Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
Και αφου αρεσουν τα μπουζουκια στο Μαρακι θα φερουμε και ΡεμοΤα ξερω εχω γνωριμιες..
Και αφου αρεσουν τα μπουζουκια στο Μαρακι θα φερουμε και ΡεμοΤα ξερω εχω γνωριμιες..
Πανεξυπνος και απ τους λιγους που την εχουν απολαυση τη ζωη του..Πολύ ωραία περνούν φαίνεται.
Τον πάω πολύ τον Ψινάκη.
Είναι ευφυέστατος.
Οι παλαιοι ελεγαν πως ολα γινονται εκτος απο του σπανου τα γενια.Πλεον και ο σπανος μπορει να βγαλει γενια.Οποτε....Υπάρχει καραφλό cg με χαίτη;
Ακριβυνε το χαρτι.Τοσα δεντρα πετσοκοβουμε στον ΑμαζωνιοΣήμερα πήρα φέτες βραστή γαλοπούλα κι η εγκεφαλικά νεκρή υπάλληλος με ρώτησε πόσο θέλω για να υπολογίσει τι χαρτί θα πάρει λες και θα χρειαστεί τσουβάλι.
Τα παχη του τα καλλη τουςΈχουν παχύνει πολύ οι γυναίκες στους κωλους τελευταια και φορούν και κολάν. Τι μόδα κι αυτή.
Φυσικά . απαγορεύεται το σεξ με χαμηλή θερμοκρασία;Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Μαρία τώρα που θα χιονίζει μπορούμε να σε δούμε;
Καλησπέρα μωράκι μουΚαλημέρα στη Μαρία του Χιονιά...
Ρωτάει γιατί μπορεί να μην ξέρεις να περνάς αλυσιδεςΦυσικά . απαγορεύεται το σεξ με χαμηλή θερμοκρασία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μωράκι μου
Σουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;Μαρία κάνει κρύο, θα φάμε σουπίτσα; που είσαι περιστεράκι μου;
Με Αραχωβα βολευεσαι;Σουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;
φιλος μου εχει σπιτι στο μπαλι και παει μονο χριστουγεννα , αν σε βολευει παμε εκει.. μη πηγαινω μοναχουληςΣουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;
Φύγαμεφιλος μου εχει σπιτι στο μπαλι και παει μονο χριστουγεννα , αν σε βολευει παμε εκει.. μη πηγαινω μοναχουλης
Γούστα ακριβά εχεις Μαράκι.Θελεις κότερα ελικόπτερα θέλεις οικοπεδαΦύγαμε
Παιδιά αγωνίζομαι για καθαρά μπουρδέλα χωρίς αρρώστειες. Μόλις πήγα σε ένα και τους ξεφτίλισα. Θα μπει σειρά.
Η Μαρία μπαίνει για να με συντηρεί ίσα βάρκα ίσα πανιά έτσι ώστε να με κρατάει εδώ κουλ μην τυχόν και μονομαχήσω στην πραγματικότητα.
Παιδιά αγωνίζομαι για καθαρά μπουρδέλα χωρίς αρρώστειες. Μόλις πήγα σε ένα και τους ξεφτίλισα. Θα μπει σειρά.
Η Μαρία μπαίνει για να με συντηρεί ίσα βάρκα ίσα πανιά έτσι ώστε να με κρατάει εδώ κουλ μην τυχόν και μονομαχήσω στην πραγματικότητα.
Μπουρδελέ το κόμμα σου λαέ!Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!
Όπου και να σε πάνε και οι ανώμαλοι και τα διαμάντια, μόλις βρεθούμε ένα πράγμα θα τραγουδάς...
Μπουρδελέ το κόμμα σου λαέ!
Σουπίτσα έχεις να προσφέρεις;Εισητηριο για μαλβιδες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.Τι όχι ;