Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Αυτή για την οποία ΔΕΝ αισθάνομαι μάγκας που την ερηξα.ποια σου αρεσε καλυτερα;
Αυτή για την οποία ΔΕΝ αισθάνομαι μάγκας που την ερηξα.ποια σου αρεσε καλυτερα;
εμ ειδες;η ομορφη σου αρεσε και ειναι λογικο...Αυτή για την οποία ΔΕΝ αισθάνομαι μάγκας που την ερηξα.
ρε μεγαλε μαγκας εισαι αν ξεπαρθενεψεις την στικουδη...Λέω ότι έχω γαμήσει 20 χρονη όμορφη και δεν με κάνει μάγκα αυτό γιατί ήταν νυμφομανης και πήγαινε με τους μίσους άντρες αντί με 1 στους 10.
Ενω όταν κατάφερα να γαμησω μια 75 κιλά 35 χρόνων που ήταν παρθένα ήμουν πιο μάγκας γιατί κατάφερα μια πιο δυσκολη
Αλλά μαγκιά είναι όταν σου σηκώνεται και γαμας πολλές.εμ ειδες;η ομορφη σου αρεσε και ειναι λογικο...
υπαρχει και ενδιαμεσο σταδιο που σε κανει ακομα πιο μαγκα...να γαμησεις μια νορμαλ γυναικα μη ξεκωλιαρα...που να πας να μπλεξεις τωρα με τις παρθενες και μαλιστα 34 χρονων θα ειναι 100% λαλημενη...(οποτε αλλο δυσκολη και αλλο λαλημενη)Λέω ότι έχω γαμήσει 20 χρονη όμορφη και δεν με κάνει μάγκα αυτό γιατί ήταν νυμφομανης και πήγαινε με τους μίσους άντρες αντί με 1 στους 10.
Ενω όταν κατάφερα να γαμησω μια 75 κιλά 35 χρόνων που ήταν παρθένα ήμουν πιο μάγκας γιατί κατάφερα μια πιο δυσκολη
μαγκια να γαμας πολλες ομορφες ναι..καλα μην εισαι σιγουρος οτι οι ομορφες γαμιουνται με περισσοτερους απο τις ασχημες πχ η τις χοντρες..μαλλον με λιγοτερουςΑλλά μαγκιά είναι όταν σου σηκώνεται και γαμας πολλές.
Όχι αν πχ είσαι 10 χρόνια με μια όμορφη που την έχουν ρηξει άλλοι 100 πριν από σενα
Όχι πολλές σκέτο.μαγκια να γαμας πολλες ομορφες ναι..καλα μην εισαι σιγουρος οτι οι ομορφες γαμιουνται με περισσοτερους απο τις ασχημες πχ η τις χοντρες..μαλλον με λιγοτερους
διαφωνουμε...εγω αισθανομαι ομορφα μαγκικα και κιμπαρικα αν εχω ριξει ομορφη για τα γουστα μου γυναικα και μου τον κανει τουρμπο οταν την βλεπω..καλυτερα να τον παιξω παρα να γαμησω μια μπετονιερα η ενα χτικιοΌχι πολλές σκέτο.
Όμορφες ή άσχημες είναι και σχετικό και όπως εξήγησα πιο μάγκας αυτός που κατάφερε μια άσχημη ή μέτρια δύσκολη πάρα μια όμορφη εύκολη.
Η άμυνα που νίκησες σε κάνει μάγκα όχι το έπαθλο που λεηλατησες... Το οποίο μπορεί να σου προσφέρθηκε κι αμαχητι
Είπαμε κι ο επιλεκτικός κόκορας δεν το καταλαβαίνει ότι εξελικτικά είναι κατώτερος ως αρσενικός όταν ακολουθεί τον δρόμο της επιλεκτικότητας που είναι των θηλυκωνδιαφωνουμε...εγω αισθανομαι ομορφα μαγκικα και κιμπαρικα αν εχω ριξει ομορφη για τα γουστα μου γυναικα και μου τον κανει τουρμπο οταν την βλεπω..καλυτερα να τον παιξω παρα να γαμησω μια μπετονιερα η ενα χτικιο
ναι αλλα δεν ειμαστε κοκορια ειμαστε ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανδρες με γουστο ρεΕίπαμε κι ο επιλεκτικός κόκορας δεν το καταλαβαίνει ότι εξελικτικά είναι κατώτερος ως αρσενικός όταν ακολουθεί τον δρόμο της επιλεκτικότητας που είναι των θηλυκων
Αν το πας εκεί είπαμε άνοιξε κουβέντα με απόφοιτο της φιλοσοφικής, της θεολογίας ή κάποιον Θεωρητικης-Ανθρωπιστικης "επιστήμης",ναι αλλα δεν ειμαστε κοκορια ειμαστε ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανδρες με γουστο ρε
τι μαλακιες λες ρε τυπε....διαφωνουμε...εγω αισθανομαι ομορφα μαγκικα και κιμπαρικα αν εχω ριξει ομορφη για τα γουστα μου γυναικα και μου τον κανει τουρμπο οταν την βλεπω..καλυτερα να τον παιξω παρα να γαμησω μια μπετονιερα η ενα χτικιο
μαλακα θα με τρελανει ο Νικτι μαλακιες λες ρε τυπε....
σκεψου ποσο μαγκας θα νοιωσεις αν καταφερεις να πηδηξεις τον 75χρονο πρωην ναυτικο με το τσιγκελωτο μουστακι που παιζει πρεφα στο καφενειο της πλατειας.....ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο??τι να το κανεις το 20χρονο πιπινι του γαλακτος που γαμιεται με του παντες...
δεν παιζεται ο πουστης..δες τις ιστοριες εχει πλασει στο μυαλο του, για να μην παραδεχτει οτι ειναι απλα σαβουρογαμης....μαλακα θα με τρελανει ο Νικ
Μην διαστρεβλωνεις,τι μαλακιες λες ρε τυπε....
σκεψου ποσο μαγκας θα νοιωσεις αν καταφερεις να πηδηξεις τον 75χρονο πρωην ναυτικο με το τσιγκελωτο μουστακι που παιζει πρεφα στο καφενειο της πλατειας.....ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο??τι να το κανεις το 20χρονο πιπινι του γαλακτος που γαμιεται με του παντες...
δεν παιζεται ο πουστης..δες τις ιστοριες εχει πλασει στο μυαλο του, για να μην παραδεχτει οτι ειναι απλα σαβουρογαμης....
τι να την κανω εγω την δουκισα νομικου που γαμιεται με χιλιους δυο..εγω θελει την μουστακαλου 150 κιλα που ειναι παρθενα στα 50 της, γιατι αυτη δεν την γαμαει κανεις και αρα ειναι δυσκολη...τα ιδια κανει και ο κοκκορας, ο ιπποποταμος και η στρουθοκαμηλος...
Είπα εγώ πουθενά ότι προτιμώ την άσχημη από την όμορφη;;;;δεν παιζεται ο πουστης..δες τις ιστοριες εχει πλασει στο μυαλο του, για να μην παραδεχτει οτι ειναι απλα σαβουρογαμης....
τι να την κανω εγω την δουκισα νομικου που γαμιεται με χιλιους δυο..εγω θελει την μουστακαλου 150 κιλα που ειναι παρθενα στα 50 της, γιατι αυτη δεν την γαμαει κανεις και αρα ειναι δυσκολη...τα ιδια κανει και ο κοκκορας, ο ιπποποταμος και η στρουθοκαμηλος...
θα γαμουσες γυναικα 130 κιλα και ασχημη;Μην διαστρεβλωνεις,
Είπαμε άλλο τι μας αρέσει περισσότερο.
Και άλλο τι είναι μαγκιά και ικανότητα ως αρσενικό.
Αυτός που ρίχνει πολλές και καυλωνει και με όμορφες και με άσχημες είναι πιο μάγκας και πιο επιτυχημένο αρσενικό εξελικτικά.
Το ότι μας αρέσει περισσότερο η Μπριζίτ μπαρντω από την Βασιλειάδου δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε επιτυχία για να κοκορευομαστε.
Όχι άλλα οποίος γαμαει και τέτοια είναι πιο μάγκας από εμένα γιατί του σηκώνεται πιο εύκολα.θα γαμουσες γυναικα 130 κιλα και ασχημη;