Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.Πρέπει να ιδρώσεις τη φανέλα για να φας μουνί.
Αν κάποιος νομίζει οτι θα καμακώνει χέζοντας μέσω ονλάιν και θα κλείνει ραντεβού αβέρτα είναι γελασμένος.
Κι όμως,θα κλείνει ραντεβού και δε χρειάζεται να ναι ο Σπαλιάρας..
Είναι θέμα αριθμών..
Τo Tinder το έμαθα από έναν κάφρο Γερμανό συνάδελφο ενώ περιμέναμε την πτήση για Βερολίνο.
Ενώ αράζαμε στην αίθουσα αναμονής λοιπόν,ανοίγει το Tinder(είχε αναβαθμίσει σε Tinder Plus όπου μπορείς να κάνεις Superlike αβέρτα) και βάζει Location Βερολίνο.
Και κάνει το εξής:
Copy-Paste ένα κείμενο που έγραφε πάνω-κάτω:
"Γειά σου,δε θέλω να μιλάω με περιστροφές,είμαι ξαναμμένος,σε είδα στις φωτογραφίες και θέλω να γαμηθούμε".
Του λέω,τι είναι αυτά που γράφεις ρε κάφρε;
Και μου απαντάει,περίμενε και θα δεις..
Στέλνει σε ακριβώς 50 γκόμενες,από 7άρια και πάνω.
Αυτός ψηλός,πριν τα 40,καράφλας,αλλά γυμνασμένος και ετοιμόλογος.
Φτάνουμε Βερολίνο μετά από καμιά ώρα και με το που συνδέεται ξανά στο Internet,
αρχίζει το Tinder να βαράει σαν τρελό.
Καμιά 20αριά περίπου τον μπινελίκωναν,καμιά 20αριά δεν απάντησαν καν,όμως
ΑΚΡΙΒΩΣ 6,του απάντησαν σε ύφος:"Eίσαι πολύ ευθύς,αλλά αυτό μπορεί και να μου αρέσει.Που είσαι τώρα;"
Το Tinder τύποι ήρθε να δώσει τη δυνατότητα στις γυναίκες,να επιλέγουν μέσα από μερικές φωτό το γαμιά τους και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν.
Έχει τύχει να μαμήσω μια Ρωσίδα στην Πράγα που μου είχε πει:"Ήθελα sex,σε είδα στις φωτό,μου άρεσες και σε φώναξα να με γαμήσεις.Δεν μπορείς να κοιμηθείς εδώ,όταν ξαναέχω καύλες θα σε ξαναφωνάξω τώρα που έχω το κινητό σου."
Με ένα αξιοπρεπές προφίλ,αν κάποιος ανοίξει το Tinder σε ευρωπαϊκή πόλη με πληθυσμό άνω των 500.000 και κάνει like σε 100 γκόμενες,θα γαμάει εγγυημένα επί μια βδομάδα και διαφορετική.
Είναι θέμα αριθμών..
Ο,τι είναι εύκολο δεν έχει αποτέλεσμα αλλιώς θα γαμούσαν όλοι.
Μην απαξιώνεις το internet και μην το περνάς για ευκολο.
Μπορεις να ιδρώσεις π.χ.στο γυμναστήριο για να φτιάξεις την εικόνα σου και μετά να κάθεσαι στην καναπεδάρα σου και απλά να κλείνεις ραντεβού.
Σκέψου ότι εμένα το γαμημένο το Tinder,μου προσφέρει πολλά,αλλά μου έχει στερήσει πλέον την αδρεναλίνη του κυνηγού..
Βασικά τώρα στήνω δόκανο και περιμένω να τσιμπήσουν,ενώ πριν έβγαινα στη γύρα και κυνηγούσα σαν μεγάλος λευκός καρχαρίας.
Το δεύτερο μου αρέσει απείρως περισσότερο..