα τα τυλίγω στο πουλί μου και θα τους λέω να τα πάρουν από εκει...
Η προίκα ή τρύπα φίλε μου Βίτσιοανωμαλε διάλεξε .Η Μαρία είναι ένα αδάμαστο άτι, ένας θηλυκός οδοστρωτήρας ηδονής που όμοιά της δεν υπάρχει. Τι να με κάνει εμένα; αν εχει προίκα όμως θα με ενδιέφερε.