Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς τα έχει όλα υπέρ του:
1.Είναι ψηλός,εμφανίσιμος,γυμνασμένος,μορφωμένος
2.Είναι κάτω των 35
3.Εχει λεφτά από προηγούμενες δουλειές
4.Είναι μόνιμος κάτοικος σλαβικής χώρας
5.Εχει άπειρο χρόνο αφού προς το παρόν δε δουλεύει
Οι περισσότεροι δηλαδή το 90% δεν έχουν ούτε μία από τις παραπάνω προυποθέσεις.Στην πραγματικότητα έχουν όλες τις σταθερές εναντίον τους.
Εγώ για αυτούς μιλάω.Και εγώ στην ίδια θέση είμαι όλα εναντίον μου και ασκώ πίεση να ανατρέψω τη φυσική κατάσταση.
Απλά έχω συνηθίσει στη δυσκολία τα παίρνω σαν αυτοννόητα.

Συναντηθήκατε τελικά ή υποθέτεις πώς μοιάζει;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μήπως επειδή σε γνώρισαν;

:2funny:

Τύπε, γέλασα με την ψυχή μου!

Να ενημερώσουμε την Κουντουρά ότι βρήκαμε πρέσβυρα τουρισμού...

Ορδές από τουρίστριες φέτος ελέω δοπαμίνα!

:2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχει κ ενα ταρατσακι πανορμου

απεναντι απο το μπαρ σαξο

μαζευει πολυ μουνι εκει

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μολις γυρισα απο μπαρακι κοντα στο σπιτι μου

τσιμπησα κινητο απο 20χρονο μελαχρινο φωτια!

Τί τακτική ακολούθησες αγορίνα;

Κάποια από όλες τις συμβουλές εδώ μέσα εφάρμοσες...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε μου, βασικα ειχα φιλους μαχητες που με βαλαν στην φαση του συγκεκριμενου μαγαζιου(λα βαπορε)!
Αλλα για να μην λεμε μονο τα καλα (και παραπλανούμε τους νεοτςρους ότι ΟΛΑ ηταν παραδεισος παλια-δεν ηταν προφανως) σε τουριστομαγαζα Αθηνας δεκαετια 1990-αρχες 2000 έτρωγες εάν υπηρχε πλουσιο υλικο!
Επαιζαν και εντος μαγαζιου κλυκοπαρεες που τρωγαν εκ των εσω προτου παρεις χαμπαρι τι επαιζε!
Αν και νεοι κι ομορφόπαιδα (με τα δεδομενα των εποχων παντα), και μάχιμοι στην λογικη 'τι είχαμε τι χασαμε' δεν ερχοταν καμμια με το μουνι στο χερι να μας το απλωσει!

Επισης επαιζε ένα υπογειο καποιου ξενοδοχείου (μου διαφευγει το ονομα) στην απολλωνος νομιζω, οπου εσκαγαν με γκρουπακια διαφορα παρακμιακα! εκει επαιζες μονο αν γυρευες κολπιτιδα και εισουν μερακλής.

Σημερα πλεον, παιζει ένα ταρατσακι ενός χοστελ (αγ. θεκλας νομιζω-αλλα φανταζομαι θα παιζουν αρκετα αντιστοιχα) που εκτος απο συχνη εναλλαγή/ελευση κοσμου, η μπαρα εχει και σχετικα στριμοκωλο στησιμο, το οποιο αν μη τι άλλο ευνοει τα 'μπερδεματα' και τις κουβέντες!
Εν πασει περιπτωσει, απολαμβανεις και την εξωστρεφεια των τουριστων ρε παιδι μου!

ΠΡοσωπικα για άλλες χωρες, αν και εχω ταξιδεψει αρκετα θεωρω, το μονο μερος που εχω 'φαει' κρεας ευκολα-γρηγορα-ομορφα, ηταν το Αμερικα! Δηλαδη θυμαμαι να αραζω μονος μου σε σταρμπακς καλιφορνιαρικο (περιμενα έναν χαραμοφαη φιλο να σχολασει απτην δουλεια), και μεσα σε μιση ωρα ειχα βρει παρεα, γκομενα για 2 βραδια, χαβαλέ, και θα το θυμαμαι παντα!
βραδυ σε κλαμπ (σαν τον πακιστανο χαζευα το σκηνικο μεσα), να χυνει μια κρασι επανω μου, και την επομενη να αραζω σπιτι της απτο απόγευμα, και μετα να θελω 3 μερες να συνελθω απτο γαμησι.....

