Νέα

Μαγαζια για γνωριμια με τουριστριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ποσεσ φορες εχει πετυχει αυτο τυπε??

θα απαντησω εγω μεχρι να μας δωσει την γνωμη του και ο αποστατης.. εξωτερικο παρα πολλες φορες! αλλα και αθηνα μερικες! αν ερθει καποια και κατσει διπλα σας ενω θα μπορουσε να κατσει καπου αλλου η τυχη σας εχει χαμογελασει! φροντιστε να ανοιξετε την κουβεντα αμεσα με το που κατσει, αμεσα, ιδανικα με την πρωτη φορα που την κοιτατε (φυσικα την εχετε δει οτι ερχεται αλλα δεν εχετε γυρισει να την κοιταξετε καταφατσα ακομα)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
θα απαντησω εγω μεχρι να μας δωσει την γνωμη του και ο αποστατης.. εξωτερικο παρα πολλες φορες! αλλα και αθηνα μερικες! αν ερθει καποια και κατσει διπλα σας ενω θα μπορουσε να κατσει καπου αλλου η τυχη σας εχει χαμογελασει! φροντιστε να ανοιξετε την κουβεντα αμεσα με το που κατσει, αμεσα, ιδανικα με την πρωτη φορα που την κοιτατε (φυσικα την εχετε δει οτι ερχεται αλλα δεν εχετε γυρισει να την κοιταξετε καταφατσα ακομα)

σε ποιες πολης τους εξωτερικου εχεις παει και εχεις κατσει και εχουν ερθει διπλα σου και τις γαμησες???

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια για πειτε ιδεες για μαγαζια με ντανςφλορ

δλδ κατι αναμεσα σε χορο χουφτωμα καποιες κινησεις κ γενικα τι θεση πρεπει να παιρνουμε στην πιστα η στα τραπεζακια

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
σε ποιες πολης τους εξωτερικου εχεις παει και εχεις κατσει και εχουν ερθει διπλα σου και τις γαμησες???

σε ολες που εχω παει οποια εκατσε διπλα μου και ξεκινησα κουβεντα ηταν ανοιχτη στην κουβεντα, βασικα νομιζω οτι οι περισσοτερες εκατσαν επι τουτου.. το ποσες γαμησα απαυτες εξαρταται απο το τι ειπα.. προφανως οχι ολες!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
σε ολες που εχω παει οποια εκατσε διπλα μου και ξεκινησα κουβεντα ηταν ανοιχτη στην κουβεντα, βασικα νομιζω οτι οι περισσοτερες εκατσαν επι τουτου.. το ποσες γαμησα απαυτες εξαρταται απο το τι ειπα.. προφανως οχι ολες!

που , δεν ειπες??

πχ στο Λονδινο στο Picadilly

Ποσο ετων εισαι τυπε ??

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
που , δεν ειπες??

πχ στο Λονδινο στο Picadily

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αναφερω συγκεκριμενες χωρες, σου λεω σε ολες! αν η γκομενα κατσει σε αποσταση που μπορεις να της μιλησεις χωρις να φωναξεις ενω εχει τη δυνατοτητα να κατσει παραδιπλα εντελως μακρυα σου ειναι σχεδον σιγουρο οτι της γυαλισες!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αναφερω συγκεκριμενες χωρες, σου λεω σε ολες! αν η γκομενα κατσει σε αποσταση που μπορεις να της μιλησεις χωρις να φωναξεις ενω εχει τη δυνατοτητα να κατσει παραδιπλα εντελως μακρυα σου ειναι σχεδον σιγουρο οτι της γυαλισες!

δηλαδη πχ πας στο Picadilly και καθεσαι με τις ωρες σε ενα σημειο , η πας και παρα περα, μεχρι να ερθει καποια να κατσει διπλα σου??

Ρε πουστη μου, 5 χρονια στο Λονδινο και ποτε δεν μου σκεφθηκα να παω να καθομαι με τις ωρες στο Trafalgar ας πουμε για να ερθει καποια διπλα μου.

Μιλανο δεν εχω παει ποτε. Λες να παω??

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
καλυτερα να μη καθεσαι με τις ωρες στο ιδιο μερος.. πας καπου καθεσαι 10 λεπτα κανεις ενα τσιγαρο αν δεν δημιουργηθουν ευνοικες καταστασεις συνεχιζεις τη βολτα σου και αραζεις αλλου. δυστυχως για αυτους που δε καπνιζουν το τσιγαρο ειναι μια "δικαιολογια" για το για ποιο λογο καθεσαι εκει, δεν εισαι απλα ενας τυπος που καθεται και περιμενει να κατσει καμια διπλα του, απλα εκατσες να καπνισεις ενα τσιγαρο

να τονισω ξανα την συμαντικοτητα του να ανοιξετε την κουβεντα αμεσα.. οταν ειναι η αλλη διπλα και ξαφνικα χωρις προφανη λογο μετα απο 5 λεπτα που καθεται αρχιζεις να της μιλας ειναι "περιεργο". αν της μιλησεις "αυθορμητα" με το που την ειδες ειναι οκ.. αποσο θυμαμαι οι περισσοτερες που υψωσαν τοιχο δεν τους μιλησα αμεσα

αν κολωσεις να μιλησεις αμεσα και σου ερθει σε 5 λεπτα χρησιμοποιησε ως δικαιολογια οτι τα αγγλικα σου δεν ειναι καλα και σκεφτοσουν πως να διατυπωσεις αυτο που θα της πεις (δεν το εχω δοκιμασει ποτε)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλυτερα να μη καθεσαι με τις ωρες στο ιδιο μερος.. πας καπου καθεσαι 10 λεπτα κανεις ενα τσιγαρο αν δεν δημιουργηθουν ευνοικες καταστασεις συνεχιζεις τη βολτα σου και αραζεις αλλου. δυστυχως για αυτους που δε καπνιζουν το τσιγαρο ειναι μια "δικαιολογια" για το για ποιο λογο καθεσαι εκει, δεν εισαι απλα ενας τυπος που καθεται και περιμενει να κατσει καμια διπλα του, απλα εκατσες να καπνισεις ενα τσιγαρο

Μιλανο λεει ή με τις Ιταλιδες και τους Ιταλους δεν πιανουμε μια???

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

δεν εχω εμπειρια αλλα νομιζω με τοσο χρημα και τετοια ντυσιματα που παιζουν εκει περα δεν εχεις ελπιδες εκτως αν ντυνεσαι αναλογα και ξοδευεις αναλογα. μη με ρωτας εμενα δεν ειμαι μαστερ σ αυτα τα κολπα.. αλλα οσο και αμπαλος να εισαι ειναι παιχνιδι πιθανοτητων.. ενα ποσοστο θα σου κατσει οποτε απλα ανεβαζεις τα "πεσιματα" μεχρι να πιασεις το ποσοστο.. οσο βελτιωνεσαι ανεβαζεις το ποσοστο σου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Επειδη πολλες φορες γινεται αναφορα για ωραιο και ακριβο ντυσιμο,απλως να αναφερω οτι εχω δει πολυ ωραιες γκομενες να τις κυκλοφορουν τυποι ατημελητοι με φορμες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν εχω εμπειρια αλλα νομιζω με τοσο χρημα και τετοια ντυσιματα που παιζουν εκει περα δεν εχεις ελπιδες εκτως αν ντυνεσαι αναλογα και ξοδευεις αναλογα. μη με ρωτας εμενα δεν ειμαι μαστερ σ αυτα τα κολπα.. αλλα οσο και αμπαλος να εισαι ειναι παιχνιδι πιθανοτητων.. ενα ποσοστο θα σου κατσει οποτε απλα ανεβαζεις τα "πεσιματα" μεχρι να πιασεις το ποσοστο.. οσο βελτιωνεσαι ανεβαζεις το ποσοστο σου

δεν εχεισ αδικο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Οι πιο πολλες Ιταλιδες ειναι ψιλομυτες,ισως χειροτερες κι απ΄τις ελλεεινιδες  :S
Υπαρχει και το προβλημα της συνεννοησης γιατι συνηθως δεν ξερουν καλα αγγλικα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη πολλες φορες γινεται αναφορα για ωραιο και ακριβο ντυσιμο,απλως να αναφερω οτι εχω δει πολυ ωραιες γκομενες να τις κυκλοφορουν τυποι ατημελητοι με φορμες.

ισχυει, εγραψα συγκεκριμενα για μιλανο χωρις να εχω βεβαια ιδια εμπειρια..
παντως αποσο εχω καταλαβει αυτοι δεν γνωριστηκαν με καμακι στο δρομο η και να γνωριστηκαν δεν εγινε αυτη τη στιγμη που τους βλεπεις εσυ τοσο αταιριαστους. κατα τη δικια μου γνωμη το ντυσιμο απλα βοηθαει στην αθηνα (σε οτι εχει να κανει με τουριστριες)ν τουλαχιστον να μη σε περασουν για τριτοκοσμικο.. βεβαια και οι τριτοκοσμικοι πλεον ντυνονται σενια συχνα, οποτε μετα θα πρεπει να πας οχι μονο σε καλο ντυσιμο αλλα και σε μαρκες αν θες να το παιξεις ετσι... εγω τη λυση μου την εχω βρει με κανονικο ντυσιμο αλλα ακριβα παπουτσια τα οποια και φροντιζω να φαινονται "σχεδον" καινουρια.. εχουν τυχει βεβαια μερη που τα καλα παπουτσια δεν σημαιναν απολυτως τιποτα ενω τα αθλητικα μου εισεπραταν κοπλιμεντα

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ισχυει, εγραψα συγκεκριμενα για μιλανο χωρις να εχω βεβαια ιδια εμπειρια..
παντως αποσο εχω καταλαβει αυτοι δεν γνωριστηκαν με καμακι στο δρομο η και να γνωριστηκαν δεν εγινε αυτη τη στιγμη που τους βλεπεις εσυ τοσο αταιριαστους. κατα τη δικια μου γνωμη το ντυσιμο απλα βοηθαει στην αθηνα τουλαχιστον να μη σε περασουν για τριτοκοσμικο.. βεβαια και οι τριτοκοσμικοι πλεον ντυνονται σενια συχνα, οποτε μετα θα πρεπει να πας οχι μονο σε καλο ντυσιμο αλλα και σε μαρκες αν θες να το παιξεις ετσι... εγω τη λυση μου την εχω βρει με κανονικο ντυσιμο αλλα ακριβα παπουτσια τα οποια και φροντιζω να φαινονται "σχεδον" καινουρια.. εχουν τυχει βεβαια μερη που τα καλα παπουτσια δεν σημαιναν απολυτως τιποτα ενω τα αθλητικα μου εισεπραταν κοπλιμεντα

respect!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
xtes στο κεντρο ειδα σκηνικο με ταριφα ινδοπακι να παραταει το ταξι στο δρομο κ να τρεχει πισω απο 2 πιτσιρικαδες κ ελεγε καμ χιερ καμ χιερ φακερ

κανανε το κλασσικο πηραν κουρσα κ στο τελος ανοιγουν πορτες κ τρεχαλα

στο καπακι σκαει μπατσικο στον ταριφα κ του παιρνει μινι καταθεση

:spam:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εν κατακλειδι :θα τρεχετε απο παγκακι σε παγκακι σαν τον βεγκο μεσα στην ζεστη, απο Ακροπολη-ΘΗΣΕΙΟ-Συνταγμα-Μοναστηρακι να την πεφτετε στις τουριστριες???  :S
Ή για δουλεια 10 ωρη λατζας σε χοτελ / ρεστωραν σε κοσμικο νησι και το βραδυ θα χοροπηδατε στο τουρισταδικο μπαρ σαν κατσικια με τα 20 χρονα σουηδα ???  :grin:
ΟΛΑ ΑΥΤΑ μπας και γαμησετε καμμια ξεπεσμενη τουριστρια ?  :S ΕΛΕΟΣ κουραστηκα μονο που τα διαβασα!!!χασιμο χρονου-ενεργειας και σπαταλη πορων...με αμφιβολο αποτελεσμα!!!
Δεν πατε κανα μπουρδελο να γαμησετε ξενη? δεν παιρνετε καμμια city tour? δεν ανοιγετε τα ρημαδια τιντερ μαμπα badoo twoo κλπ ?το παιχνιδι ειναι ονλαιν εδω και καποια χρονια..
Δεν καλειτε καμμια μουνα απο εξωτερικο διακοπες???δεν πατε κανα ταξιδι εξω? (το καλυτερο)!

**εκτος αν ειναι ολοι βιονικοι-εμπειροι-καμακο-μαραθωνοδρομοι και κυριως μορφωνιοι-νεολαια!!! :headbaning1:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
oi αγγλιδες εχουν ρατσισμο απεναντι στους ελληνες μεταναστες της μεγαλης βρετανιας

μας λενε βρωμιαρηδες κ σκατιαρηδες

μας βλεπουν οπως οι ελληνιδες τους αλβανους

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.876
Πόντοι
216
Ανανια τα ειχες σαρωσει ε..   :respect:

τυπε μου, βασικα ειχα φιλους μαχητες που με βαλαν στην φαση του συγκεκριμενου μαγαζιου(λα βαπορε)!
Αλλα για να μην λεμε μονο τα καλα (και παραπλανούμε τους νεοτςρους ότι ΟΛΑ ηταν παραδεισος παλια-δεν ηταν προφανως) σε τουριστομαγαζα Αθηνας δεκαετια 1990-αρχες 2000 έτρωγες εάν υπηρχε πλουσιο υλικο!
Επαιζαν και εντος μαγαζιου κλυκοπαρεες που τρωγαν εκ των εσω προτου παρεις χαμπαρι τι επαιζε!
Αν και νεοι κι ομορφόπαιδα (με τα δεδομενα των εποχων παντα), και μάχιμοι στην λογικη 'τι είχαμε τι χασαμε' δεν ερχοταν καμμια με το μουνι στο χερι να μας το απλωσει!

Επισης επαιζε ένα υπογειο καποιου ξενοδοχείου (μου διαφευγει το ονομα) στην απολλωνος νομιζω, οπου εσκαγαν με γκρουπακια διαφορα παρακμιακα! εκει επαιζες μονο αν γυρευες κολπιτιδα και εισουν μερακλής.

Σημερα πλεον, παιζει ένα ταρατσακι ενός χοστελ (αγ. θεκλας νομιζω-αλλα φανταζομαι θα παιζουν αρκετα αντιστοιχα) που εκτος απο συχνη εναλλαγή/ελευση κοσμου, η μπαρα εχει και σχετικα στριμοκωλο στησιμο, το οποιο αν μη τι άλλο ευνοει τα 'μπερδεματα' και τις κουβέντες!
Εν πασει περιπτωσει, απολαμβανεις και την εξωστρεφεια των τουριστων ρε παιδι μου!

ΠΡοσωπικα για άλλες χωρες, αν και εχω ταξιδεψει αρκετα θεωρω, το μονο μερος που εχω 'φαει' κρεας ευκολα-γρηγορα-ομορφα, ηταν το Αμερικα! Δηλαδη θυμαμαι να αραζω μονος μου σε σταρμπακς καλιφορνιαρικο (περιμενα έναν χαραμοφαη φιλο να σχολασει απτην δουλεια), και μεσα σε μιση ωρα ειχα βρει παρεα, γκομενα για 2 βραδια, χαβαλέ, και θα το θυμαμαι παντα!
βραδυ σε κλαμπ (σαν τον πακιστανο χαζευα το σκηνικο μεσα), να χυνει μια κρασι επανω μου, και την επομενη να αραζω σπιτι της απτο απόγευμα, και μετα να θελω 3 μερες να συνελθω απτο γαμησι.....

παντου παιζουν όλα, το πιστευω-απλα αλλιως καθεται στον καθενα, και αλλιως το χειρίζεται ο κάθε συναγωνιστης!
Εχω φαει απορριψη απο ανθυπομετρια γκομενα δυτικης συνοικιας, για να μου την πεσει (μεθυσμενη βεβαια) υπερμουναρος αεροσυνοδος απο alitalia σε μπαρ στον μοναχο, απλα επειδή μιλούσαμε για...ελιες! Με την οποια ακομα τα λεμε κατά καιρους....

γι αυτά ζουμε μαγκες! Για την καυλα και το σουρρεαλ του ανεπιτηδευτου καλου σκηνικου!

Βλεπω πολλοι συναγωνιστες εδώ είναι οργανωμένοι, και το δουλευουν σε επαγγελματικο επιπεδο το θεμα! Τους θαυμαζω! -αφενος γιατι κατά τα λεγομενα τους εχουν αποτέλεσμα, κι αφετέρου επειδή ποτε ο ιδιος δεν καταφερα να υιοθετησω αντιστοιχη προσεγγιση στο θεμα! Δεν το χω-και θα πεθανω με την απορια!

Μην ξεχναμε πως ο χρονος και ο κοπος που επενδύουμε στις ξενες (ασχετου καταγωγης), είναι πολύ πιο προσοδοφόρος απο τον χρονο που θα αναλώναμε στις ντοπιες μας, εντος εδρας!
Καλη τυχη σε ολους, και ευχομαι αυτή η σεζον να σας ποτισει τα ψωλια με ζεστους μουνισιους χυμους εισαγωγης!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
oi αγγλιδες εχουν ρατσισμο απεναντι στους ελληνες μεταναστες της μεγαλης βρετανιας

μας λενε βρωμιαρηδες κ σκατιαρηδες

μας βλεπουν οπως οι ελληνιδες τους αλβανους

αν εισαι σαν το αναποδο γαμωτο ,πυρφοριζεις ολη μερα κ ολη νυχτα στο μπου ,δεν εχεις φιλους -φοβασαι να βγεις βραδυ,τρως ναγκετς σαν καραμελες,..οχι αγγλιδες δεν γαμας...ουτε πακιστανες δεν σε κοιτανε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom