Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
προφανως να πεσουν οι τιμες στο ελλαδισταν
Μόνο όταν θα πέςει ο ΦΠΑ,το κόστος του ρεύματος ,οι ασφαλιστικές εισφορές και οι φόροι εισοδήματος θα υπάρξει πτώση τιμών!
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι τιμές θα ανεβαίνουν!
Και αυτό είναι γενικό και δεν ισχύει μόνο για τα τουριστικά μαγαζιά!
Και στη τελική γιατί δεν διαμαρτύρεσαι για την τιμή του ρεύματος που είναι 10€ το μήνα στην Αγγλία και εδώ δεν υπάρχει σπίτι να δίνει κάτω απο  40€ στη καλύτερη των καλυτέρων;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Αγγλοι και οι Γερμανοί κάνουν κατανάλωση σε ποτά δεν μπορείς να συγκρίνεις τιμές ποτού σε Ελλάδα με αυτές τις χώρες.Εκεί ο μέσος θαμώνας κατεβάζει 10 μπύρες μίνιμουμ οπότε οι τιμές για έκαστη λογικό είναι να τυγχάνουν μειωμένες.
Αμα το μαγαζί έβαζε τη μπύρα στα 15 ευρώ θα καταστρεφότανε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μόνο όταν θα πέςει ο ΦΠΑ,το κόστος του ρεύματος ,οι ασφαλιστικές εισφορές και οι φόροι εισοδήματος θα υπάρξει πτώση τιμών!
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση οι τιμές θα ανεβαίνουν!
Και αυτό είναι γενικό και δεν ισχύει μόνο για τα τουριστικά μαγαζιά!
Και στη τελική γιατί δεν διαμαρτύρεσαι για την τιμή του ρεύματος που είναι 10€ το μήνα στην Αγγλία και εδώ δεν υπάρχει σπίτι να δίνει κάτω απο  40€ στη καλύτερη των καλυτέρων;

στα κλαμπ στην ελλαδα βαζουν μεσα ξεμπαρκους αντρεςη τρωνε πορτα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά όλα αυτά αλλά αν πάμε μαζί Πλζεν και δεις τι είναι διαθέσιμο θα χάσεις τη μπάλλα.Κάθε μέρα θα παίζουν 10-20 τηλέφωνα στο χαλαρό απλά αράζοντας κέντρο και σταθμό.
Το live γενικώς πάντα σκίζει το ηλεκτρονικό καμάκι

Πήγα στο Πίλσεν,αλλά για μένα η πηγή είναι η Πράγα μιας και όλα τα καλά μουνιά Τσεχίας-Σλοβακίας στην Πράγα καταλήγουν αργά ή γρήγορα.

Θα σου πω τώρα και γιατί το ηλεκτρονικό καμάκι είναι πιο αποδοτικό από το live:

1.Πολύ σύντομα ταξιδεύω σε χώρα που δεν έχω ξαναεπισκεφτεί.Έχω ήδη κανονίσει να συναντήσω 3 γκόμενες και συνεχίζω να ματσάρω με άλλες και να δέχομαι superlikes.Μέχρι να πετάξω  θα έχω σίγουρα 8-10 στάνταρ και μάλιστα της απόλυτης αρεσκείας μου.
Οπότε εσένα που σε νοιάζουν τα logistics,αν προσγειωνόμασταν στην άγνωστη αυτή χώρα μαζί,εγώ ξεκινάω με +10 κονέ και εσύ θα ψάχνεις ολόκληρη την πρώτη μέρα που είναι τα περάσματα για να κάνεις καμάκι..

2.Όσες μέρες οι γκόμενες με περιμένουν,δουλεύουν στο μυαλό τους τον πούτσο που θα φάνε.Πολύ σημαντική διαδικασία για τις γυναίκες.Mindfucking και μετά σε περιμένουν με τα πόδια ανοιχτά.

3.Δε χρειάζεται σαν μέσος τουρίστας να την πέφτω τυχαία στο δρόμο,μέχρι να πετύχω νέτο που να μιλάει Αγγλικά.
Να σου ξανατονίσω ότι ο μέσος Ευρωπαίος τουρίστας δε μιλάει Σλαβικές γλώσσες.

4. Η γκόμενα νιώθει σχετικά πιο ασφαλής γιατί έχει δει φωτό,έχει ανταλλάξει μια κουβέντα,από το να της κάνω σύστημα τανάλια live.

5.Το Tinder είναι εχέμυθο.Ξέρεις μόνο το μικρό της όνομα και κάτι φωτό.Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για μια γυναίκα,να γαμηθεί και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οι τιμες στην χωρα ειναι μια χαρα..απλα ο ελληνας δεν παει στο τουρισταδικο-κλαμπ να χαλασει 5 ευρω ποτο και να παιξει ξενες !!οπως δεν παει και στα μπου να γαμησει με 20..ο ελληναρας βεβαια θα παει καφε σινεμα ουζερι ταβερνα  μπουζουκια και θα χαλασει πολλαπλασια πυρφοριζοντας!!!και μην μου πειτε οτι στα νησια δεν εχουν λεφτα!το βλεπω κρητη ροδο κερκυρα και αλλου..στα τουρισταδικα ελαχιστοι πανε τα θεωρουν παρακμη κιολας!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν ειμαι ελλαδα

σοβαρα σε ρωταω δεν κανω πλακα?
Οκ τότε, όπου και να πας τώρα και πληρώσεις την είσοδο που θα σου πούν θα μπεις!
Παλιώτερα έπεφτε και καμιά πόρτα!Πλέον δεν παίρνει κανένα μαγαζί να διώχνει ...κεφάλια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι τιμες στην χωρα ειναι μια χαρα..απλα ο ελληνας δεν παει στο τουρισταδικο-κλαμπ να χαλασει 5 ευρω ποτο και να παιξει ξενες !!οπως δεν παει και στα μπου να γαμησει με 20..ο ελληναρας βεβαια θα παει καφε σινεμα ουζερι ταβερνα  μπουζουκια και θα χαλασει πολλαπλασια πυρφοριζοντας!!!και μην μου πειτε οτι στα νησια δεν εχουν λεφτα!το βλεπω κρητη ροδο κερκυρα και αλλου..στα τουρισταδικα ελαχιστοι πανε τα θεωρουν παρακμη κιολας!
Έτσι είναι..Οι Αλβανοί παίζουν μόνοι τους σχεδόν...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
για πειτε σκηνικα με αλβανους που κανουν καμακι στα κλαμπακια

μας πηρανε φαλαγκι πιστευω

τι στρατηγικη εχουν?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Ξενοφώντος ήταν πολύ παλιότερα τύπε. Αρχές δεκαετίας του 80.
Αυτό που λες εκεί ήταν απομίμηση lava bore. Τώρα είναι κινέζικο.

Υπήρχε στο στενό απέναντι από (Φιλελλήνων 25) δεν θυμάμαι το δρόμο όπως έμπαινες για Πλάκα η disco 16 ή pub 16
η οποία άνοιγε και πρωινά για καφέ κλπ. γεμάτο με κοπανατζήδες από τα σχολεία της Αθήνας.

:takethis:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
pes κανα σκηνικο με καμακι απο αλβανους σε κλαμπακι
Πάμε σε διδακτική ιστορία που τσούζει και ξεφτιλίζει τα αριστερά τομάρια...

Πριν κάτι χρόνια είχα πάει με 2 γερμανίδες στο colorado! Πήρα και έναν τύπο απο Καστοριά μαζί γιατί όλη η παρέα μου  ήταν busy...
H δικιά μου ήταν λεπτή και είχε τεράστια βιζόμπαλα και ήρθε τελείως καυλωμένη..και στο δεκάλεπτο φάσωνα
Η άλλη μουνάρα και αυτή δεν γούσταρε τον άλλο και έκανε βόλτες στο κλάμπ που ήταν γεμάτο αλβανοπαρέες..
Σε κάποια φάση πήγα τουαλέτα και όταν ανέβηκα άρχισε να με βρίζει και να μου φωνάζει η άλλη! "Φέρε τη κάμερά μου μου φώναζε".... Άρχισε να με ψάχνει ..Αφού είδε πως δεν είχα τίποτα άρχισε να ρωτάει σεκιουριτάδες και άλλους!
Κάποιο κωλοπαίδι αλβανός την έφαγε μέσα απο τη τσάντα της και το έπαιζε ατάραχος την ώρα που όλοι ψάχναμε την κάμερα!
Και αμέσως η γκόμενα τράβηξε τη φίλη της και της λέει "Πάμε αστυνομία, δεν θα το αφήσω έτσι"...
Δεν τις ξαναείδα ποτέ!

Δεν είχα εντομεταξί καμία διάθεση να τις βοηθήσω διότι κανείς δεν είπε στην άλλη να φύγει απο το "μαντρί", την παρέα μας δηλαδή και να κωλοτρίβεται στα σκατοΑλβαναριά!
Και επειδή πιστεύω πως στο τέλος αν δεν έβρισκε κάποιον θα τράβαγε τη φίλη και δεν θα με άφηνε να γαμήσω καλά να πάθει.. Κι αν έβρισκε Αλβανός θα ήταν οπότε καλά να πάθει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πέρσι έβγαλα στο Colorado δυο εντυπωσιακές μουνάρες Ρωσίδες πελάτησές  και έπαιζα με τη μία! Η άλλη ήταν τόσο κοντά μου που άρχισαν να μου μπαίνουν πολύπλοκες σκέψεις για ντουέτο...Ήταν όμως στην αρχή της βραδιάς και ακόμα η παρέα μου δεν είχε έρθει!

Τότε έρχεται μια Αλβανική κατσαρίδα όλο μαγκιά και τσαμπουκά και πάει να μιλήσει στη μια σχεδόν στα μούτρα μου! Η γκόμενα γυρίζει πλάτη και σχεδόν πέφτει πάνω μου με αποτέλεσμα να έχω στην αγκαλιά 2 μουνάρες!

Και τότε ακολουθεί ο εξής διάλογος με τη ... διάρροια...

-Φιλαράκι, κοπέλες μαζί σου είναι?

Εγώ: (κοφτό) Ναι

-Εντάξι το σέβομαι, σε αφήνω...

Το υπόπλασμα είχε την εντύπωση και τον αέρα πως εξουσιάζει τον χώρο και πως οι Ελληνες είναι για το πούτσο και τους τρώνε τις γκόμενες όποτε γουστάρουν..!
Ευτυχώς που ήμουν με ρωσίδες και όχι με καμιά δυτική και κόλλαγε στα σκατά! Η Ρωσίδα εξηγήθηκε σωστά!
Καταλαβαίνετε όμως όλοι τι συμβαίνει στα κλάμπ και τι δυσαναλογία υπάρχει μεταξί Ελλήνων και κατσαρίδων...
Είναι λυπηρό να συμβαίνει..Απορώ που είναι οι γιοί των καμακιών του 80 και του 90...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom