Καλά όλα αυτά αλλά αν πάμε μαζί Πλζεν και δεις τι είναι διαθέσιμο θα χάσεις τη μπάλλα.Κάθε μέρα θα παίζουν 10-20 τηλέφωνα στο χαλαρό απλά αράζοντας κέντρο και σταθμό.
Το live γενικώς πάντα σκίζει το ηλεκτρονικό καμάκι
Πήγα στο Πίλσεν,αλλά για μένα η πηγή είναι η Πράγα μιας και όλα τα καλά μουνιά Τσεχίας-Σλοβακίας στην Πράγα καταλήγουν αργά ή γρήγορα.
Θα σου πω τώρα και γιατί το ηλεκτρονικό καμάκι είναι πιο αποδοτικό από το live:
1.Πολύ σύντομα ταξιδεύω σε χώρα που δεν έχω ξαναεπισκεφτεί.Έχω ήδη κανονίσει να συναντήσω 3 γκόμενες και συνεχίζω να ματσάρω με άλλες και να δέχομαι superlikes.Μέχρι να πετάξω θα έχω σίγουρα 8-10 στάνταρ και μάλιστα της απόλυτης αρεσκείας μου.
Οπότε εσένα που σε νοιάζουν τα logistics,αν προσγειωνόμασταν στην άγνωστη αυτή χώρα μαζί,εγώ ξεκινάω με +10 κονέ και εσύ θα ψάχνεις ολόκληρη την πρώτη μέρα που είναι τα περάσματα για να κάνεις καμάκι..
2.Όσες μέρες οι γκόμενες με περιμένουν,δουλεύουν στο μυαλό τους τον πούτσο που θα φάνε.Πολύ σημαντική διαδικασία για τις γυναίκες.Mindfucking και μετά σε περιμένουν με τα πόδια ανοιχτά.
3.Δε χρειάζεται σαν μέσος τουρίστας να την πέφτω τυχαία στο δρόμο,μέχρι να πετύχω νέτο που να μιλάει Αγγλικά.
Να σου ξανατονίσω ότι ο μέσος Ευρωπαίος τουρίστας δε μιλάει Σλαβικές γλώσσες.
4. Η γκόμενα νιώθει σχετικά πιο ασφαλής γιατί έχει δει φωτό,έχει ανταλλάξει μια κουβέντα,από το να της κάνω σύστημα τανάλια live.
5.Το Tinder είναι εχέμυθο.Ξέρεις μόνο το μικρό της όνομα και κάτι φωτό.Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για μια γυναίκα,να γαμηθεί και να μην το πάρει χαμπάρι κανείς.