Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο Χάιντερ, οέο;
Μήπως στο λάκκο;
Τι εννοείς "λάκκο"?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ο Χάιντερ, οέο;
Μήπως στο λάκκο;
Όπα και τσαμπουκά τα φασιστάκια του ΛΑΟΣ.
Ο Αϊβαλιώτης δείχνει το δρόμο του αγώνα λέμε.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Σε βρίσκω ανενημέρωτο φερθούκο μου, ένα τριμηνάκι τουλάχιστον το υπηρέτησε ο Αιβαλιώτης.
Άσε που όσα χρόνια ήταν στην Ευρωβουλή ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήτοι, θα το
'χαλάσανε' το παλικάρι οι ΝΔήτες με πρώτον τον ΑΕΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (υπηρέτησε ποτέ αυτός;)....χαχαχα
Ένα τριμηνάκι μόνον αυτός που θα εισβάλει στη ΦΥΡΟΜ και θα την ελευθερώσει;
Σε λίγο θα μας πεις οτι υπηρέτησε και στα σύνορα.
Πιο προπονημένη δείχνει η Έφη Σαρρή απ αυτόν πάντως.
"Σταυρώστε με καρφώστε με", όλο και κάποιες εκατοντάδες ένστολων θα την έχουν καρφώσει ίσαμε τώρα.
Βρέ φερθούκο αφού μετά τόσο καιρό εδώ ξέρουμε ποιός είναι ποιός, τί ζορίζεσαι ???
ΕΝΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
Όσο για την Απελευθέρωση του Μοναστηρίου κ.λ.π. περιοχών της σκλαβωμένης από
τους Βουλγάρους Γυφτοσκοπιανούς Βόρειας Μακεδονίας ΜΑΣ, αν δεν μας κυβερνούσαν
Αμερικανόδουλοι, να είσαι σίγουρος οτι με τα μέσα των Ενόπλων μας Δυνάμεων γινόταν
σε μερικές μέρες κι όχι σε τρίμηνο που λές ..αχαχαχαχα
Δεν είδα όμως να σχολιάζεις τις θέσεις περί "διαμελισμού της ΦΥΡΟΜ" και "κοινών συνόρων με τη Σερβία".
Δηλαδή την ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Σε βρίσκω ανενημέρωτο φερθούκο μου, ένα τριμηνάκι τουλάχιστον το υπηρέτησε ο Αιβαλιώτης.
Άσε που όσα χρόνια ήταν στην Ευρωβουλή ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήτοι, θα το
'χαλάσανε' το παλικάρι οι ΝΔήτες με πρώτον τον ΑΕΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (υπηρέτησε ποτέ αυτός;)....χαχαχα
Εγώ δεν χρειάζεται να χαλαλίσω λέξεις, αγαπητέ μου πρώην ΠΑΣΟΚε και νυν φασίστα.
Ένας απλός μαλάκας είσαι. Ούτε καν και μισός.
χαχαχαχα.... τί έπαθες φερθούκο μου, χαλάστηκες, χαλάστηκες.....χαχαχα
ΒΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ, όπως σου είπα εγώ είμαι είμουν και θα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,
απλά κάθε φορά συντάσσομαι με όποιον φαίνεται λιγότερο επιζήμιος για την ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ
Κατάλαβες βρε αργόστροφο παπάκι της ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ των (Καμπαλ/Βαάλ/Σαταν)-ιστών τουν Μπούς και του Σόρος ???
Εχουμε και στο σαιτ εναν ΚΟΜΑΝΤΟ , αλλα μαλλον θα το ριξει στις αγαπες. Ειναι συναισθηματικος ΚΟΜΑΝΤΟ αυτοςΈχουμε τέτοιο κομμάντο στις τάξεις του στρατού μας και δεν το ξέραμε;;;;
Εγω ειμαι της αποψης οτι η Ελλαδα δεν βλεπει μακροπορθεσμα το συμφερον της . Τη συμφερει να υπαρχουν τα Σκοπια. Αν διαλυθουν θα μεγαλωσει η Αλβανια και αφου θα εχουν Κοσοβο , Σκοπια οι Αλβανοι ποιος τους πιανει . Θα στρεφουν και προς τα κατω το κεφαλι :-Το ζήτημα επομένως είναι η επόμενη αλλαγή συνόρων να μην είναι εις βάρος μας και ει δυνατόν, να είναι υπέρ μας...
Το κρατίδιο των σκοπίων δεν δείχνει διατεθιμένο για αρμονική συνύπαρξη με τους γείτονές του, Αλβανούς, Βούλγαρους και Έλληνες...
Και όλα αυτά έχουν τις συνέπειές τους...
Δεν λέω να εισβάλλουμε στα σκόπια, προς θεού, αλλά αν ποτέ διαλυθεί αυτό το μόρφωμα, δεν θα με χαλούσε καθόλου να τσιμπήσω ένα κομματάκι...
Στην τελική και έλληνες υπάρχουν στα σκόπια και ελληνικές επιχειρήσεις και ελληνικά συμφέροντα...
...
Τρεις ολόκληρους μήνες;;;;;;;;;;;;;;
Τι λε ρε παιδί μου, τέτοια θυσία για την πατρίδα;;
Έχουμε τέτοιο κομμάντο στις τάξεις του στρατού μας και δεν το ξέραμε;;;;
...
Κλάψε αγάπη μου.
,
Εγω ειμαι της αποψης οτι η Ελλαδα δεν βλεπει μακροπορθεσμα το συμφερον της . Τη συμφερει να υπαρχουν τα Σκοπια. Αν διαλυθουν θα μεγαλωσει η Αλβανια και αφου θα εχουν Κοσοβο , Σκοπια οι Αλβανοι ποιος τους πιανει . Θα στρεφουν και προς τα κατω το κεφαλι :-
Βρέ Str81977 μου μήν αρχίσουμε να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας, αφού ο Αιβαλιώτης
είναι μιας ηλικίας και μετά και με νομίζω 1-2 παιδιά οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις
υπηρετείς τρίμηνο.
Ή μήπως ήθελες να χάσει την έδρα για να την κερδίσει η 'Εθνική μας Χαστουκίστρια' (Αθήνη Τσούνη)...χαχαχα
η οποία είχε δηλώσει οτι θα στήριζε τη ΝΔ ...αχαχαχαχα
Αλλά με τόση σαπίλα στη ΝΔ (κουμπάροι, ομόλογα, SIEMENS, Βατοπέδι, 'ηθικές' offshore Βουλγαράκη,
'δώρα' τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Κυριάκου, Γκόλφ στη Λαμία Κούβελου της Ντόρας, ούφ κουράστηκα, κ.λ.π. κ.λ.π.)
δεν νομίζω μια ακόμη ψήφος να σας βοηθήσει ....αχαχαχαχαχα
.....αχαχαχαχαχαχα
ΑΙΔΟΣ ΑΡΓΙΟΙ
ΑΙΔΟΣ ΑΡΓΙΟΙ
Ξαναγραψτο σωστα
Δεν υπάρχει πατριωτική συνείδηση παιδιά, ούτε στους πολιτικούς, ούτε δυστυχώς στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και το μέλλον της Ελλάδας είναι σκοτεινό.
Κάποτε το όραμα ήταν ο αλυτρωτισμός (απελευθέρωση της Μακεδονιάς, της Β. Ηπείρου, της Μικράς Ασίας), τώρα το όραμα είναι πώς θα αρπάξουμε περισσότερα και στα παλιά μας τα υποδήματα η Πατρίδα και ο διπλανός μας.
Για αυτό...Αν ποτέ τα σκόπια πάνε να διαλυθούν, μπαίνουμε μέσα ως ειρηνευτική δύναμη και για την προστασία ελληνόφωνων πληθυσμών, μέχρι το μοναστήρι τουλάχιστον και κόβουμε τον τσαμπουκά των αλβανών εκεί...