παντου παιζουν όλα, το πιστευω-απλα αλλιως καθεται στον καθενα, και αλλιως το χειρίζεται ο κάθε συναγωνιστης!
Εχω φαει απορριψη απο ανθυπομετρια γκομενα δυτικης συνοικιας, για να μου την πεσει (μεθυσμενη βεβαια) υπερμουναρος αεροσυνοδος απο alitalia σε μπαρ στον μοναχο, απλα επειδή μιλούσαμε για...ελιες! Με την οποια ακομα τα λεμε κατά καιρους....

γι αυτά ζουμε μαγκες! Για την καυλα και το σουρρεαλ του ανεπιτηδευτου καλου σκηνικου!

Βλεπω πολλοι συναγωνιστες εδώ είναι οργανωμένοι, και το δουλευουν σε επαγγελματικο επιπεδο το θεμα! Τους θαυμαζω! -αφενος γιατι κατά τα λεγομενα τους εχουν αποτέλεσμα, κι αφετέρου επειδή ποτε ο ιδιος δεν καταφερα να υιοθετησω αντιστοιχη προσεγγιση στο θεμα! Δεν το χω-και θα πεθανω με την απορια!

Μην ξεχναμε πως ο χρονος και ο κοπος που επενδύουμε στις ξενες (ασχετου καταγωγης), είναι πολύ πιο προσοδοφόρος απο τον χρονο που θα αναλώναμε στις ντοπιες μας, εντος εδρας!
Καλη τυχη σε ολους, και ευχομαι αυτή η σεζον να σας ποτισει τα ψωλια με ζεστους μουνισιους χυμους εισαγωγης!

Έχετε την εκτίμηση και τον σεβασμό μου, Κύριε!

:hi:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Όλα τα πρεζο ξενοδοχεία γίνονται μοντέρνα χόστελ για άπλυτες και άπλυτους.
Ένα από αυτά το Αριστοφάνης που ευτυχώς έχει βάλει λουκέτο.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Συνημμένα

• aristofanis.JPG
    aristofanis.JPG
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.Πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα για να φας μουνί.
Αν κάποιος νομίζει οτι θα καμακώνει χέζοντας μέσω ονλάιν και θα κλείνει ραντεβού αβέρτα είναι γελασμένος.

Κι όμως,θα κλείνει ραντεβού και δε χρειάζεται να ναι ο Σπαλιάρας..

Είναι θέμα αριθμών..
Τo Tinder το έμαθα από έναν κάφρο Γερμανό συνάδελφο ενώ περιμέναμε την πτήση για Βερολίνο.
Ενώ αράζαμε στην αίθουσα αναμονής λοιπόν,ανοίγει το Tinder(είχε αναβαθμίσει σε Tinder Plus όπου μπορείς να κάνεις Superlike αβέρτα) και βάζει Location Βερολίνο.
Και κάνει το εξής:
Copy-Paste ένα κείμενο που έγραφε πάνω-κάτω:
"Γειά σου,δε θέλω να μιλάω με περιστροφές,είμαι ξαναμμένος,σε είδα στις φωτογραφίες και θέλω να γαμηθούμε".

Του λέω,τι είναι αυτά που γράφεις ρε κάφρε;
Και μου απαντάει,περίμενε και θα δεις..

Στέλνει σε ακριβώς 50 γκόμενες,από 7άρια και πάνω.
Αυτός ψηλός,πριν τα 40,καράφλας,αλλά γυμνασμένος και ετοιμόλογος.

Φτάνουμε Βερολίνο μετά από καμιά ώρα και με το που συνδέεται ξανά στο Internet,
αρχίζει το Tinder να βαράει σαν τρελό.
Καμιά 20αριά περίπου τον μπινελίκωναν,καμιά 20αριά δεν απάντησαν καν,όμως
ΑΚΡΙΒΩΣ 6,του απάντησαν σε ύφος:"Eίσαι πολύ ευθύς,αλλά αυτό μπορεί και να μου αρέσει.Που είσαι τώρα;"

Το Tinder τύποι ήρθε να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες,να επιλέγουν μέσα από μερικές φωτό το γαμιά τους και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν.
Έχει τύχει να μαμήσω μια Ρωσίδα στην Πράγα που μου είχε πει:"Ήθελα sex,σε είδα στις φωτό,μου άρεσες και σε φώναξα να με γαμήσεις.Δεν μπορείς να κοιμηθείς εδώ,όταν ξαναέχω καύλες θα σε ξαναφωνάξω τώρα που έχω το κινητό σου."

Με ένα αξιοπρεπές προφίλ,αν κάποιος ανοίξει το Tinder σε ευρωπαϊκή πόλη με πληθυσμό άνω των 500.000 και κάνει like σε 100 γκόμενες,θα γαμάει εγγυημένα επί μια βδομάδα και διαφορετική.
Είναι θέμα αριθμών..

Ο,τι είναι εύκολο δεν έχει αποτέλεσμα αλλιώς θα γαμούσαν όλοι.

Μην απαξιώνεις το internet και μην το περνάς για ευκολο.
Μπορεις να ιδρώσεις π.χ.στο γυμναστήριο για να φτιάξεις την εικόνα σου και μετά να κάθεσαι στην καναπεδάρα σου και απλά να κλείνεις ραντεβού.

Σκέψου ότι εμένα το γαμημένο το Tinder,μου προσφέρει πολλά,αλλά μου έχει στερήσει πλέον την αδρεναλίνη του κυνηγού..
Βασικά τώρα στήνω δόκανο και περιμένω να τσιμπήσουν,ενώ πριν έβγαινα στη γύρα και κυνηγούσα σαν μεγάλος λευκός καρχαρίας.
Το δεύτερο μου αρέσει απείρως περισσότερο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κι όμως,θα κλείνει ραντεβού και δε χρειάζεται να ναι ο Σπαλιάρας..

Είναι θέμα αριθμών..
Τo Tinder το έμαθα από έναν κάφρο Γερμανό συνάδελφο ενώ περιμέναμε την πτήση για Βερολίνο.
Ενώ αράζαμε στην αίθουσα αναμονής λοιπόν,ανοίγει το Tinder(είχε αναβαθμίσει σε Tinder Plus όπου μπορείς να κάνεις Superlike αβέρτα) και βάζει Location Βερολίνο.
Και κάνει το εξής:
Copy-Paste ένα κείμενο που έγραφε πάνω-κάτω:
"Γειά σου,δε θέλω να μιλάω με περιστροφές,είμαι ξαναμμένος,σε είδα στις φωτογραφίες και θέλω να γαμηθούμε".

Του λέω,τι είναι αυτά που γράφεις ρε κάφρε;
Και μου απαντάει,περίμενε και θα δεις..

Στέλνει σε ακριβώς 50 γκόμενες,από 7άρια και πάνω.
Αυτός ψηλός,πριν τα 40,καράφλας,αλλά γυμνασμένος και ετοιμόλογος.

Φτάνουμε Βερολίνο μετά από καμιά ώρα και με το που συνδέεται ξανά στο Internet,
αρχίζει το Tinder να βαράει σαν τρελό.
Καμιά 20αριά περίπου τον μπινελίκωναν,καμιά 20αριά δεν απάντησαν καν,όμως
ΑΚΡΙΒΩΣ 6,του απάντησαν σε ύφος:"Eίσαι πολύ ευθύς,αλλά αυτό μπορεί και να μου αρέσει.Που είσαι τώρα;"

Το Tinder τύποι ήρθε να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες,να επιλέγουν μέσα από μερικές φωτό το γαμιά τους και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν.
Έχει τύχει να μαμήσω μια Ρωσίδα στην Πράγα που μου είχε πει:"Ήθελα sex,σε είδα στις φωτό,μου άρεσες και σε φώναξα να με γαμήσεις.Δεν μπορείς να κοιμηθείς εδώ,όταν ξαναέχω καύλες θα σε ξαναφωνάξω τώρα που έχω το κινητό σου."

Με ένα αξιοπρεπές προφίλ,αν κάποιος ανοίξει το Tinder σε ευρωπαϊκή πόλη με πληθυσμό άνω των 500.000 και κάνει like σε 100 γκόμενες,θα γαμάει εγγυημένα επί μια βδομάδα και διαφορετική.
Είναι θέμα αριθμών..

Μην απαξιώνεις το internet και μην το περνάς για ευκολο.
Μπορεις να ιδρώσεις π.χ.στο γυμναστήριο για να φτιάξεις την εικόνα σου και μετά να κάθεσαι στην καναπεδάρα σου και απλά να κλείνεις ραντεβού.

Σκέψου ότι εμένα το γαμημένο το Tinder,μου προσφέρει πολλά,αλλά μου έχει στερήσει πλέον την αδρεναλίνη του κυνηγού..
Βασικά τώρα στήνω δόκανο και περιμένω να τσιμπήσουν,ενώ πριν έβγαινα στη γύρα και κυνηγούσα σαν μεγάλος λευκός καρχαρίας.
Το δεύτερο μου αρέσει απείρως περισσότερο..

Καλά όλα αυτά αλλά αν πάμε μαζί Πλζεν και δεις τι είναι διαθέσιμο θα χάσεις τη μπάλλα.Κάθε μέρα θα παίζουν 10-20 τηλέφωνα στο χαλαρό απλά αράζοντας κέντρο και σταθμό.
Το live γενικώς πάντα σκίζει το ηλεκτρονικό καμάκι.Οσες Τσέχες έφερα Ελλάδα από live απλά δεν ήταν να τις αφήσεις λεπτό μόνες.Μαζεύονταν όλοι οι λίγουρες γύρω σαν τις μύγες γύρω από το σκατό.Real shit που λένε.
Μια φορά είχα μία που έκανε γυμνισμό Κατερινόσκαλα φάτσα φόρα σε όλους και μαζεύτηκαν γύρω στην παραλία 10 ψώλωνες και την παίζανε.Μου λέει τι χάλια είναι αυτά με τους αυνάνες εγώ νόμιζα οτι οι Ελληνες είστε όπως στα αρχαία χρόνια στους Ολυμπιακούς κυκλοφοράτε γυμνοί natural κτλ.
Λέω milacku ξέρεις υπάρχει βασική διαφορά μεταξύ Νεοελλήνων και αρχαίων.Ορισμένα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Colorado καλύτερη ιδέα αλλά και πάλι υπάρχουν εθνικότητες που δε γουστάρουν.Δεν υπάρχει one size fits all.
.
Χτες πήγα για πρώτη φορά φέτος Κολοράντο(άνοιξε την Παρασκευή) και σπάστηκα ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ!!!
Ο σερβιτόρος ήταν ένα σκατογαμημένο Αλβανάκι με φουλ μαγκιά και τέντωμα! Το κατσαριδόφατσο θα ξεσκιστεί στο πούτσο φέτος...
Το πουτανό-παίδο με ένα παντελόνι ήρθε το καταραμένο στην Ρόδο.. Με ένα γαμημένο παντελόνι ... Και δουλευει Κολοράντο.... Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που κανένας δεν πάει να πάρει τη δουλειά! 40 ευρώ τη βραδιά, ένσημα,τιπς και άπειρο μουνί....

Συγνώμη για το υβρεολόγιο και την άσχημη γλώσσα αλλά όχι για τη κατευθυνση προς την οποία το κατευθύνω ! Είμαι αγανακτισμένος.....  :headbang: :headbang: :headbang:

Το μαγαζί ήταν άδειο και είχε μόνο μια Εσθονή που τη φέραμε στην παρέα! Ήπιε δυο μπύρες(αυτή τις πλήρωσε) αλλά δεν ήταν ομιλητική και μετά ήρθε ένας ξένος (sebastian λεγόταν άρα Γερμανός) και την μάζεψε! Ίσως τον γνώρισε και απο το Τίντερ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χτες πήγα για πρώτη φορά φέτος Κολοράντο(άνοιξε την Παρασκευή) και σπάστηκα ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ!!!
Ο σερβιτόρος ήταν ένα σκατογαμημένο Αλβανάκι με φουλ μαγκιά και τέντωμα! Το κατσαριδόφατσο θα ξεσκιστεί στο πούτσο φέτος...
Το πουτανό-παίδο με ένα παντελόνι ήρθε το καταραμένο στην Ρόδο.. Με ένα γαμημένο παντελόνι ... Και δουλευει Κολοράντο.... Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που κανένας δεν πάει να πάρει τη δουλειά! 40 ευρώ τη βραδιά, ένσημα,τιπς και άπειρο μουνί....

Συγνώμη για το υβρεολόγιο και την άσχημη γλώσσα αλλά όχι για τη κατευθυνση προς την οποία το κατευθύνω ! Είμαι αγανακτισμένος.....  :headbang: :headbang: :headbang:

Το μαγαζί ήταν άδειο και είχε μόνο μια Εσθονή που τη φέραμε στην παρέα! Ήπιε δυο μπύρες(αυτή τις πλήρωσε) αλλά δεν ήταν ομιλητική και μετά ήρθε ένας ξένος (sebastian λεγόταν άρα Γερμανός) και την μάζεψε! Ίσως τον γνώρισε και απο το Τίντερ...

Ασφαλής λύση για Ρόδο.Φτιάξε ένα μαγαζί πολωνικού,ρωσικού ή σερβικού τύπου με VIP κτλ προσθέτως και βάλε έξω 10-15 Σλάβους security να δέρνουν ανηλεώς πάκια και Αλβανούς.Γενικώς face control να παίζει μόνο κυριλέ ελληνικό και δυτικό,σλαβικό πελατολόγιο με είσοδο 30 ευρώ,τζάμπα για κοπέλες αλλά μόνο εμφανίσιμες και είσαι τζετ.
Βέβαια θα φάνε ξύλο Αγγλοι staggers που θα πάνε να μπουν ξεβράκωτοι ή τίποτα Ισπανοί τζαμπατζήδες γενειοφόροι αλλά στα αρχίδια σου.Βάλε εκεί εμβλήματα slavic power,Slaviya κτλ και είσαι εντάξει.

Οι Αλβανοί έχουν χαλάσει τη φήμη των Ελλήνων γιατί δηλώνουν όλοι Ελληνες και οι γκόμενες χάνουν πάσα ιδέα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216

Συγνώμη για το υβρεολόγιο και την άσχημη γλώσσα αλλά όχι για τη κατευθυνση προς την οποία το κατευθύνω ! Είμαι αγανακτισμένος.....  :headbang: :headbang: :headbang:

Οι Ελλειναρες βλεπουν Σουρβαϊβορ. Ασε που τα 40 ευρω καθε βραδυ ειναι λιγα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ασφαλής λύση για Ρόδο.Φτιάξε ένα μαγαζί πολωνικού,ρωσικού ή σερβικού τύπου με VIP κτλ προσθέτως και βάλε έξω 10-15 Σλάβους security να δέρνουν ανηλεώς πάκια και Αλβανούς.Γενικώς face control να παίζει μόνο κυριλέ ελληνικό και δυτικό,σλαβικό πελατολόγιο με είσοδο 30 ευρώ,τζάμπα για κοπέλες αλλά μόνο εμφανίσιμες και είσαι τζετ.
Βέβαια θα φάνε ξύλο Αγγλοι staggers που θα πάνε να μπουν ξεβράκωτοι ή τίποτα Ισπανοί τζαμπατζήδες γενειοφόροι αλλά στα αρχίδια σου.Βάλε εκεί εμβλήματα slavic power,Slaviya κτλ και είσαι εντάξει.

Οι Αλβανοί έχουν χαλάσει τη φήμη των Ελλήνων γιατί δηλώνουν όλοι Ελληνες και οι γκόμενες χάνουν πάσα ιδέα.
Δυστηχώς ο All inclusive Τουρισμός δεν αφήνει τέτοια περιθώρια... Τα μαγαζιά για να επιβιώσουν χιλιογλύφουν τον κάθε κακόμοιρο τουρίστα να του κάνει τη τιμή να μπεί στο μαγαζί να δείξει μπούγιο και πολλές φορές κερνάνε τη κάθε χοντρή με σαγιονάρα για να δείχνουν πως έχουν κόσμο...Αν κάποιος δεν είναι All inclusive του κάνουν απίστευτες προσφορές του στύλ πληρώνεις ένα ποτό μισή τιμή και παίρνεις άλλο ένα και τους δίνουν και 2 σφηνάκια υποδοχής! Τα ποτά όχι πρώτα αλλά ούτε και νοθευμένα! Απλά β διαλογής ή για όσους ξέρουν, ποιότητα Calligounis ...
Μια 18οκτάχρονη σκανδιναυή μπορεί σε 30 λεπτά να κάνει μια βόλτα και να πιεί 5-10 τζάμπα σφηνάκια και να φτιάξει κεφάλι χωρίς να δώσει Ευρώ! Αυτό το κάνουν και άντρες που το παίζουν σωστά! Μιλάμε για ξεφτίλα... Καταστάσεις χειρότερες και απο Τουρκίες και οπουδήποτε αλλού...Τα all inclusive  έχουν αποσυντονίσει την νύχτα και τα τουριστάδικα! Και δεν μιλάω για τις χιλιάδες Τουρίστριες που δεν ξέρουν τι σημαίνει ζωή εκτός Ξενοδοχείου και Ελληνική διασκέδαση πλην των φακιρικών Show των Τυνήσιων animateur ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυστηχώς ο All inclusive Τουρισμός δεν αφήνει τέτοια περιθώρια... Τα μαγαζιά για να επιβιώσουν χιλιογλύφουν τον κάθε κακόμοιρο τουρίστα να του κάνει τη τιμή να μπεί στο μαγαζί να δείξει μπούγιο και πολλές φορές κερνάνε τη κάθε χοντρή με σαγιονάρα για να δείχνουν πως έχουν κόσμο...Αν κάποιος δεν είναι All inclusive του κάνουν απίστευτες προσφορές του στύλ πληρώνεις ένα ποτό μισή τιμή και παίρνεις άλλο ένα και τους δίνουν και 2 σφηνάκια υποδοχής! Τα ποτά όχι πρώτα αλλά ούτε και νοθευμένα! Απλά β διαλογής ή για όσους ξέρουν, ποιότητα Calligounis ...
Μια 18οκτάχρονη σκανδιναυή μπορεί σε 30 λεπτά να κάνει μια βόλτα και να πιεί 5-10 τζάμπα σφηνάκια και να φτιάξει κεφάλι χωρίς να δώσει Ευρώ! Αυτό το κάνουν και άντρες που το παίζουν σωστά! Μιλάμε για ξεφτίλα... Καταστάσεις χειρότερες και απο Τουρκίες και οπουδήποτε αλλού...Τα all inclusive  έχουν αποσυντονίσει την νύχτα και τα τουριστάδικα! Και δεν μιλάω για τις χιλιάδες Τουρίστριες που δεν ξέρουν τι σημαίνει ζωή εκτός Ξενοδοχείου και Ελληνική διασκέδαση πλην των φακιρικών Show των Τυνήσιων animateur ...

Σιγά αν φτιάξεις ένα μαγαζί για Σλάβες και σπόνσορες μιλιούνια θα έρχονται.Ποιος τις κατουράει τις Σκανδιναυές?Φτιάξε ένα Σλαβομάγαζο.
Ladies night κάθε μέρα,όλα τζάμπα για τις γκόμενες,30 ευρώ είσοδος για άντρες με 10 ευρώ το ποτό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σιγά αν φτιάξεις ένα μαγαζί για Σλάβες και σπόνσορες μιλιούνια θα έρχονται.Ποιος τις κατουράει τις Σκανδιναυές?Φτιάξε ένα Σλαβομάγαζο.
Ladies night κάθε μέρα,όλα τζάμπα για τις γκόμενες,30 ευρώ είσοδος για άντρες με 10 ευρώ το ποτό.
Σαν κωλόμπαρο ακούγεται...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μια 18οκτάχρονη σκανδιναυή μπορεί σε 30 λεπτά να κάνει μια βόλτα και να πιεί 5-10 τζάμπα σφηνάκια και να φτιάξει κεφάλι χωρίς να δώσει Ευρώ! Αυτό το κάνουν και άντρες που το παίζουν σωστά! Μιλάμε για ξεφτίλα... Καταστάσεις χειρότερες και απο Τουρκίες και οπουδήποτε αλλού...Τα all inclusive  έχουν αποσυντονίσει την νύχτα και τα τουριστάδικα! Και δεν μιλάω για τις χιλιάδες Τουρίστριες που δεν ξέρουν τι σημαίνει ζωή εκτός Ξενοδοχείου και Ελληνική διασκέδαση πλην των φακιρικών Show των Τυνήσιων animateur ...

glok ποσο εχει η εισοδος σε κλαμπακι στην ροδο?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
glok ποσο εχει η εισοδος σε κλαμπακι στην ροδο?
Παίζουν διάφορα..
Το Κολοράντο που είναι το πιο σοβαρό με ποιότητα έχει 8 Ευρώ με ποτό ανεξαιρέτως εκτός αν περάσει η ώρα και αργήσει να γεμίσει και βάζει 50-100 άτομα free απο τον δρόμο σε ένα τέταρτο! Πάντως ακόμα και οι Ντόπιοι τα σκάνε εκεί! Εκτός απο τους μόνιμους θαμώνες που κάνουμε ότι θέλουμε και βάζουμε όσους θέλουμε!
Στα υπόλοιπα Τουριστάδικα μπαίνεις έτσι ΑΛΛΑ θα σε ζαλίζουν σερβιτόροι για παραγγελία και θα σε κοιτάνε περίεργα οι του μαγαζιού! Αν πάρεις μια μπύρα με 5Ε ησυχάζεις για ώρες και την πέφτεις όπου θες αν είσαι κύριος.. Βέβαια αν δεν είναι καλό το μαγαζί πρέπει να πας σε άλλο και άλλο και πάει λέγοντας...
Στο Φαλιράκι έχουν 5Ε είσοδο χωρίς ποτό και δεν σε ζαλίζει κανένας!
Στο περίπου έτσι είναι διότι προσωπικά ποτέ δεν πληρώνω εισόδους και στα ποτά δίνω όσα θέλω για το κόστος του μαγαζιού μιας και με ξέρουν και οι πέτρες εκ των έσω...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Παίζουν διάφορα..
Το Κολοράντο που είναι το πιο σοβαρό με ποιότητα έχει 8 Ευρώ με ποτό ανεξαιρέτως εκτός αν περάσει η ώρα και αργήσει να γεμίσει και βάζει 50-100 άτομα free απο τον δρόμο σε ένα τέταρτο! Πάντως ακόμα και οι Ντόπιοι τα σκάνε εκεί! Εκτός απο τους μόνιμους θαμώνες που κάνουμε ότι θέλουμε και βάζουμε όσους θέλουμε!
Στα υπόλοιπα Τουριστάδικα μπαίνεις έτσι ΑΛΛΑ θα σε ζαλίζουν σερβιτόροι για παραγγελία και θα σε κοιτάνε περίεργα οι του μαγαζιού! Αν πάρεις μια μπύρα με 5Ε ησυχάζεις για ώρες και την πέφτεις όπου θες αν είσαι κύριος.. Βέβαια αν δεν είναι καλό το μαγαζί πρέπει να πας σε άλλο και άλλο και πάει λέγοντας...
Στο Φαλιράκι έχουν 5Ε είσοδο χωρίς ποτό και δεν σε ζαλίζει κανένας!
Στο περίπου έτσι είναι διότι προσωπικά ποτέ δεν πληρώνω εισόδους και στα ποτά δίνω όσα θέλω για το κόστος του μαγαζιού μιας και με ξέρουν και οι πέτρες εκ των έσω...

αγγλια 5 λιρες εχει εισοδο με βασικο μισθο 1300-1400 ευρω

ελλαδα 5 ευρω με βασικο μισθο 400 κ αν

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αγγλια 5 λιρες εχει εισοδο με βασικο μισθο 1300-1400 ευρω

ελλαδα 5 ευρω με βασικο μισθο 400 κ αν
Τι πρέπει να γίνει τώρα?

-να αυξηθούν οι μισθοί για να μπαίνει ο κόσμος άνετα στα κλάμπ?
-να επιδοτήσει το κράτος την είσοδο?
Δώσε ιδέες?
Οι Εβραίοι τα δίνουν ευχαρίστως πάντως τα 8Ε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τι πρέπει να γίνει τώρα?

-να αυξηθούν οι μισθοί για να μπαίνει ο κόσμος άνετα στα κλάμπ?
-να επιδοτήσει το κράτος την είσοδο?
Δώσε ιδέες?
Οι Εβραίοι τα δίνουν ευχαρίστως πάντως τα 8Ε

προφανως να πεσουν οι τιμες στο ελλαδισταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom