Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.426
Πόντοι
12.756
Όχι άλλα οποίος γαμαει και τέτοια είναι πιο μάγκας από εμένα γιατί του σηκώνεται πιο εύκολα.

Και είναι πιο επιτυχημένο αρσενικό από εμενα γιατί σε ένα νησί που έχει μόνο τέτοιες αυτός θα αναπαράγοταν ενώ εγώ θα εξαφανίζομουν στην επόμενη γενιά.

Το καταλαβες τώρα είναι σου στείλω το βιβλίο της εξέλιξης του καστριτση και του ντομπζανσκι να τα διαβάσεις από εκεί γιατί εμένα με σνομπάρεις.
τι σε σνομπαρω αφου κανουμε διαλογο...αρα ακομα και εσυ εχεις καποια στανταρντς..παλι καλα..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.172
Πόντοι
5.006

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τι σε σνομπαρω αφου κανουμε διαλογο...αρα ακομα και εσυ εχεις καποια στανταρντς..παλι καλα..
ρε εσυ αστον ησυχο ντροπη σου δεν βλεπεις εμενα τι καλο παιδι ειμαι να παρεις παραδειγμα εστω μια φορα ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εμενα με νοιαζει να γαμησω μια ωραια γκομενα σχετικα ευκολα,τωρα αν καθεται και στους αλλους ετσι ευκολα ψιλο-στο πουτσο μ...με την ασχημη δε θα ασχοληθω. Αλλωστε ναι μπορει να μην αρεσω στην ασχημη γουστα ειναι και να μη μου κατσει...συμβαινουν αυτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι καλά, εκφυλισμός λέγεται όταν τα αρσενικά αποκτούν την επιλεκτικότητα και άλλα χαρακτηριστικά των θηλυκων.

Δεν είναι καλό, η κοινωνία και οι νόμοι που προωθούν τα αντίστοιχα πρότυπα μπορεί να το προβάλουν ως καλό, βιολογικά εξελικτικά είναι Κακό γιατί αυτός ο εκφυλισμός μειώνει τον πληθυσμό. Για αυτό γινόμαστε λιγότεροι οι Ευρωπαίοι σε σχέση με Αφρικανους και Ασιάτες που τους σηκώνεται και με χοντρές και άσχημες, έχουμε χάσει την αρρενοποτητα που είχαμε ως νεατερνταλ που δεν σου άρεσε να είσαι αλλά σου αρέσει να είσαι στους εκφυλισμενους σύγχρονους δυτικούς που ακολουθούν τα θηλυκά πρότυπα....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
...............................
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....
...........................
Λυπάμαι που το λεω αλλα ΟΛΟΙ στις σχεσεις πια κατηγορουν τον αντρα . Αν βρει γκομενο η συζυγος φταις εσυ που την παραμελησες αν η συζυγος βαριεται να βγει και βγαινεις μόνος ψαχνεις γκόμενα , αν καθεσαι σπίτι μαζι της την ¨πνιγεις" κλπ κλπ κλπ

Κοιτα να βγαζεις φραγκα και να πηδας καμια γκόμενα και ΚΥΡΙΩΣ να εχεις καλη σχεση με τα παιδια σου , ολοι οι υπόλοιποι γραμμενο θα σε εχουν

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Μέσα στο θέμα είστε εδώ και μερικές σελίδες.
Φτου φτου να μη σας ματιάσω !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το θεμα ειναι οτι ο γαμος βαζει τον αντρα εξω απο την φυση του
και αφου δοκιμαστηκε 7.000 χρονια αρχισαν να ξυπνανε οι αντρες
και να επιστρεφουν στην φυση τους,
αντι στο εκφυλιστικο πειραμα που εθεσε πρωτη φορα πρωτευον θηλαστικο σε κοινωνικα προτυπα μονογαμιας

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
το θεμα ειναι οτι ο γαμος βαζει τον αντρα εξω απο την φυση του
και αφου δοκιμαστηκε 7.000 χρονια αρχισαν να ξυπνανε οι αντρες
και να επιστρεφουν στην φυση τους,
αντι στο εκφυλιστικο πειραμα που εθεσε πρωτη φορα πρωτευον θηλαστικο σε κοινωνικα προτυπα μονογαμιας

Σε ποια φύση τους επιστρέφουν,εδώ δεν βρίσκουν ημερομηνίες να παντρευτούν τώρα με τον κορόνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε ποια φύση τους επιστρέφουν,εδώ δεν βρίσκουν ημερομηνίες να παντρευτούν τώρα με τον κορόνα
κατσε ρε ειχαν τοσους μηνες να γινουν γαμοι,
οταν ρεγουλαρει ο ρυθμος θα δεις οτι παμε προς σουηδικα-βρετανικα προτυπα και εμεις που ειτε δεν παντρευονται ειτε παντρευονται και χωριζουν μολις καταλαβουν την μαλακια που εκαναν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λέω ότι έχω γαμήσει 20 χρονη όμορφη και δεν με κάνει μάγκα αυτό γιατί ήταν νυμφομανης και πήγαινε με τους μίσους άντρες αντί με 1 στους 10.

Ενω όταν κατάφερα να γαμησω μια 75 κιλά 35 χρόνων που ήταν παρθένα ήμουν πιο μάγκας γιατί κατάφερα μια πιο δυσκολη
35 χρονων 75κιλα και παρθενα φιλε κατι δεν μ αρεσει.
Κοιτα μονο οι ασχημες ειναι παρθενες τώρα οι πολυ ασχημες,αξιζει ομως το ξεπαρθενιασμα?δεν νομιζω νικ11880 να αξιζει..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
35 χρονων 75κιλα και παρθενα φιλε κατι δεν μ αρεσει.
Κοιτα μονο οι ασχημες ειναι παρθενες τώρα οι πολυ ασχημες,αξιζει ομως το ξεπαρθενιασμα?δεν νομιζω νικ11880 να αξιζει..
εχει και θεουσες ομορφες σε μεγαλυτερη ηλικια παρθενες ξερω περιπτωσεις.

η λεγαμενη πρεπει να σου αρεσε γιατι δηλωνε αναρχικια , ακουγε ηλεκτρο μουσικη, και εκανε βιτσια στο σεξ, πρωκτικο, πειραματισμους με φρουτα, χαστουκια κλπ

μπορει να εχετε βρεθει και σε καμμια συναντηση συριζαιων , αλληλεγγυων κλπ κατακαθιων.

α και ειχε ωραιο κοκκινο κωλοτρυπιδι και πρασινα ματια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

η λεγαμενη πρεπει να σου αρεσε γιατι δηλωνε αναρχικια , ακουγε ηλεκτρο μουσικη, και εκανε βιτσια στο σεξ, πρωκτικο, πειραματισμους με φρουτα, χαστουκια κλπ

μπορει να εχετε βρεθει και σε καμμια συναντηση συριζαιων , αλληλεγγυων κλπ κατακαθιων.

Αμα θες κανε μου κονε νικ11880

mixas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
210
Πόντοι
1

Ενδιαφέρουσα ακούγεται η θεούσα.

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Γιατί πουτάνα???
Επειδή δεν πλήρωσε άντρα για να γαμηθεί?
Γούσταρε να γαμηθεί όπως γουστάρεις και εσύ!
(προφανώς γι'αυτό ασχολείσαι με εκδιδόμενες...)
Η μόνη σας διαφορά ,είναι ότι εσύ την έπιασες στα "πράσα" ενώ εκείνη οχι. ΚΑΜΊΑ ΑΛΛΗ

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
5.180
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Έκανες το σωστό.Η καλύτερη λύση βάσει των γραφομένων σου στην 2η παραγραφο.
Από εδώ και πέρα,απόλαυσε την ελευθερία σου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
@athinaios44 @raopau
Το ότι έχετε προσπαθήσει να μιλήσετε σοβαρά με τον νικ που πιστεύει ότι όλα είναι βιολογία και ότι το ανθρώπινο είδος λειτουργεί μόνο με το ένστικτο,πραγματικά είναι ασχολίαστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom