Νέα

Mandy Bright Collection

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε φιλε dfwk κανε τροποποιηση στο αρχικο μηνυμα σου...κ βαλε ολα τα λινκ σε ενα ποστ...το εχουμε καταλαβει οτι γουσταρεις αστερακια...ελεος δλδ...καθε 2λεπτο εχεις κ ενα μηνυμα με ενα λινκ...ειναι γελοιο...

OP
OP
dfwk

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
ρε φιλε dfwk κανε τροποποιηση στο αρχικο μηνυμα σου...κ βαλε ολα τα λινκ σε ενα ποστ...το εχουμε καταλαβει οτι γουσταρεις αστερακια...ελεος δλδ...καθε 2λεπτο εχεις κ ενα μηνυμα με ενα λινκ...ειναι γελοιο...
Πιτσιρίκο, το thread ανοίχτηκε από κεκτημένη ταχύτητα και έπρεπε να έχω φύγει εδώ και ώρα.....Τώρα τι σχέση έχουν τα αστεράκια μόνο ένας "γάτος" σαν και εσένα θα το σκεφτότανε. Θα με ενδιέφεραν αν κάθε τέλος του μήνα τα εξαργύρωνα...Το μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι έπρεπε να είναι σε ένα ποστ. Φιλιά

Επισκέπτης
Πιτσιρίκο, το thread ανοίχτηκε από κεκτημένη ταχύτητα και έπρεπε να έχω φύγει εδώ και ώρα.....Τώρα τι σχέση έχουν τα αστεράκια μόνο ένας "γάτος" σαν και εσένα θα το σκεφτότανε. Θα με ενδιέφεραν αν κάθε τέλος του μήνα τα εξαργύρωνα...Το μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι έπρεπε να είναι σε ένα ποστ. Φιλιά
πιτσιρικο θα πεις τον υιο σου...οχι εμενα....
το οτι επρεπε να φυγεις κ καθοσουν στο νετ κ συγκεκριμενα στο μπουρδελα.κομ για ν'ανεβασεις τσοντες...βγαζει ευκολα καποιος συμπερασμα περι τινος προκειται...
οσο για τ'αστερακια....ξερω πολυ καλα τι λεω...κ δυστυχως ή ευτυχως ξερω να κρινω αρκετα σωστα...κ μαλλον δεν κανω λαθος στην περιπτωση σου...αφου δεν υπαρχει θρεντ που να μην εχεις ποστ...τεσπα...δεν μ'απασχολει αυτο...αλλα περισσοτερο το οτι ειναι εσκεμμενο πολλες φορες...
Φιλακια....

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
την προηγουμενη δεκαετια μεγαλο αστερι σε ιταλικες τσοντες!τα τελευταια χρονια χαλασε πολυ...επισης δεν την εχω βρει να στραποναρει αντρα!μονο κατι γκομενες

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ωραια μιλφαρα σε καποιες φωτο μοιαζει την γκομενα - διευθυντρια του Dr. House  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.429
Πόντοι
34.538
την προηγουμενη δεκαετια μεγαλο αστερι σε ιταλικες τσοντες!τα τελευταια χρονια χαλασε πολυ...επισης δεν την εχω βρει να στραποναρει αντρα!μονο κατι γκομενες

Φοβερη γκομενα,αλλοιθωριζει λιγο..
Παντα εψαχνα ταινιες που επαιζε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom